В Троян цъфнаха чадърите

* Красиво е, необикновено, артистично, атрактивно, градско, от нас – браво на инициаторите и изпълнителите
Празнично и есенно
ОТ НАЧАЛОТО на седмицата двете величествено-прелестни дървета точно срещу входа на Музея на занаятите на централния троянски площад „Възраждане“ са окичени с… чадъри. И събират погледи и усмивки. Красиво е, необикновено, артистично, атрактивно, градско. От нас – браво на инициаторите и изпълнителите (от Общината са, кои точно не знаем – бел. ред.)!

ТРОЯНСКАТА чадърена гледка има, мислим си, двоен смисъл. Подсеща ни за настъпващата (дъждовна) есен. И, по-важното, настройва ни на празнична вълна – за Фестивала на сливата (22-24 септември) и след това за юбилейния празник на града ни (Петковден, 14 октомври).

ДРЕБНО нещо, ще кажат някои. И сигурно ще са прави. Но дребните неща понякога са по-важни от „едрите“. И радват и казват повече. Пак браво!

Т21

1 Коментара:

Драскач каза...

Другарко Кмет,
Чадърите са наистина красива и иновативна гледка, но за съжаление любувайки им се, рискуваме да счупим крак в дълбоките дупки и излезлите павенца на пешеходната алея.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |