Дали бъдещето е на малките градове?

* Благотворителен демонстрационен дебат в Информационно-културния център – на 19 април, сряда, от 17:30 ч. * Темата е гореща и се заслужава да се чуе какво ще кажат дебатьорите от „Климента“

Заповядайте и ни подкрепете!
КЛУБЪТ по дебати към СУ “Св. Климент Охридски“ - Троян Ви кани на 19 април, сряда, от 17:30 ч., на благотворителен демонстрационен дебат. Събитието ще се проведе в Информационно-културния център (ИКЦ), а целта е осигуряване на средства за участие в предстоящите събития на „Асоциация дебати - София“. Финансовата помощ би била ценна за наше участие в Националния дебатьорски форум във Варна и следващите състезания в София и Пловдив.

ТЕМАТА на благотворителния демонстрационен дебат в ИКЦ е актуална за Троян - дали бъдещето е на малките градове. Форматът на дебата ще бъде „world schools“ и всеки от отборите ще има по трима участници. В ролята на така нареченото „Правителство“ (утвърждаващ отбор) ще видим натрупалия опит 11-класник Пламен Борисов, набиращата скорост Вяра Данчева (10. клас) и Мария Ковачева (8. клас), която преди малко повече от седмица се върна от успешно състезание в Пазарджик. „Опозиция“ (отричащ отбор) ще бъдат 12-класниците Александър Костов от СУ „Васил Левски“ и Калоян Кюркчиев и до тях - 8-класникът Михаил Миревски, който макар и най-малък, показва завидни ораторски умения.

ЗАПОВЯДАЙТЕ в Информационно-културния център в Троян на 19 април, сряда, от 17:30. Ние от клуб „Дебати“ ще сме там. Очакваме Ви!

Клуб „Дебати“,
СУ „Св. Климент Охридски“

2 коментара:

Анонимен каза...

Измислени месии се опитват да насочат младите хора към измислен от тях Рай.Глобализацията отдавна е обявила края малките градове.Въпрос на време е.А бъдещето е на Мегаполисите.Излезте от мишите си дупки и престанете да лъжете младежта-няма да успеете...Селски наблюдател.

Анонимен каза...

Малките градове ще имат съдбата на малките магазинчета след откриването на големия хипермаркет!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |