Троянците в листите

* Двама наши водят ловешки листи – Пламен Христов („Воля“) и адв. Захари Велев (ДОСТ) * Трима са втори – инж. Иван Миховски (ГЕРБ),
 д-р Валентина Александрова (БСП) и инж. Дилян Енкин („АБВ – Движение 21“) * Изненада на върха в листата на Обединените патриоти
 
Парламентарни избори 2017
Петър Николов води листата на Обединените патриоти в Ловеч
НЯМА да коментирам странните, да не кажем абсурдни врътки в партийните кандидат-депутатски листи за тези избори (насрочените за 26 март 2017 г. извънредни парламентарни избори). Такива врътки има и при нас, в 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район; пример - водач на листата на коалиция „Обединени патриоти“ и представител на партия „Атака“ е столичанинът Петър Николов, който на парламентарните избори през 2009 г. водеше тукашната листа на Синята коалиция и представляваше партията на Иван Костов ДСБ, на парламентарните избори през 2013 г. бе водач на листа на партията на Меглена Кунева „Движение България на гражданите“ (ДБГ), а в предишния мандат беше парламентарен сътрудник на ГЕРБ.

НО НЕКА се насочим към съгражданите ни на по-предни (и евентуално избираеми) места в ловешките листи за изборите на 26 март.

Пламен Христов ("Воля"), адв. Захари Велев (ДОСТ)
ДВАМА ТРОЯНЦИ са водачи на своите листи. Единият е адв. Захари Велев – бивш общински и областен координатор на ДПС и кандидат за депутат (2014 г.) и кандидат за кмет (2015 г.) от партията на Ахмед Доган, а сега начело на ловешката листа на ДОСТ; в което няма никаква изненада и дори бе очаквано, след като адв. Велев шумно напусна ДПС и бе на учредителното събрание на партията на Лютви Местан. Другият е Пламен Христов, който води листата на „Воля“, партията на Веселин Марешки. Г-н Христов е национален координатор на „Воля“ и по наша информация е сред най-близките хора на лидера; любопитното е, че в същата 5-членна листа има още двама троянци – Калоян Петров и Ралица Сергеева.

инж. Иван Миховски (ГЕРБ), д-р Валя Александрова (БСП), инж. Дилян Енкин (АБВ - Д21)
ТРИМА ТРОЯНЦИ са на второ място в листите си. В двете партии, които според предварителните очаквания ще се борят за победата – ГЕРБ и БСП, подгласници на водачите са съответно инж. Иван Миховски и д-р Валентина Александрова. Инж. Миховски, който е общински председател на ГЕРБ, бе депутат и в миналия парламент, тогава влезе като резерва (2015 г.), след като съпартийката му Корнелия Маринова спечели кметските избори в Ловеч и освободи депутатското си място. Бившият председател на БСП – Троян д-р Александрова пък възроди политическата си кариера – след като неотдавна (2016 г.) отново влезе в местното партийно ръководство, а на местните избори (2015 г.) стана общински съветник. Третият втори е инж. Дилян Енкин в листата на коалиция „АБВ – Движение 21“ – бившият кмет на Троян с три последователни мандата е областен лидер на АБВ - Ловеч и мястото му в челото на листата е напълно логично.

ДА ПРИПОМНИМ, че от 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район влизат петима депутати. Прогнозите са, че шансове да вкарат оттук свои хора в парламента имат ГЕРБ, БСП, Обединените патриоти, „Воля“ и ДПС. За ГЕРБ и БСП това е извън съмнение и едва ли досегашната традиция двете партии да са доминиращи ще се наруши. ДПС за пръв път имаше ловешки депутат на предишните парламентарни избори и със сигурност ще се опита да запази позициите. Обединените патриоти (НФСБ, ВМРО, „Атака“) и „Воля“ пък са с висок рейтинг в момента (доказаха го скорошните президентски избори) и не е изключено да го материализират и да объркат сметките на фаворитите. Трябва да се напомни още един важен момент – че и на тези избори ще има възможност за преференциално гласуване, което може да доведе до доста изненади.

Генадий Маринов

Още по темата:

19 коментара:

Анонимен каза...

Този спуснатият от Атака Петър Николов по хубост ли е избран или по кадърност! Накой знае ли!Патриотите/ВМРО/ имат много кадърен човек, една прекрасна бъларка-юрист,доказана истинска патриотка.Дано помогне преференциалното гласуване да измести този парашутист-хамелион!!!

Анонимен каза...

Копи пейст от Ловечмедия
*
ЛОВЧАЛИЯ, сега дали разбра защо Илиян Пеевски през 2013-та отказа да бъде включен в листата на Атака, макар да бе на второ място и с огромен шанс да стане депутат? А два месеца по-късно напусна Атака заради „златното пръстче“ на Сидеров с което овласти ДПС? Случаят днес е напълно идентичен и дори е още по-зловещ с този кандидат-политическа въртиопашка!!!
Хайде сега да ги видя днешните ловешки патриоти дали имат МОРАЛ, ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО да напуснат тази листа за предстоящите избори след тази умопомрачителна гавра с тях.
Не, няма да напуснат! Келепирецът е по-важен.
*
Днес сме 19-ти февруари, почитаме Дякона Игнатий – Васил Иванов Кунчев ЛЕВСКИЙ! Днес Сидеров и ментетата-патриоти бесят Левски за пореден път. Защото, нали, келепирецът! Днес Сидеров и другите двама менте-патриоти ви пратиха в Ловеч един образец на политическата помиярщина, лъжа и двуличие. Пратиха ви един достоен наследник на Иванчо Хаджипенчович ефенди, който прати ЛЕВСКИЙ на бесилото. За да „оцелеят“ и да си останат по върховете на тази долнопробна и измамна днешна българска политика. Щото келепирецът, нали?! За единий келепирец „патриотът“ Сидеров овласти и ДПС през 2013-та. Милиони са това, Париж, Венеция, Варадеро…… пури по 300 лева парчето като за баш патриот. И хотел Джордж пети с над 1500 евро нощувката като за един „нов Левский“.
*
Понеже през 2009-та с този „нов патриот“ се сблъскахме на изборите в област Ловеч, ще ви дам и аз малко информация за този Петърчо Николов, наречен в друг коментар по-долу – „красив ум“.
По-време на кампанията Петърчо-неопатриота се скъса да плюе по Атака и национализма. Аз бях изкаран фашист, а Атака бе заклеймявана като най-голямото зло. Нещо повече – Петърчо§Ко през цялата кампания не спряха да лъжат, че Атака са се договорили с ДПС или че аз съм се бил отказал от изборите и т.н.. Дребните гадории по мой и на Атака адрес е излишно да споменавам.
В крайна сметка – „красивият ум“ Петърчо Николов и синята му коалиция събраха в Троян около 1300 гласа, а моя „скромен резултат“ беше над 4000 гласа. На ниво област „красивия ум“ Петърчо събра малко над 5000 гласа, докато моя резултат бе малко под 10 000 гласа.
По-интересното е друго – кампанията на „красивия ум“ Петърчо Николов и „синята коалиция“ струваше 284 000 лева, докато моята като мажоритарен кандидат беше 4150 лева плюс още около 6000 лева за г-н Гумнеров за кампанията с листата на Атака. Както не сте се досетили – тези пари ги дадохме аз и Гумнеров от собствените си джобове.
Още нещо – Петърчо си беше поръчал в ловешка печатница първоначално 30 000 плаката и 60 000 листовки, след което поръча втори път още 20 000 плаката и 30 000 листовки. На мен ми бяха достатъчни само 2000 плаката.
Хайде сега опитайте да пресметнете колко лева струваше на мен и Атака един глас и колко на Петърчо „красивия ум“ и „синята коалиция“, които ги отнесох като куцо пиле домат“ и буквално ги размазах на изборите. Да припомня, че тогава Атака имаше втори резултат след Герб в Троян, а на ниво област – трети резултат след Герб и БСП. През 2013-та преди следващите парламентарни избори – Атака е вече първа политическа сила в Троян, което Сидеров§Ко със завидно умение …. УНИЩОЖИХА!!!!!
/следва/

Анонимен каза...

Другите „подвизи“ на Петърчо „красивия ум“ при снахичката на Политбюро на БКП Кунева или при ортодоксалния комунист Борисов от Герб е безсмислено да се обясняват. Само че припомня, че през 2009-та „красивия ум“ Петърчо се изживяваше като …. голям антикомунист. Дори си беше направил едно клипче което започваше така – Петърчо се появяваше някъде в страни и високо на екрана с наведена глава, след което бавно го центрираха и когато застава в нормална поза започва да ни обяснява за комунизЪма и жертвите му, нищо, че по това време е бил само на 5 годинки. Голяма забава беше! Предполагам с тази идиотщина е успял да прогони много от избирателите си този ….“красив ум“. А след това – Петърчо продължава политическата си кариера точно при …. същите тези комунисти, които кълнеше като побесняла циганка.
*
Едно е сигурно – политическата помиярщина на Атака в Ловеч достигна поредния си връх. Днес за първи път си позволявам да пиша срещу Атака, само че срещу ДНЕШНАТА Атака, която Сидеров превърна в „проститутка на повикване“.
Колкото до нивото и качеството на днешната ловешка /и не само/ политика, смятам че Петърчо Николов „красивия ум“ е един напълно достоен кандидат, който да оглави този път И листата на смешните, жалки и оляйнявени /тази дума я е ползвал Левский/ ловешки „патриоти“.
Приятни предизборни, изборни и следизборни забавления. А иначе – България си отива,… „Народе????“”
Пропуснах да спомена за един друг „патриот“. До колкото разбрах, лидер на НФСБ в Троян бил станал не кой да е, а….. др.Ангел Балев. Едно пълно копие на Петърчо „красивия ум“ в сферата на политическата помиярщина. А.Балев е един от тези пишман-политици в Троян, който мина през огромен брой партии, а в качеството си на председател на ОбС Троян и слуга на троянските комуняги – осем години се скъса да плюе по Атака като дори злоупотребяваше с дадената му власт да ми запушва устата и буквално да ме тероризира в ОбС Троян в угода предимно на ГЕРБ, както и на останалите разноцветни комуняги от троянската синьо-червена политическа мафия. Едва ли си спомняте случая, макар видеозаписа да го даваха по СКАТ неколкоратно, как с ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА ме блъска и гони от трибуната на ОбС Троян? Подобен прецедент едва ли има в нормалния свят, а дори и в днешна посткомунистическа България. И знаете ли защо? Ами защото отново хванах милиционера Акимов и помиярите-комуняги от ГЕРБ Троян, че лъжат и мамят населението за бюджета на общината, което се доказа многократно.
Та този политически сатрап и измамник днес бил оглавил „патриотичния фронт“ в Троян.
Извинявайте, но вие сте „ПОМИЯРСКИ фронт“. А може и „ПАРИЧЕН фронт“ с оглед многобройните финансови и имотни далавери, в които основен участник в община Троян е Ангел Балев.
Ако бях станал кмет, което е пълен абсурд в комунистическата община Троян – вторият след милиционера Акимов е Ангел Балев, който щях да дам на прокуратурата да му бъде потърсена съдебна отговорност за всичките зулуми, които като пряк съучастник на милиционера Акимов или извършител сътвори в Троян.
Да, ама не! ПФ /помиярския фронт“ си го припознали като лидер на местната си организацийка.
Вие сте едни напълно завършени идиоти и нещастници, другари и другарки от НФСБ /национален фронт за спасение на Бандитите/. И едни такива…. „красиви умове“. Между другото – кокошия мозък също е красив

Анонимен каза...

Кретен.....отрова пръскаш като плюеш

Анонимен каза...

2009 Петър Николов плащаше по 20-40лв. в Ривърсайд естествено че не собствени но плащаше, а сега колко е приготвил тоя боядисан мушморок.Палячовци този път не гласувам.

Анонимен каза...

Факти, 4-ти, само факти. Неоспорими факти!!!
А на теб ти е отровено мозъчето.
5-ти, днешния "патриот" Петърчо тогава трябваше да похарчи над 280 хиляди лева на "синята коалиция" за да спечели поне нещичко. Е, нищо не спечели. В Троян тогава Атака буквално го/ги/ премаза с над три пъти по-висок резултат и то само срещу 4 хил.лева. А за разлика от Петърчо, тези пари извадих от собствения си джоб, защото в краткия ми престой в т.нар. политика не бях за да вземам, а да давам. Разбира се, всичко това беше скрито от Троян 21.
Помните ли ги онези идиоти с раниците, на които бяха окачени някакви рекламки на този Петърчо? Бяха много тъпи, но и много забавни. Нещо като този с 4-тия коментар.

Анонимен каза...

Така е г-н Пеевски,на черното бяло няма как да кажа.

Анонимен каза...

Всичко това е мега възмутително.Въобще да забравят, че
ще им минат номерата на тъй наречените патриоти.
Не отвориха досиетата когато трябваше, прехвърлиха политическата /ДС/ власт в икономическа власт /зад всеки успял в БГ стои ДС/ чрез т.нар. приватизация и банкови престъпления/към днешна дата КТБ/.Как да стане това на държава, ами не...колкото пъти и да провеждат избори.

Анонимен каза...

Членовете и симпатизантите на ВМРО, Атака и всякакви патриоти трябва категорично да не гласуват за този политически безобразник Петър Николов. Неговата цел безпардонно е само лична власт и нито грам грижа за народ и държава.Има други патриотични формации. Да подкрепим тях.

Анонимен каза...

Господи! От къде се пръкнаха толкова Кириякстечовци, готови да гласуват за турската партия.
Българиьо!!! Българи!!!

Анонимен каза...

Пояснение - имам предвид ДОСТ. ДПС все пак през годините доказа, че има национално отговорно поведение. А лидерът на ДОСТ се крие в турското посолство.

Анонимен каза...

До 10
Оправи си правописа... Особено, когато изписваш думата България...
По темата. Това колко ДОСТ е протурска партия е спорно. Проблемът е друг. Проблемът са проруските партии, които на тези избори са поне една дузина. Ако си мислите уважаеми българи, че руската заплаха за България е по-малка от турската жестоко и горчиво се лъжете. Българските турци са отговорни български граждани имного добре знаят какво правят. Българските русофили обаче са готови да продадат България на северноазиатската сатрапия веднага и за без пари. Те получават достатъчно девалвирали рубли. Затова уважаеми, не се страхувайте от българските Али и Хасан. Пазете се от Иванушка и Всеволод.... Те са смъртните врагове на българската нация!!!
Всякави видове партиоти, Атаки, ВМРО-та, Воли и подобни, за АБВ и БСП изобщоне ми се говори, са московски проекти, които точат енергията и кръвта на българите!

Анонимен каза...

Да ,12-ти...абсолютно си прав...Пуснеш телевизора-руска програма,Ленин,Сталин,Путин и постоянно ни ги насаждат!Да не говорим за руската ТВ която сме принудени да гледаме всеки петък.Пуснеш радиото-само руска музика и руски станций звучат...засенчиха това което обичат да слушат Али и Хасан!

Анонимен каза...

България е странна държава. В нея може да гласувате за Сорос,за мангизите на ЕС, за комунизъм, за османската империя, или пък за Русия. Единственото което НЕ може е да гласуваш ЗА България! Няма партия защитаваща интересите на българските граждани.

Анонимен каза...

При някои омразата към Атака е прераснала в омраза към Русия.

Анонимен каза...

12-ти, при тебе май намирисва на Илиан!

Анонимен каза...

Не намирисва, а направо смърди ужасно.

Анонимен каза...

16-ти, на теб май ти мирише нещо друго. Освен това трябва да си изключително тъп, че да ти мине през главата подобно нещо.
Колкото до 12-ти - освен един елементарен манипулатор, друго нищо не се забелязва. Дали има спорни моменти при ДОСТ не е важно. Важното е, че ДОСТ е една антибългарска партия, която служи и се дирижира от Анкара и това е безспорно. Толкова безспорно, колкото факта, че се ръководи от бившия агент на комунистическата ДС агент "Павел" /Местан/Зидаров/. Затова този "умник" бълва тези лъжи и манипулации по отношение на Русия, че да замаже безспорните факти за продажната антибългарска партия ДОСТ.
Нещо да не ти е ясно, др.идеолог на БКП? А с миризмите не мога да ти помогна. Те са следствие от увредения ти мозък.

Анонимен каза...

Изберете вашите избраници с преференциите!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |