В „Серяковата къща“: Самостоятелна изложба на Илия Ганчев

* Поетът художник я е озаглавил „Спасен от багрите“ –
 15 ноември, 17:00 ч.
Предстоящо
Илия Ганчев
НА 15 НОЕМВРИ от 17:00 ч. на втория етаж на галерия „Серяковата къща” (Троян) се открива изложбата живопис „Спасен от багрите” на Илия Ганчев.

АВТОРЪТ е роден в с. Прелом, Ловешко. Завършил е българска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и дълги години работи като учител по български език и литература в Троян. Известен троянски поет, който хармонично съчетава поезията с рисуването.

ДОСЕГА има осем самостоятелни изложби и участва във всички общи изяви на Дружеството на троянските художници. Рисува предимно пейзажи, напоследък и абстрактни сюжети. Изложбата ще открие поетесата Лина Борджиева.

Галерия „Серяковата къща“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |