Безплатен интернет (Wi-Fi) в седем троянски села

* Екстрата е за срок от 24 месеца, доставчик е Vivacom; водят се преговори и за другите по-големи села в общината

Придобивки

ОБЩИНА ТРОЯН е сключила договор с мобилния оператор Vivacom и от началото на м. януари е осигурен безплатен безжичен интернет (Wi-Fi) в седем троянски села - Борима, Врабево, Дебнево, Дълбок дол, Калейца, Старо село и Шипково. Сигналът покрива централните зони на споменатите селища (около площадите) и паролата за всички е една и също – осем нули. Това съобщи на редовната си месечна пресконференция с местните медии кметът Донка Михайлова. За Wi-Fi придобивката е договорен срок от 24 месеца.

ВОДЯТ СЕ преговори подобна екстра да се осигури и за другите по-големи и посещавани от туристи села в общината, включително най-голямото – с. Орешак, поясни г-жа Михайлова. Припомнено бе, че от 2013 г. безплатен общодостъпен интернет има и за жителите и гостите на Троян – в района на и около централния градски площад „Възраждане”; тук парола не е необходима, но сигналът не е особено добър.

Т21

12 коментара:

Анонимен каза...

А в Горно трапе кога ще има.

Анонимен каза...

Доне,това по линия на голямата щерка ли беше?Или малката беше във Виваком?Това като реверанс от тяхна страна,че общината им е корпоративен клиент,предполагам...

Анонимен каза...

:( ама искам и 3D кино на площадя в Дожроданъ. Кви са тея дЕскрЕминаций ся :(

Анонимен каза...

Е най - накрая госпожо Михаилова , до сега хората които те подкрепят в форумите трябваше да кибичат из канцелариите си из общината , а сега ще могат да седят в работно време по кафетата на центъра и като същински матросовци да поемат форумната защита от там .

Анонимен каза...

Егати народа все недоволен , нещо хубаво е направено и пак няма угодия. Затова всички вие от 1 до 4 ще си мрете в собствените лайна!

Анонимен каза...

5—ти ако инах твоя начин на изразяване със сигурност щях да съм най—големия дрисък в околията. Какъв wi-fi да ме топли уважаеми доволен номер 5? Факт ли е обезлюдяването, високата безработица, ниските заплати, ниската раждаемост инвисоката смъртност? Кажи уважаеми 5-ти, факт ли са? За чии ми е този насран ,, безплатен ” интернет, като всеки в днешно време си го има в дома си. А и какъв е смисъла от него щом е в зоната на площада на НЕнаселеното място? Драги ми смехурко 5-ти, само да те светна, че не това ще върне хората в района, а средни за страната заплати, разнообразна работа, а не като мебелист или шивач. В тази държава не е нито за четящи, нито за мислещи. Затова 5-ти на теб ти е гот и смяташ, че си над лайната, защото си от тези хора, от които държавата има нужда. Сполаем ти!

Анонимен каза...

А фъф трена Белиш – Бейджинг ши има ли нет, чи руминга скап...

Анонимен каза...

Българинът просто много обича някой друг да му е виновен за всичко и адски мрази да има собствена отговорност и право на избор. Предпочитаме някой друг да избира вместо нас и се чувстваме много неуютно и некомфортно, когато сами трябва да взимаме решенията. Защото тогава няма кого да плюем. — Кирил Маричков

Анонимен каза...

6-ти защо не се кандидатираш за кмет та да оправиш тези неща за които говориш?

Анонимен каза...

Само циганетата по центъра ще се офайдосат ... Че то, кой вече си няма Интернет в телефона или таблета, бе ?

Анонимен каза...

Кмет на какво да се кандидатирам, драги? Простотията не се оправлява с акъл, а със сила.

Анонимен каза...

Еий, ама много прости значи! Как е FREE пък било осем нули. Ако е свободен е свободен. Колко хора ще прочетат статията и ще знаят или запомнят паролата от осем нули ? Как можете да избирате такова управление? А и заплати им дадвате даже!? Като не знаеш викни си някой който знае да ти налее акъл в дадената област. А като им кажеш истината се сърдят. Прости хора не можеш да им се сърдиш.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |