Община Троян – заповед във връзка с историческата възстановка в Орешак

ОБЩИНА ТРОЯН
Заповед № 463/02.05.2019 г.

На основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на Закона за движение по пътищата и постигане на оптимална организация на движението във връзка с възстановка по повод спасяването на Троянския манастир „Успение Богородично” от опожаряване през 1877 г.

НАРЕЖДАМ
1. За времето от 10:45 ч. до 13:15 ч. на 5 май 2019 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул. „Стара планина“ в с. Орешак, в участъка от кръстовището на ул. „Стара планина“ с ул. „Първа“ (кръстовището за вилната зона в същото село) до Троянския манастир.

2. Движението на ППС от и за с. Черни Осъм да се осъществява по обходен маршрут по ул. „Червено знаме“ и ул. „Васил Левски“.

3. Посетителите на Троянския манастир, придвижващи се с ППС, да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства по тротоари, банкети и свободни площи около Троянския манастир и по обходния маршрут за движение.

Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на началника на РУ на МВР - Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник „Троян 21”.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица – игумена на Троянския манастир „Успение Богородично”, кмета на с. Орешак и управителя на НИХЗИ - Орешак.

Ангел Ангелов,
и. д. кмет на община Троян,
съгласно Заповед №433/23.04.2019 г.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |