Троянският проход – отворен за всички МПС

* Но генералният въпрос „Докога?“ остава да виси със страшна сила и едва ли в сегашната ситуация някой може да даде отговор
Важно
Проходът е отворен, илюстративна снимка
ОТ ВЧЕРА следобед (събота, 2 декември) Троянският проход e „отворен за всички моторни превозни средства, без ограничения“, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Проходът бе затворен за движение преди два дни (четвъртък, 30 ноември) заради „ураганен вятър, нулева видимост и снегонавявания“, пак по информация от АПИ.

ЧЕ НАЙ-ПРЯКАТА, удобна и икономически изгодна транспортна връзка на Централна Северна България, в това число и нашия Троян, с Пловдивско и Южна България бе отворена толкова бързо е добре, помним многомесечните зимни затваряния, включително с превантивни „аргументи“. Но генералният въпрос „Докога?“ остава да виси със страшна сила и едва ли в сегашната ситуация някой може да даде отговор; всичко е в ръцете на метеорологията и валне ли малко повечко, може и до напролет, не е да не е било... От началото на сегашната незапочнала истински зима това е второто затваряне и отваряне. А решение има.

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Автор на статията, какво е решението?

Троян 21 каза...

Тук е казано за решението: http://statii.troyan21.com/2017/11/blog-post_65.html

Анонимен каза...

Благодаря.

Анонимен каза...

Плевнелиев изпраща Деси Банова до тях. Пред вратата с преплетени ръце, зачервени от свян бузки ѝ казва:
- Деси, ти си страшна пу*ка!
- И ти! - отвърнала му свенливо тя...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |