Наглец с „Опел” запуши кръстовището под болницата

* Очевидец: „Възмущението беше голямо, хората гледаха и се ядосваха как беше спрял почти по средата на пътя…”
Сблъсъци
НА ОНОВА същото кръстовище с катастрофите (последната, верижна с четири автомобила, бе на 5 март), където ще слагат светофари, май – на ул. „Радецки” и ул. „Христо Ботев” под болницата. Един, не мога да намеря думи да го определя, днес (18 март) си спрял сивия „Опел” с плевенска регистрация на самото кръстовище – напук на пътни знаци и правила, напук на елементарната шофьорска колегиалност и усет, напук на всички и всичко, нагло и тъпо.

ТОВА ни сподели нашата приятелка Бианка Павлова, която живее недалеч от кръстовището и е била свидетел на изцепката на плевенчанина с „Опел”-а, нейни са и снимките на наглеца. „Възмущението беше голямо, хората гледаха и се ядосваха как беше спрял почти по средата на пътя. Образува се една огромна колона от коли, свиркаха на водача да отмести автомобила си, но той показа само непукизъм и абсолютно безхаберие. Кола без малко да се натресе в него, защото беше блокирал видимостта надясно”, коментира г-жа Павлова. Интересно как ще коментират троянските катаджии?

Генадий Маринов

Още по темата:

19 коментара:

Анонимен каза...

Не как ще го коментират, а как ще го санкционират. В този случай имаме нагло нарушение на пътните правила придружено със снимка! Автора на снимката трябва само да свидетелства и глобата му е в кърпа вързана! Призовавам я да го направи! Аз лично бих го и ошамарил за наглостта да паркира точно след знака, на точно това кръстовище!

Анонимен каза...

Ами добре де. Имате снимката, т.е ясно е случилото се. Могат всеки 2-ма души да отидат в полицията и да кажат: "аз и моят приятел/съпруга пътувахме заедно с колата си и го видяхме този". След това да се явят като свидетели и да го опишат.
Но все пак ловя бас, че нищо няма да му направят.
Днес например на паркинга на общината имаше един монтански мангал, който беше спрял като за 2 коли и на предното стъкло си беше лепнал надпис, че е наглец и е по-добре да дразни другите (или нещо подобно).
И кво?
Ми нямаме си полиция, която да действа и да върши работа.
Затова стават такива безумия.

Анонимен каза...

Нищо чудно да е от плевенската полиция с този Опел.

Анонимен каза...

Защо трябва да се свидетелства,като в случая си има абсолютно доказателство за нарушение?Самите полицаи минават и снимат с фотоапарат неправилно паркиралите.Така,че този снимков материал,си е перфектно доказателство за нарушение!

Анонимен каза...

Полендак на снимка да го видиш му удари един шамар.

Анонимен каза...

#4, не става така.
Те не вършат работа за 5ст.
Колко пъти минават на различни места по Ботев и виждат 1 куп неправилно паркирали автомобили, но нищо не правят, понеже никой не се е оплакал.
Просто имат джилезна логика.

Анонимен каза...

Ако с ловешка регистрация спреш токо в Плевен веднага ще ти съставят акт. Тоди най-вероятно си спира така в Троян защото знае, че тук никой не контролира. В Троян катаджии са 2-ма или 3-ма, което е крайно недостатъчно.Ако мине патрулка би било добре да се обадят да намине и катаджийската патрулка, но защо да си развалят дежурството?Може би и на шефа на полицията не му пука или не го интересува, затова и контрола е такъв.

Анонимен каза...

Е, що за простотия? Госпожата снимала, писала вместо просто да се обади на КАТ и да дойдат.

Анонимен каза...

8-ми много гениално решение.
Нали ще звънне на 112 и се почва:
-ама коя си ти
-ама къде ги видя
-ама дали не сънуваш
-ама сигурна ли си
-оф, добре. ай ще те прехвърлим към дежурният.
Ще му обясни и на него и евентуално до 30-40мин може и да дойде някой.
През това време оня ще е изчезнал, а госпожата ще излезе лъжкиня.

Бианка каза...

Прецених,че докато се обадя на тел. 112,докато обясня коя съм,защо се обаждам и на кой да предадат сигналът,ще мине повече време,отколкото този наглец да си напазарува или там за каквото беше спрял. Патрулката няма как да реагира навреме.Във всеки един друг момент,може би щяхме да си затраем или най-много да го напсуваме,но тапата,която се образува,инфарктният момент за няколко шофьори,които едвам се разминаха,ни потресоха.И най-вече,че той виждаше това,но нехаеше.Дори не се отмести,когато беше до вратата,почти до осовата линия и му свирнаха.Отчайващ непукизъм.За мен не е важно,от къде е и кой е.Самата аз съм плевенчанка и на №5 ще му кажа,че не ми стана по-мил от това.Дали си от полето,дали си от балканът,когато си го нямаш в главата си го нямаш.Срещу това очевидно няма спасение.Не виня и полицията.Няма как да са навсякъде.Напоследък се видя,че си вършат работата,но както са виновни,че пропускат някой нарушител,така са и виновни,че глобяват.На никой не могат да угодят....Снимковият материал е достатъчно доказателство,но ако искат да го покажа в КАТ-няма никакъв проблем.Всичко се вижда: кой е нарушител и кой е номерът.
Но пуснах снимката само и единствено за това,че ми се иска много повече хора също да го правят.Показването на лицата на нарушителите,си има и своят възпитателен ефект.Факт,който може да се оспори,но наистина помага!

Анонимен каза...

В Германия има една такава служба, която следи точно за такива случаи! Нужно е само да се получи сигнал и идват на момента да проверят случая!Прави се снимково доказателство,ако е извършено нарушение и виновния бива уведомен по пощата в рамките на една седмица, за извършеното нарушение и размера на глобата. В писмото се цитира подробно всичко, като при желания от страна на нарушителя може да получи и снимката.Цветна при това !

В България/Троян разбира се я има наредбата, както и законите, и толкова...!
Този случай е част останалите простащини извършвани съзнателно,защото за тези малоумници това спиране(както и всички други престъпвания на разпоредбите) е естествено!
Просто защото държавата не функционира а мишоците,които сами си слагаме да ни крадат, правят това, за което са се гласили!

Всеки народ сам си е виновен за съдбата.

Поздрави от южен Хесен, Германия!

Анонимен каза...

Аз 8-ми до Бианка. Права сте госпожо, извинявам се. За жалост държавата ни е бананова. Но не сладка като плода, а блажна като обелката му. Добре сте постъпила, друго не ни остава освен да снинаме за жалост.

Анонимен каза...

Браво Бианке !!! Само така !!! Кажи и на Симона да снима голямо добро ще направите !!!

Анонимен каза...

Този наглец както си е спрял колата да му е удобно само на него, а другите да духат супата, така постъпва и във всяко друго отношение - това е начин на мислене и поведение.На този тип индивиди им личи още от деца, способни са да стъпят върху човек и да продължат.

Капитан Буривестников каза...

Не е много по темата, но ще е интересно да го видите. Клипът е заснет на пътя в Ливадето-така наречените "Донини дупки".


https://media.giphy.com/media/VspOLgyknbneE/giphy.gif

Анонимен каза...

Оле 15-ти, това даже изглежда секси, специално като за Ливадето!

Анонимен каза...

Тоя спрял неправилно, да така е, ами стоянката на "бакшишите" на ул."Ст.планина", много ли е законосъобразна след като постоянно кръстовището е заето от тях и се създават предпоставки за ПТП. Да ама ако спред други те /бакшишите/ веднага звънят на патрулката и тя се отзовава немедленно на сигнала. Страшни глупости се сътворяват ежедневно на това кръстовище и никой не му дреме на оная му ти работа...

Анонимен каза...

Освен "донините" дупки през квартал "Ливадето" има още едно творение на ВиК което заслужава награда. Това са 44 напречни прокопавания за водопроводни отклонения/малко по-вече от Ливадето/ по главната улица на с. Борима. На кой му пука, че си съсипахме колите? На Тунимир Гечев, на Донка Михайлова или на Папата? Има голяма вероятност да е на последния защото на първите двамца едва ли. Виж като дойдат избори обещания големи.... По-важен е въпроса дали ще се предприеме нещо от общината които допуснаха това да се случи. Знаем, че и в двата случая пътя е третокласен и е собственост на държавата и как цялостно преасфалтиране не можело и т.н. и т.н., но не тя направи тези безобразия нали Михайлова?Къде Ви е контрола Михайлова на подобни обекти, къде Ви е гаранционния срок?

Анонимен каза...

Въобще разкопките на ВиК от последните години на много места промениха наклона на изтичане на водата и се образувахат на много места ями след дъжд.ВиК ясвършват работата като кучето на нивата, на кого да се оплачем, на арменският поп.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |