От пресконференцията на Терзийски, Атанасов и Миховски

* Автомагистрала „Хемус“ е приоритет №1 за правителството, започва изплащане на обезщетенията за отчуждените имоти по трасето от Боаза до пътя Ловеч – Плевен * През 2018 г. продължава пътният ремонт по направлението Троян - Дълбок дол - разклона за София
Обещания
На пресконференцията в Ловеч, отляво – инж. Дончо Атанасов, Иван Миховски, Георги Терзийски
ДО КРАЯ на седмицата (8-14 януари) започва изплащането на обезщетенията за отчуждените от държавата, във връзка със строителството на автомагистрала „Хемус“, имоти в землищата на гр. Ябланица и с. Брестница; за целта от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) вече са превели парите на Областната администрация в Ловеч. Това заяви областният управител Георги Терзийски на пресконференция (5 януари), в която участваха и председателят на Управителния съвет на АПИ инж. Дончо Атанасов и народният представител и наш съгражданин Иван Миховски.

„ИЗГРАЖДАНЕТО на автомагистрала „Хемус“ е приоритет №1 за правителството“, заяви инж. Атанасов. По думите му проектирането на участъка от Боаза до пътя Плевен - Ловеч ще бъде съкратено със 7-8 месеца, което ще даде възможност тази година да започнат процедурите по избор на изпълнител и на надзор. „Ще направим всичко възможно да стартираме и участъка до главния път Русе - Велико Търново“, допълни пътният шеф. Той съобщи и друга добра новина – че в Ловешка област през 2018 г. ще се ремонтират участъци по направленията Троян - Дълбок дол - Старо село - пресечката с пътя за София (път I-4), през пролетта ще започне ремонтът на два участъка от пътя Ловеч - Плевен, както и на околовръстното шосе на Ловеч.

ДЕПУТАТЪТ Миховски акцентира на факта, че направеният в края на миналата година ремонт в участъка от разклона за Троян (гара Добродан) до Дълбок дол е превантивен и „при първа възможност и осигурено финансиране ще му бъде направен и основен ремонт“.

Т21,
по информация на Елка Баръмова, 
PR на Областна администрация - Ловеч

 Още по темата: 

13 коментара:

Анонимен каза...

Няма как да не е "приоритет". Даже започна отстрелът на потенциалните изпълнители. Няма как да е друго - най-скъпите магистрали се строят в България, но затова пък най-некачествените.
Между другото - магистрала Хемус ще се строи с два метра по тесни пътни платна заради.... икономия. А това ще намали максималната скорост за движение. Да се смееш ли, да плачеш ли?
И един въпрос към другарката Баръмова, певецът на гербаджийско-комунистическата върхушка - бихте ли пояснили какво дири г-н депутата Миховски на тази пресконференция на областния управител и като какъв специалист? Разбира се, ако "изключим" възможността, че му правите за пореден път отчайващо тъпия ви и безкрайно елементарен ПиАр? Мерси!
*
Един въпрос и към Областния управител - г-н Терзийски, бихте ли посочили поне един ЗАКОНЕН начин да бъде свикана сесията на ОбС Троян през м.Януари 2018 г. Ще ви припомня, че ОбС Троян след като свали председателя си по един абсолютно незаконен начин, след този акт общинските съветници НЕ СИ ИЗБРАХА нов председател и до ден днешен ОбС Троян няма действащ законен Председател.
С две думи - знаете ли поне един законен начин да бъде свикана сесия на един ОбС, който няма действащ Председател. Аз поне не знам да съществува подобна ЗАКОНОВА възможност.
Хайде още два въпроса към г-н Областния управител
1. Можете ли да посочите поне един законен начин в община Троян да бъдат спирани от движение автомобили с над 35-годишна първа регистрация, което е следствие от Решение на ОбС Троян?
2. Изпълнявате ли наставленията на ОбС Троян как държавата да стопанисва сградите си, което също е следствие от Решение на ОбС Троян? Заповед от успешната ни кметица получихте ли какво да прави държавата със сградния си фонд на територията на община Троян?
Мерси!
Няма да ви питам какво работят юристите в областната администрация и кой трябва да връща безумията и беззаконията на троянските управленски и политически кретени.
п.п. Жокер за общинските и областни политици и управници с три или повече гънки в мозъчетата- не може един правилник на ОбС да стои над или да противоречи на закона /ЗМСМА/ и Конституцията.

Анонимен каза...

Е, Иванчо им дава консултации как се сменя паднало от голяма копка колело.
И тези инструкции ще бъдат поставени на табла на всеки 10км по новата магистрала.
Че кратерите скоро ще се появят - справка повечето пътища около София и региона, които гербаджиите окрадоха и спестиха материал.

Анонимен каза...

Определено е адски необходимо да я има тази магистрала.
Срамота е да няма магистрали София-Варна и София-Бургас.
Ама като се сетя тези крадливи гербери какви зловещи кражби правят и как после им се разпадат чисто новите пътища и ми минава мерака за тази магистрала.

Анонимен каза...

Последният абзац с мъдростите на Иванчо просто ме убиха. Какъв е този превантивен ремонт, какъв е този основен, дето го чакаме не знам си кога. То бива, бива, ама чак толкова емементаризъм не бива.

Анонимен каза...

Автомонтьора иван е посмешиштето на нашия град .Тои е добьр пример как ако ближиш хубаво задници можеш да санеш депутат .

Анонимен каза...

Вие сте си го избирали....

Анонимен каза...

Бедни хетъри , такива ще си умрете. Много сте завистливи. Затова ще си работите за 600 700 лв. Браво на Иван и на всички който правят нещо в този град. Винаги ще има недоволни бай ганьовци (в Троян ги има в изобилие) нищо не постигнали в жалкия си живот а само мрънкат за успехите на другите.

Анонимен каза...

Ами, такова са му написали - такова е преразказал.
За повече не може.
Видяхме и на национално ниво как герберите си уреждат своите хора.
Може да си абсолютен тъпан, ама чичо ти е станал кмет - значи за теб ще има скатана позиция в общината.
Хайде, да е е нещо от което не зависи нищо се преживява.
Ама като сложат един такъв лизач на отговорна позиция и започват недомислените глупости в града.
Ако е по високите етажи - започват глупостите в страната.
Справка Лилето, Москов и други подобни недоразумения на природата.

Анонимен каза...

Нищо не сме избирали, той имаше 800 преференции в цялата област.

Анонимен каза...

На бъдещата магистрала няма пешеходни пътеки с хора като в Троян и Иван Миховски може да си кара пак употребил алкохол колкото си иска.

Анонимен каза...

Тримата глупаци....кой беше писал че забравих

Анонимен каза...

Ох, Боже. Много му се става кмет на Иванчо бе. Пази, Боже!

Анонимен каза...

На бодлива крава Бог рога не дава. https://www.youtube.com/watch?v=qqSk3GfxwsU

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |