Ротарианците събраха 6025 лв. на благотворителния си бал

* Средствата ще бъдат предоставени на Детското отделение на троянската болница за закупуване на нужен
 апарат за новородените

Дарители

6025 ЛЕВА събра Ротари клуб – Троян на Новогодишния си благотворителен бал, преминал под мотото „За по-добро бъдеще на новородените деца в Троян” (18 декември, „Троян Плаза”), научихме от пресаташето на клуба Зорка Георгиева. Средствата ще бъдат дарени на Детското отделение на МБАЛ – Троян за закупуване на апарат за измерване на нивото на билирубин в кръвта на новородените и консумативи за него. Настоящ председател на троянските ротарианци е художникът Илиян Илиев.

СРЕД ГОСТИТЕ на благотворителното парти бяха кметът на Троян Донка Михайлова, игуменът на Троянския манастир Велички епископ Сионий и председателят на Общинския съвет в Ловеч адв. Петър Цолов. „Всяка година Ротари Клуб - Троян ни провокира да правим добри дела, доказва го и с този си жест към най-малките троянци", се чу в поздравителното слово на г-жа Михайлова.

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Много добре това, но нужно ли е някой да се скъсват да крадат, да няма за нуждаещите се и после да се събират средства от външни хора, които да свършат работата на крадците?

Анонимен каза...

Ти само виж кой са ротари половината недоказани се бизнесмени кадърните избягаха или не са ротариаци другите бягат от жените си или от кредита си купуват скъпи коли има 2_3 който са стойностни хора и им се чудя какво чакат още

Анонимен каза...

Нали 3 човека са дали 5000 лева а останалите са събрали 1000 лв

Анонимен каза...

Нали 3 човека са дали 5000 лева а останалите са събрали 1000 лв

Анонимен каза...

Страхотни коментари, жалко приятели че нито един от вас не е близо до истината. В Ротари клуба Троян членуват уважавани професионалисти които служат на обществото ДОБРОВОЛНО. Моля запознайте се с фактите преди да правите вашите негативни коментари. Надявам се поне един от вас добровлно и безкористно да е дарил или помогнал на човек в нужда

Анонимен каза...

5-ти, едва ли и ти си наясно какво изобщо представлява този Ротари клуб. Не се ли опитваш да го представиш като някаква самарянска организация, само че от богати комплексари? Точно така, богати комплексари, които си играят на "тайно общество" и се изживяват като някаква паралелна власт. Богати комплексари, които се кичат с някакви брошки и свастики за да се снимат и да се радват сами на себе си. Богати комплексари, които се бяха нагъзили на милиционера Акимов много "доброволно", а сега се крият като лалугери и не поемат отговорност пред обществото за последствията. Богати комплексари, които се имат за много умни, защото в тъпия и посредствен Троян продължава да битува простотията от родът на "ти като си много умен защо си беден".
5-ти, първо се запознай с историята на Троян и с обществените дела на троянските предприемачи от преди 100 години. След това ако ти стиска - сравнявай и ще разбереш за какво иде реч.

Анонимен каза...

Знам 2_3 бизнесмени който помагат на хора и деца знаете ли че Пламен Данов издържа едно сираче вече 5 години а знаете ли че Иван Макариев купува кафето на пенсионерския клуб ,а знаете че той храни 10 човека безплатно всяка неделя вече 3 години в момента дава храна по 2 лв първо и второ , ами Камен Ангелов на колко стари хора помага те до колкото знам не членуват в ротари тогава какво се хвалите помагай той оня гледа отгоре

Анонимен каза...

За някои май "гроздето е кисело"! И като не можем да бъдем като тях, ще бъдем против тях!

Анонимен каза...

А Марин Радевски, бил сърдит, че не е шефффффф и за това не отишъл на балЪТ.

Анонимен каза...

7-ми, Макариев, стига си говорил за себе си в трето лице като Краля-Слънце, личиш си отдалеч.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |