Нов началник на ОД на МВР – Ловеч за последните десет дни

* 46-годишният ловчалия старши комисар Милен Маринов бе назначен на 20 януари и замени на поста подалия скоростно оставка плевенски криминалист старши комисар Петър Енчев

Ст. комисар Милен Маринов
Рокади

СТАРШИ комисар Милен Маринов е новият началник на Областната дирекция на МВР – Ловеч. Заповедта за назначението е разписана от вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова на 20 януари 2017 г. Старши комисар Маринов е бил представен пред състава на ОД на МВР – Ловеч от зам.-главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев. Новият ловешки областен полицейски шеф е на 46 години, от Ловеч (а пропо - за пръв път от години ловчалия заема този пост – бел. ред.), завършил е ловешката Математическа гимназия, а след това Висшето военно училище „Васил Левски“ във Велико Търново; в системата на МВР работи от 1993 г., досегашната му длъжност е била началник на отдел „Административен“ в ловешката дирекция.

10 януари, министърът представя в Ловеч ст. комисар Петър Енчев
В НЯКАКВА степен това назначение е изненадващо, тъй като няколко дни по-рано – на 10 януари 2017 г., ръководството на ОД на МВР – Ловеч бе поверено на старши комисар Петър Енчев, дотогава зам.-директор на ОД на МВР в Плевен и началник на тамошния отдел „Криминална полиция“. Плевенчанинът замени на поста назначения през 2015 г. и пристигнал от столицата старши комисар Иван Пепелджийски, подал оставка по лични причини. Старши комисар Енчев бе представен в Ловеч лично от министър Бъчварова, а официалната информацията е, че последвалият му отказ от началническото място в ОД на МВР – Ловеч е по собствено желание.  

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Явно ловешкото започнаха да го използват за ликвидиране на самозабравилите се ченгета - сетете се за първият... великият и недостижим Ичев.
Сега е глъв редови полицай и бичи наред с каишите.

Анонимен каза...

Колелото се върти,днес си горе - утре ...

Анонимен каза...

Явно ловчалии не търпят самозабравили се троянски ченгета, подчинявайки полицията за задоволяване на свои амбиции. Сетете се за показните акции на Ичев в града.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |