Калпав шофьор на микробус се блъсна и офейка

* „Майсторът зад волана“ е установен по запис от видеокамера, потрошеният декоративен стълб  с осветителни тела ще е
 за негова сметка
Сблъсъци
ВЪВ ВТОРНИК вечерта – 30 януари, таймерът от камерата за видеонаблюдение на района показва 19 ч., 9 мин., 13 сек. – при калпава маневра на миниатюрния паркинг при входа на централния площад в Троян (между офисите на Общинска банка и банка ДСК) бял микробус удря един от декоративните метални стълбове с осветителни тела. Стълбът е огънат, осветителните тела са начупени. Видеозаписът доказва, че водачът слиза, оглежда щетите и офейква; като „забравя“ да съобщи в КАТ за станалото, както го изисква законът. След преглед на видеозаписа микробусът е установен и случаят е предаден на РУ на МВР за предприемане на съответните мерки, съобщиха от Община Троян.

ЗАЩО казваме за тази „незначителна“ случка? Защото вместо да информира за инцидента, както си му е редът и щетите да се покрият от застрахователя, „майсторът“ зад волана се опитва да натовари нас, троянските данъкоплатци. И всички ние да плащаме за неговата вина, затова! Е да, ама не, явно от видеонаблюдението на централната градска част има смисъл.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

"...да натовари нас, троянските данъкоплатци."

Заради Акимов, троянските данъкоплатци плащат 5 000 000 (МИЛИОНА) лева глоби, той за един стълб се пъчи,баси!?!?!??!

Анонимен каза...

Какво стана с делото срещу Минко Акимов в съда в Търново?

Анонимен каза...

В наше село е много вероятно да те блъснат на мегдана. Дали ще е харито, ройнева или оня другия застраховател или пък на виенския някоя от колите.
Що не отворите мегданя за автомобили, че пешеходците да си знаят ...

Анонимен каза...

Тези записи нямат сила в съда.
А защо чак след 1м ни давате тази "новина"?

cvetomir каза...

Защото вече е установено, че шофьора е някой обикновен човек, а не някой от "баровците" в Троян!

Анонимен каза...

4-ти,ти пиян ли си? Къде го видя този един месец?

Анонимен каза...

И как ли тъй светът е оцелял без видеонаблюдение до сега?

Анонимен каза...

Така и така стана дума за "троянските данъкоплатци", пак ще попитам - къде е отчета на бюджет'2017 пред троянските данъкоплатци? Има ли нещо по-важно от това данъкоплатците да знаят кой, как и за какво харчи парите им? Или за община Троян данъкоплатците са някакви дойни крави, на които много демократичните и успешни троянски управници не се чувстват задължени да се отчитат?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |