Това ли е мястото и начинът за продажба?

* „Има ли право да продава на улицата? Нямаме ли пазар за такава продажба? Има ли кой да следи за тези неща и ако има, защо не си върши работата?!“ * Получихме бърз отговор от Община Троян, разпоредена е проверка и се вземат мерки
Читателите ни пишат
 Актуализиран

Едно сърдито читателско писъмце се получи на редакционната ни поща в неделя, 16 септември, придружено със снимки. Става дума за „частен случай“, който обаче задава принципни/нечастни въпроси. А авторът Иван Иванов търси отговор и съдействие от компетентните органи. Т21

ДОБЪР ДЕН, Т21! Докога трябва да търпим свинщината на Емил Борисов?! Вече втора седмица въпросният господин си продава гроздето, а ние, които живеем наоколо, сме принудени да търпим смрадта, разнасяща се от щайгите и бусовете му. Има ли право да продава на улицата? Нямаме ли пазар за такава продажба? Има ли кой да следи за тези неща и ако има, защо не си върши работата?!

АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ, разходете се до спирката на „Витекс“ (старото „Болшевик“) и сами вдишайте от „невероятния аромат“, който се разнася. Нямам нищо против хората да си купуват грозде за ракия или вино (аз също ги харесвам тези напитки), но това ли е мястото и начинът за продажба? Ако толкова му харесва на господина, да си ги продава под терасата. Благодаря за вниманието!

Иван Иванов, Троян

Бърз отговор
Относно „Това ли е мястото и начинът
 за продажба?“

Буквално веднага след публикуването на читателския сигнал получихме отговор
 от Община Троян 

Във връзка с публикуван в Т21 на 17 септември 2018 г. материал „Това ли е мястото и начинът за продажба?“ Ви информираме, че веднага след получаване на сигнала за неправомерно извършване на продажба на грозде кметът на община Троян разпореди проверка. Служители на общинската администрация извършиха проверка на място и са предупредили собственика, който след завръщането си в града, в рамките на деня, ще премахне неправомерно разположените на въпросния терен бусове. Проверки са извършени и от други контролиращи органи.

Община Троян

1 Коментара:

Unknown каза...

Този Емил Борисов е един много нагъл и не честен човек! Купува възможно най-евтините зеленчуци от борсата и после ги продава на ресторанти и заведения. Прост местен хитрец , който се възползва от не работещите служби и институции.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |