34-годишен софиянец почина в предварителния арест в Троян

* Мъжът бил задържан в Априлци заради шофиране в пияно състояние, дрегерът отчел внушителните 3,55 промила * По случая е образувано досъдебно производство и вътрешна полицейска проверка
 Крими
34-ГОДИШЕН мъж от София е починал в предварителния полицейски арест в Троян, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Ловеч. Софиянецът бил задържан на 3 май (18:00 ч.) при пътна проверка в Априлци, оказало се, че шофира тежко пиян – с 3,55 промила алкохолна концентрация в издишания въздух. След което бил транспортиран до Троян и около 21:00 ч. настанен в ареста.

ПРИ НАСТАНЯВАНЕТО е бил прегледан от лекар, каквато е обичайната практика в РУ на МВР - Троян. По предварителна информация младият мъж е починал от естествена смърт, допуска се, че е имал увреждане на черния дроб от прекомерна употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство, назначена е и вътрешна полицейска проверка.    

Т21

1 Коментара:

petko каза...

Бог да го прости човека!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |