Лидерът на БСП в Ловеч поръча песента на Азис на 15 септември

* „Това е съзнателно хвърлено огромно петно върху Ловеч, града, където звучи „Върви, народе възродени“, а не чалга и
 долнопробна музика“

Изпълнителят на маането в ПГИТУ - Ловеч
Скандал

Грозен чалгаджийски скандал гръмна навръх 15 септември, първия учебен ден, в комшийския Ловеч – града, дал на България просветителския химн „Върви, народе възродени“. Накратко – при откриването на учебната година в ловешката Професионална гимназия по икономика, търговия и услуги (ПГИТУ) ученик взима микрофона и изпява маането „Мотел“ на Азис, което се случва пред очите на директорката Пенка Драганска. Чалгата е поздрав за преподавателката Мария Лилова, гостенка от друго ловешко училище, а тя записва изпълнението и качва клипа във фейсбук. Сред гостите е и кметът на Ловеч Корнелия Маринова, а вълната от възмущение, заляла интернет, я свърза със случилото се, има и призиви за оставка. Днес, 17 септември, от пресцентъра на ГЕРБ – Ловеч получихме разяснение по скандала с политически привкус и обвинение, че става дума за активно мероприятие на БСП – Ловеч, насочено срещу гербаджийския кмет и изобщо срещу ГЕРБ. Публикуваме го без съкращения. Т21

Мария Лилова
ОБЩИНСКИЯТ лидер на БСП в Ловеч Мария Лилова е поръчителят на песента „Мотел“ на Азис, която ученик на Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги изпя на 15 септември. Самата тя е направила и пуснала и клипа, който светкавично обиколи фейсбук и възмути стотици хора.

ТОВА Е активно мероприятие, с което се цели уронване на доброто име на училището и хвърляне на петно върху целия град, коментира възмутено Корнелия Маринова, кмет на община Ловеч и общински ръководител на ПП ГЕРБ. Тя е категорична, че това е направено умишлено, за да се провали първият учебен ден в Ловеч и резултатът е на лице.

Момент от тържеството, на микрофона е Корнелия Маринова
Директорката Пенка Драганска и музикантите
ГРУБАТА манипулация е извършена час след приключване на тържественото откриване на новата учебна година, когато и учителите, и учениците са били вече в класните стаи. При все този факт това не променя общата картина – пошлост и злонамереност са диктували желанието на общинския лидер на БСП, който по професия е социален педагог, да пожелае не друга, а точно тази песен на Азис. При това в присъствието на нейните ученици от Помощното училище „Васил Левски“, с които тя е била гост на тържеството. Лично е заснела видеото и лично го е разпространила.

МАКАР Лилова да призна деянието си и да се извини, остава много ясно фактът, че се пренебрегва значението и силата на 15 септември – първия учебен ден, при това от един учител в държавна институция. Няма да коментираме музикалните предпочитания на общинския лидер на БСП в Ловеч, тя може да слуша каквато си иска музика в дома си, но да прави това пред своите възпитаници, в двора на училище, а и след това да разпространява клипа в социалната мрежа е не просто проява на лош вкус, а престъпление и грозна обида към хилядите учители в страната, към децата и младите хора, които трябва да възпитава с личен пример.

ПРЕДИ ВСИЧКО обаче, това е съзнателно хвърлено огромно петно върху Ловеч, града, където звучи „Върви, народе възродени“, а не чалга и долнопробна музика и където ревниво се пазят традициите.

17 септември 2017 г., Ловеч
ГЕРБ - Ловеч

Из текста на "Мотел"

9 коментара:

Анонимен каза...

Мангалите свирят и пеят песен на Азис!Това се вижда! Но..на 15 септември,в училище си е чиста гавра!

Анонимен каза...

Голяма работа! На мен пък лидерката на биесепету в Ловеч ми харесва.Хубава жена ,и хич не ѝ дреме.Хайде сега занимавайте ни цяла седмица с този мега скандал.

Анонимен каза...

Те не разбират от музика.
ФАкт е, че тази песен я знаят стотици хиляди хора в тази държава.
По-добре ли е да гледаме разни дрогирани и татуирани пропаднали типчета, които "рапират"?
Аз не мисля, че е по-добре.

Анонимен каза...

Ами хората са социалисти - социални хора.
Не са задръстени дървета като ГЕРБ.
Поздравления за избора на песен.

Анонимен каза...

Тежко, тежко.
Вино дайте!
.........
А вий, вий сте идиоти.

Анонимен каза...

ДПС ДПС ДПС

Анонимен каза...

Ще скъсат нервите на учители, директор, експерти, но на ученика няма да му направят нищо.

Анонимен каза...

Миме, с теб сме. Не ги слушай гадните ГЕРБ-ерски изчадия.

Мая каза...

Съгласна съм,най-чалко в училището е мястото за тази или калвато и да е музика извън българската. Не е нормално изобщо това опровержение. А това,че заставате зад тази идея не говори изобщо добре за вашите чорални и човешки принципи.Не е до песента,не е до изпълнителя,а до традицията и мястото.Само да добавя,че тези чалгарии извратиха във всякакъв аспект децата.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |