Дали бъдещето е на малките градове?

* Благотворителен демонстрационен дебат в Информационно-културния център – на 19 април, сряда, от 17:30 ч. * Темата е гореща и се заслужава да се чуе какво ще кажат дебатьорите от „Климента“

Заповядайте и ни подкрепете!
КЛУБЪТ по дебати към СУ “Св. Климент Охридски“ - Троян Ви кани на 19 април, сряда, от 17:30 ч., на благотворителен демонстрационен дебат. Събитието ще се проведе в Информационно-културния център (ИКЦ), а целта е осигуряване на средства за участие в предстоящите събития на „Асоциация дебати - София“. Финансовата помощ би била ценна за наше участие в Националния дебатьорски форум във Варна и следващите състезания в София и Пловдив.

ТЕМАТА на благотворителния демонстрационен дебат в ИКЦ е актуална за Троян - дали бъдещето е на малките градове. Форматът на дебата ще бъде „world schools“ и всеки от отборите ще има по трима участници. В ролята на така нареченото „Правителство“ (утвърждаващ отбор) ще видим натрупалия опит 11-класник Пламен Борисов, набиращата скорост Вяра Данчева (10. клас) и Мария Ковачева (8. клас), която преди малко повече от седмица се върна от успешно състезание в Пазарджик. „Опозиция“ (отричащ отбор) ще бъдат 12-класниците Александър Костов от СУ „Васил Левски“ и Калоян Кюркчиев и до тях - 8-класникът Михаил Миревски, който макар и най-малък, показва завидни ораторски умения.

ЗАПОВЯДАЙТЕ в Информационно-културния център в Троян на 19 април, сряда, от 17:30. Ние от клуб „Дебати“ ще сме там. Очакваме Ви!

Клуб „Дебати“,
СУ „Св. Климент Охридски“

2 коментара:

Анонимен каза...

Измислени месии се опитват да насочат младите хора към измислен от тях Рай.Глобализацията отдавна е обявила края малките градове.Въпрос на време е.А бъдещето е на Мегаполисите.Излезте от мишите си дупки и престанете да лъжете младежта-няма да успеете...Селски наблюдател.

Анонимен каза...

Малките градове ще имат съдбата на малките магазинчета след откриването на големия хипермаркет!

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |