Проект за 87 хил. лева реализираха в Белодробната болница

* Резултатите – ремонт на двете сгради на Пневмологичното отделение и цялостно обновяваване на информационната система с нови компютри и програмни продукти; финансирането е от здравното министерство
Отличници
В КРАЯ НА М. ЮЛИ 2017 Г. в Белодробната болница („СБАЛББ - Троян” ЕООД) успешно приключи проектът за: 1. Разширение и надграждане на съществуваща болнична информационна система чрез закупуване на приложни програмни продукти, хардуер, софтуер  и компоненти; 2. Основен ремонт на покривите на сградите на Пневмологичното отделение – първи и втори блок. Проектът е финансиран от Министерство на здравеопазването и е на стойност 87 000 лв.

С ИЗПЪЛНЕНИЕТО на строително-ремонтните дейности по покривите на двете сгради на Пневмологичното отделение бяха отстранени последиците от неблагоприятните природни явления през изминалите години и се осигуриха оптимални условия за медицински услуги на хоспитализираните пациенти. Частта от проекта, свързана с болничната информационна система, също е от изключително значение. Голяма част от компютрите в болницата бяха подменени с нови, а въвеждането на нови приложни програмни продукти за всички дейности позволяват пълен контрол на цялостната работа и точното планиране – т. е. ефикасно и ефективно функциониране на болницата и най-важното,  освобождава повече време за грижи за нашите пациенти.

СБАЛББ - Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |