„Rhythmix” с песен подарък за Коледа

* Парчето „Малка моя Коледа” е на младия композитор и бивш „айдъл” Димитър Атанасов, записана бе в неговото студио и се появи в мрежата на 25 декември; видеото е дело на троянеца Свилен Димитров
Премиера
Момичетата от „Rhythmix” с Димитър Атанасов в звукозаписното му студио
ЗА КОЛЕДА вокална формация „Rhythmix” или иначе казано – големите от ВС „Усмивка” (Паола Пеевска, Василена Ангелова, Йоанна Божкова и Пламена Радевска), получиха специален подарък. Разбира се – музикален, песента „Малка моя Коледа” на младия певец и композитор Димитър Атанасов. Негови са музиката и аранжиментът, а текстът е на Бистра Александрова. Димитър Атанасов, който стана популярен с участието си в третото издание на музикалното риалити „Мюзик айдъл” (2009 г.), е приятел на „Усмивка” и на „големите усмивки” от „Rhythmix” от години; други техни съвместни проекти са „Ти, моя песен“, „Като игра“, „Родна българска земя“. ЗАПИСЪТ на „Малка моя Коледа” е направен с звукозаписното студио на композитора - Sing Song Studio (София), а музикалният ръководител на „усмивките” Светла Червенкова признава, че рядко е била толкова доволна от крайния резултат. Момичетата заснеха клипа на песента с помощта на друг свой приятел – троянския компютърен спец Свилен Димитров. Видеото „Малка моя Коледа” се появи в YouTube и социалните мрежи навръх Коледа (25 декември) и набира популярност.

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

Невероятно приятно за слушане и гледане.

Бай Илия Арматуриста каза...

Докато има такива деца- ще я има и България. Разбира се тази прекрасна песен едва ли ще се хареса на "редовия" троянец тъпчещ се с питиета и мезета на фона на мазна циганска чалга, но песента и изпълнителите са супер ! Браво !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |