Троянският концерт за Ани във Франкфурт

* „Булгариенхилфе“: „Благодарим сърдечно на Вероника, Радко, Весела и на всички музиканти за невероятния концерт… Събраната сума е 1000 евро, които вече са в сметката на Ани“
По света и у нас
Вероника, Радко и Весела
БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ български концерт на 11 ноември в зала „Volkshaus Sossenheim“ във Франкфурт (Германия) е преминал успешно и събраната сума вече е приведена по дарителската сметка за лечението на 10-годишната Ани Михайлова от Габрово, която се бори за зрението си. Научихме го от страницата във фейсбук на асоциация „Булгариенхилфе“ (Bulgarienhilfe, Българска помощ), ръководена от германската българка Лили Шмит; асоциацията организира и подкрепя редица благотворителни каузи, подкрепя и кампанията за Ани „Да запазим Слънцето за нашата Звездичка“.

Момент от концерта, с микрофона – Весела Думанова, Франкфурт, 11 ноември 2017 г.
КАЗВАМЕ всичко това със законна троянска гордост, тъй като организатор на благотворителния концерт е нашата землячка, живеещата в Германия световноизвестна акордеонистка Вероника Тодорова, а на сцената с нея и интернационалната й група излязоха троянските й приятели – Радко Петков, спечелил „Гласът на България“ (2017 г.) и Весела Думанова. Вероника, Весела и Радко са бивши/настоящи възпитаници на музикалната педагожка Мариета Жекова в троянската Вокална студия „Гласове“. Троянци e имало и сред публиката, някои дошли от България специално за събитието.

Аплодисменти след концерта, вляво – Радко Петков
„БЛАГОДАРИМ сърдечно на Вероника, Радко, Весела и на всички музиканти за невероятния концерт. Благодарим на всички наши приятели и гости, които ни подкрепиха в каузата да помогнем на малката Ани Михайлова. Събраната сума от концерта е 1000 евро, които вече са в сметката на Ани. Тя се нуждае от нашата подадена ръка и добра мисъл! Благодарим за подкрепата и доверието!“, са написали от „Булгариенхилфе“. 

Ани Михайлова
„БЛАГОДАРИМ ви най-най-сърдечно, мили хора и приятели на малката Ани! Прояви на човечност и благородство като Вашите ни дават сили да продължаваме да се борим заедно с нея. На Вас и Вашите семейства желаем много здраве, благополучие, сполука и безкрайно щастие! (…) Затова, защото всяко малко детенце има право на своето детство и на своя пълноценен живот! Толкова крехка, а понесла толкова много болка и толкова много страх в малкото си сърчице, това е Ани, нашата малка Ани. (…) Поради спецификата на случая и сложното му протичане е наложително лечението да продължи за дълъг период от време и без Вашата помощ няма как да се справим. Благодарим Ви за всичко!“, четем в страницата на кампанията във фейсбук. Там е посочена и дарителската сметка:

Банка ДСК ЕАД
IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 - в лева
IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01 - в евро
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ани Георгиева Михайлова

Или на PayPal account: help_ani@abv.bg

Т21

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Хайде, бизнесмените, на "Троян 166" може да се отчитате и да не ви закачат, а за помощ на едно дете не можете да се бръкнете.

troyan21 каза...

Миличкото Ани! Кураж, красавице! Цунк!

Анонимен каза...

А на долния линк са едни имена на дУпеДати, гласували за нещо друго:
http://bultimes.bg/izlyazoha-imenata-na-deputatite-glasuvali-moratoriuma-vurhu-lekarstvata/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |