В „Елпром Троян“ – безплатно на море през август

* Елпромци получиха по 500 лв. бонус за лятната си отпуска
* Собственикът: „Ние се гордеем да възродим традициите на пионерите, създали „Елкооп“, „Елпром“ и „Елма“, една легенда се възражда
Социално
Елпромци на море с подкрепата на завода – традицията се възражда, архивна снимка
БЕЗПЛАТНО на море през август за целия колектив на „Елпром Троян“ – по време на мащабния ремонт в предприятието. Това вече е факт и по някакъв начин кореспондира с някогашната подобна социална придобивка за работниците и служителите в промишлена гордост на Троян и района, научихме от собственика Младен Мондешки. Всички елпромци получиха по 500 лв. бонус за лятната си отпуска, което би било немислимо и щеше да звучи като нелепа шега при бившия собственик и масов приватизатор Николай Банев, докарал промишления гигант до фалит и пълна съсипия. „Елпром Троян“ е продължител на водещата марка „Елпром“ и възстановява електромоторното производство върху руините на „Елма“ АД (в несъстоятелност), чиито активи през 2016 г. бяха купени на търг от фирма „Солид 85“ ЕООД.

„НИЕ СЕ ГОРДЕЕМ да възродим традициите на пионерите, създали „Елкооп“, „Елпром“ и „Елма“, една легенда се възражда. А основната причина са елпромци, хората, които отново се чувстват като част от едно голямо семейство, както е било винаги преди появата на приватизаторите. Ние, днешният „Елпром Троян“, продължаваме традицията и следваме гордия елпромски дух. Поздравявам всички настоящи и бивши работници и служители на нашия завод и им пожелавам незабравима лятна почивка на море, както е било и както ще бъде винаги занапред“, коментира г-н Мондешки.

Т21

Още по темата:

88 коментара:

Анонимен каза...

Гена, всичко наред ли е ?

Анонимен каза...

така се прави. браво момче. и аз искам да работя в това дружество.

Анонимен каза...

Даа,традицята се възстановява,така беше преди много години.Благодаря от името на семейството ни.Да са живи и здрави Мондешки

Анонимен каза...

Така се прави,ако искаш хората да те уважават и да ходят с желание на работа.И работниците наистина уважават Мондешки.Браво,желая ви успех и все по нагоре

велков каза...

а бе как едни могат а други не. браво момче. правиш ни щастливи. възроди троян. бравоооооо

Анонимен каза...

Работя в Елпром, от която 3 години с мъжа ми не сме ходили на море! Благодарим Ви г-н Мондешки! Вие ни донесохте радост!

Анонимен каза...

Чудесни работодатели,здраво стъпили на краката си,уважаващи всички работещи за тях.

Анонимен каза...

подавам си молба за работа.....моля приемете моите най добри пожелания......само напред

Анонимен каза...

ЧУДЕСНО СЕ ЧУСТВАМ ХОРАА,НА ЧЕРНОМОРЕЦ СЪМ.ЕВАЛА ШЕФЕ

Анонимен каза...

Г-н Маринов, малко уточнение:
"Елпромци ще получат по 500 лв" - ние си получихме 500-те лева, а по организираните вече са на море, а други на планина.
Това "ЩЕ" беше при Банев.

Анонимен каза...

Младене благодаря ти момче. благодаря ти.

Анонимен каза...

ВТОРИ ДЕН СМЕ В АХТОПОЛ.АКО НЕ БЕШЕ МОНДЕШКИ НЯМАШЕ ДА РАЗБЕРА КОЛКО СЕ Е ПРОМЕНИЛ.МЕРСИ ОТ СЪРЦЕ.

Анонимен каза...

Браво на собственика това е голям жест

Анонимен каза...

Да ви кажа при тези добри заплати вече мога да си позволя сам да отида на море. Благодаря ви г/н Мондешки. След море ще отида на планина.

Анонимен каза...

нЕ МОГА дА ПОвярвам още,Парите са у мен и наистина не Вярвам че пак ще съм безплатно на море Благодарско шефе

Анонимен каза...

Така се прави в цивилизованите държави!!!Евала

Анонимен каза...

ДОВОЛЕН СЪМ ОТ МОНДЕШКИ. МЕРСИ ШЕФЕ.

Анонимен каза...

Първо помислихме, че е шега. Такива неща на са се правили последните години. Да не получиш заплата при Банев си беше нещо нормално. И изведнъж - нати 500лв. за почивка. Докато не ги получих все не вярвах, че е възможно.
Сега е редно да благодаря на собственика Г-н Мондешки и се надявам да не е първи и последен път.

Анонимен каза...

Браво на Мондешки!!!Дано всички работодатели вземат пример от него!!!

Анонимен каза...

Дай боже навсякъде да е така ама не е ! Ако се отвори свободна позиция съм приготвил молбата

Анонимен каза...

Останали са още добри хора !Адмирации за собственика

Анонимен каза...

Важно е всяка една фирма да има социална политика така че да са доволни хората който работят в нея

Анонимен каза...

В Елпром политиката е на ниво

Анонимен каза...

Ръка която дава необеднява

Анонимен каза...

Повечето хора не са ходили на море от години и това е прекрасен подарък

Анонимен каза...

Генади, добре ли си, как се чустваш ?

Анонимен каза...

Борис пита , и отговор не чака !

Анонимен каза...

Борис пита , и отговор не чака ! Хайде на море!

Анонимен каза...

Възродиха се и традиции и производство.По времето на Банев работехме за нищожни парици ,а за Бонуси не си и помисляхме.Мерси шефе и коледен да дадеш жив и здрав

Анонимен каза...

След толкова радостни трепети следва: Мондешки - КМЕТ! КОЙ от двамата още не е ясно! Но за Троян и двамата са подходящи!

Анонимен каза...

Борис Бояджиев Що не се замисли колко е лапал от приватизацията като Банев, после да говори! Добре, че БСП се отърва и от двамата!

Анонимен каза...

Живи и здрави да сте момчета.ЗАПЛАТАТА МИ Е ДОБРА И БЕЗ БОНУС ЩЯХ ДА ИДА НА МОРЕТО ТАЗИ ГОДИНА,благодарение на новите собственици вече и за работата си на се страхувам.

Анонимен каза...

ДО 30-ЩО ПЪК НЕ,ТОЛКО МНОГО НАПРАВИХА БРАТЯТА ЗА ТРОЯН И ТО БЕЗ ДА ПАРАДИРАТ КАТО БАНЕВ НАПРИМЕР И БОЯДЖИЕВ.ТАКА СЕ ПРАВИ
БЕЗ МНОГО ПРИКАЗКИ,АМА МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА.ГЛАДНИ НЯМА ДА НИ ОСТАВЯТ.

Анонимен каза...

ДА ви кажа първо не повярвах мислех,че някой е пуснал слух за майтап,ама като ни раздаде по 500 лв леле,то при Банев да видиш толко пари,требваше да работиш поне два-три месеца безплатно,хихих.Мерсии ШЕФЕ

Анонимен каза...

Тичайте с молбите за работа в ЕЛПРОМ ТРОЯН-1.Докато неса свършили парите.

Анонимен каза...

Абе 35-ти ти майтап си правиш,но наистина при тази безработица,при тази мизерия да попаднеш на свестен частник е 6-та от тотото.И заплатата си зимам навреме,и отношението човешко,какво повече от това.А и сега с тази изненада.При Банев кога е било навреме да плати,та то ни заплата ни нищо,а за бонус да не говориме.

Анонимен каза...

Заплюйте постиженията, да не ги урочасате. Най ме е страх, когато съм добре! Дано и заплатите са високи, защото при ниски заплати, бонусите са от вашите пари.
Така на времето ни лъжеха, че образованието и лечението са безплатни, а и всичко построено около нас, е построено от БКП. Да живее трудът на работника-производител на блага!
Успех на всички!!!

Анонимен каза...

Ти работил лиси някога в ЕЛМА или ЕЛМАТЕх.Знаешли колко мотора трябва дасе направят задасе издържа фирмата.С това произвотсво неможе дасе издържа.

Анонимен каза...

Генади е добре...
и той е на море с другите служители...

Анонимен каза...

Не знам да се смея ли или да плача след тази статия и коментарите под нея.Не мога да разбера това трагедия или комедия е или трагикомедия.А може би е пародия или фарс.Явно в Троян е дошла нова циркова група.Къде е монтирано шапитото на цирка от колко часа са представленията.

Анонимен каза...

Защо ли много ми мирише на Галиче и Ценко Чоков....

Анонимен каза...

В Европа това се казва Urlaubsgeld ,Това е съвсем нормално.

Анонимен каза...

Генадий, направете интервю,дайте снимки с тези щастливи работници. Дайте снимки от текущия ремонт на сградата. Направете интервю с големия индустриалец Мондешки. Дайте снимки с натоварените с хиляди мотори тир-ове, напускащи в съответната дестинация. Дайте нещата такива каквито са и запушете устите на хейтърите зложелатели !

Анонимен каза...

Извинете, редакцията... Не бяха закупени активите, а, доколкото знам, само земята и сградите.Има голяма разлика.Какво става с машините например? А за постъпката на собственика- наистина само адмирации.

Анонимен каза...

Чете машините са 35 -40 години те нямат стойнос .Ида купят нови кой даработи на тях .

Петя каза...

Т.к стана реч и за кмет. Аз предлагам Борис за кмет, защото на далаверите е враг заклет, защото е честен и напет. С офшорки той хотели прави и нас Троянци ще оправи.

Анонимен каза...

С парите от ктб-то момчил и младен правят си сефтето.
Перат откраднатото наред ,на никого не дават те отчет.
На медиите продажни плащат лъжи да публикуват,
с пари ще убият всеки който измамата им критикува.

Анонимен каза...

Докато за КТБ се разнасят само художествени съчинения от поети като 47, за Борис в друга медия излязоха и с документ за връзката му с панамска офшорка - що не напишеш два куплета и за него Шекспир? Хората вече не вярват на съчиненията ви какви сте светци, когато истината е показана с конкретни документи

Анонимен каза...

Аз пък не знам защо Младен да трябва да им показва снимки от каквото и да било, пак ще се намерят недоволни мишки на които изначално светът им е крив

Анонимен каза...

Дават отчет, дават ��. И, ако машините са на 30-40 години, на тях могат да се произвеждат мотори, друг е въпроса колко ефективно. Питах чия собственост са, защото техни не са.

Анонимен каза...

Че накого муенужна админастративната сграда че за 6-7 служители по един служител на етаж .Не е сериозно.Някой поглеждал лие развалините зад админастративната зграда.

Анонимен каза...

Всяка машина си има табела с номер и година на произвотсво.През 2010г. ги прехвърлеха от ЕЛМА към ЕЛМАТЕХ. А сега щели да им слагат други табели.Направиси заключение дали е редно .По тези табели се плащат данаци.

Анонимен каза...

На Елматех колкото знам.

Анонимен каза...

Пренабият други номера.

Анонимен каза...

Кое му е безплатното?
С 500лв какво море можеш да направиш?
Близо 100лв са ти пътните ако си наблизо.
Ако вземеш бурканите от тук и спиш в долнопробна квартирка за 10-тина лева на човек, то може и да доживееш 5 дена на морето.

Анонимен каза...

Да ти кажа 55, на мен никой работодател не ми е дал 500 лв да ида на море досега, а имам стаж повече от 35 години. Искаш да кажеш, че 500 лв не са пари ли, повечето хора в Троян работят цял месец за 500лв, че и по -малко. Браво на собственика на Елпром.

Анонимен каза...

Теди, май не се справяш хич добре. Къде отидоха огромните поръчките, за които обещаваше? Скоро на всички ще им стане ясно че за чеп за зеле не ставаш. Ами тогава???

Анонимен каза...

Защо спорите,кой ви е дал по 500 лв. досега а?Банев ли ?Все недоволни ще се намерят брей

Анонимен каза...

Алооо,500 лв са си 500 лв,аз благодаря,пък вие каквото си искате пишете.Но виждате че нещата се оправят малко бавно но вървят нагоре,е това е важно

Анонимен каза...

ЕЙ 55 ТИ,стига с тая злоба бе,хората направиха едно добро без да са длъжни,засрамете се бе

Анонимен каза...

Евала шапка ви свалям!

Анонимен каза...

Хораа,на мене никой не ми е дал пари за почивка,може за спане и път да стигнат само,ама хората са ви дали.Оценете го.

Анонимен каза...

Ами като не му стигат на 55-ти 500 лв и иска да спи в РИЦ да иде при Баневи.....Зависници

Анонимен каза...

Малее,защо ли реших да прочета коментарите.Значи дадоха ни по 500 лв пък кой каквото ще да прави с тях.Кеф ти море,кеф ти кръчмата,кеф ти подарък за гаджето.Все недоволни има беее

Анонимен каза...

47-ми приятелю,поете,ти видя ли документи за парите на КТБ или просто ти иде от вътре стихоплетец да си

Анонимен каза...

На морето е страхотно и се гордеем, че сме Елпромци. Дай Боже на всеки.

Анонимен каза...

Ехоо,елпромци ходихте ли на почивка ?Аз се върнах тази сутрин.И благодаря за това,че си почивах спокойно

Анонимен каза...

Мале колко писатели бездарни на куп.Една приказка за злобата и завистта имаше.ако се събере от сите българе,ще направим най-голямата електро/злобо/централа на балканите

Анонимен каза...

Евала Младене, стахотен шеф си.

Анонимен каза...

Бневи даже заплатите не плащаха, камо ли да дадат бонуси. Браво на шефчето.

Анонимен каза...

Как стана така, че Бояджиев получи над 50 фабрики без пари, а сега ние и децата ни да следва да плащаме сметката? Къде е прокуратурата! Искаме реприватизация!!!

Анонимен каза...

Браво на Младен .........кефя се като гледам каво прави.

Анонимен каза...

Гордеем се с теб , купи руини и възкреси гордостта на Троян. Евала момче.

Анонимен каза...

Само напред Младенчо,хората го оценяват.

Анонимен каза...

С трудна задача се нагърбиха,но пък резултата се вижда.Евала

Анонимен каза...

Баневи и Бояджиев източиха заводите на България! Защо все още не са там където им е мястото?

Анонимен каза...

Какви бонуси, какви пет лева и една стотинка намаше да дадат.

Анонимен каза...

Така се прави,ако искаш хората да те уважават и да ходят с желание на работа.И работниците наистина уважават Мондешки.

Анонимен каза...

Е как да не го уважават като им дава ивънредни пари за море. Още повече ще го уважават, защото е пич.

Анонимен каза...

Разбира се, че ще го уважават. Има защо, не е като Баневи които продават всико за скраб и даже не плащат заплатите на служителите си. Браво!

Анонимен каза...

Младен промени имиджа на града, успя да вдъхне надежда на хората та даже и бонус им осигури. Никой не е правил толкова за района.

Анонимен каза...

Баневи и Бояджиев разграбиха и унищожиха голяма част от работещите заводи в България.Няма ли съд си съд и прокуратура?

Анонимен каза...

Браво на Младен.......много ми е кеф като виждам какво се прави за региона.

Анонимен каза...

От името на всички работещи в Елпром Троян благодарим за жеста от страна на Г-н Мондешки.

Анонимен каза...

Троянци сме с теб. Само напред.

Анонимен каза...

Баневи и Бояджиев разграбиха и унищожиха голяма част от работещите заводи в България.Къде е съдът и прокуратурата?

Анонимен каза...

Те освен да фалират предприятията и да ги продават на скрап друго не могат. Поздравления за Мондешки!

Анонимен каза...

Мондешки има 70 работници и още толкова писари по сайтовете .Несе вижда нищо построено .Освен едйн чакрък севърти .Помалко пишете .

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |