ЕС иска да цензурира интернет, да не го позволяваме!

1984/2018
Трябва да действаме преди 3 юли. Тук лесно може да се изпрати email и tweeт до евродепутатите:
https://saveyourinternet.eu/#newmode-embed-4348-4465

Важно! Когато пишете името на страната си, правете го бавно и изчакайте, тъй като уебсайтът е малко бавен. Моля споделете с приятели. На този линк текстът е на английски, на страницата горе вдясно има избор и на други езици - немски, френски, полски и др. Ето какво да направите – след като кликните на линка отгоре на страницата, ще видите, отляво надясно, три опции: имейл (в зелен цвят), телефонно обаждане (в червен) и туитър (в син).

За изпращане на имейл кликнете на зеления бутон с бяла стрелка. След това на новата страница отдясно (зелен фон) в първата бяла кутия напишете своя имейл. Във втората напишете името на страната – ще излезе лист с имената на евродепутатите и под него кликнете на белия бутон със зелени букви (add your voice).

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |