Кучетата си лаят, бусовете си стоят

* Иван Иванов: „Търговията и свинщината продължават с пълна пара. Смрадта е все така силна, а осите – все повече. Аз знам, че тук в Троян всичко може, ама бива ли така?!“
Тема с продължение Актуализиран

„ДОКОГА трябва да търпим свинщината на Емил Борисов?!“, написа ни миналата седмица нашият читател от жк „Лъгът“ Иван Иванов. Става дума за два буса, паркирани под жилищната кооперация и пълни с касети с грозде, от които се извършва нерегламентирана търговска дейност, а наоколо се носи смрад и бръмчат оси. След публикуването на читателския сигнал (виж „Това ли е мястото и начинът за продажба?“ – бел. ред.) получихме светкавичен отговор от Община Троян – за направена проверка и взети незабавни мерки. След което бусовете бяха изместени, но в понеделник, 24 септември, г-н Иванов ни информира, че всичко си е по старому, даже по-лошо и въпросният гроздопродавец се вихри с пълна сила.

„ЗДРАВЕЙТЕ, Т21! Търговията и свинщината продължават с пълна пара. Смрадта е все така силна, а осите – все повече. Аз знам, че тук в Троян всичко може, ама бива ли така?! Изпращам актуални снимки. Отделно от това имам снимани и контейнерите за боклук. Поздрави!“, ни написа потърпевшият. Иначе казано – кучетата си лаят, бусовете си стоят.

Т21

Бърз отговор

Относно „Кучетата си лаят,
 бусовете си стоят“

От Общината реагираха своевременно и на поредния (втория) читателски сигнал за нерегламентирана търговия на грозде, паркираните не където им е мястото бусове на търговеца и създаваните притеснения за живущите в кооперация в жк „Лъгът“.

До: „Троян 21“

Във връзка с публикувания материал „Кучетата си лаят, бусовете си стоят“ в електронното издание на в. „Троян 21“ (на 25 септември 2018 г.)“, Ви информираме, че: при направената проверка от Община Троян е констатирано, че бусовете са махнати, а теренът – почистен. Служители на общинската администрация ще продължат да правят регулярно проверки за спазване на разпоредбите.

26 септември 2018 г.
Община Троян

Още по темата:

1 Коментара:

Unknown каза...

Като не работят в общината , ще има такива нагли търговци. Този е много нагъл и гаден не човек , просто същество.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |