Защото сме град, мама му стара?!

* Ще ни бъде интересно ще има ли последствия за наглеца, пуснал си коня да пасе на… стадиона. За тези, които са му позволили – също
 
Хубава работа, ама троянска
СНИМКАТА ни изпрати нашият читател Васил Василев. От днес е (18 ноември 2015 г., сряда). Трябваше ли да я подминем като нещо незначително. Не, защото не е незначително, дори на някои да им изглежда такова. Защото е пълна идиотщина, простотия, тъпотия, цигания, наглост да си натириш добитъка на градския стадион. Това първо.

ВТОРО – защото имаме грубо нарушение на Наредба №1 за обществения ред на територията на община Троян. Цитираме, чл. 23, т. 7: „Забранява се отглеждането и пашата на селскостопански животни в обществени озеленени площи на жилищните територии, в това число паркове, градини, улици, тротоари, улично озеленяване, извънселищно озеленяване и паркове, гробищни паркове, на територията на спортни обекти, в междублоковите пространства, в дворовете на заведения за болнична помощ, училища, детски градини и детски ясли, заведения за социални грижи”.

ТРЕТО – защото, доколкото знаем, има отговорници за стадиона и те, явно, не си вършат работата. Четвърто, но първо по значение – защото сме град, мама му стара, или поне се водим за такъв на книга; а в града, нормалния, истинския, такива работи не стават. Ще ни бъде интересно ще има ли последствия за наглеца, пуснал си коня да пасе на… стадиона. За тези, които са му позволили – също.

Т21

Още по темата:

29 коментара:

Васил Митков каза...

Г-н Маринов,
Благодаря за реакцията!Незнам от кога е така ,но предния ден имаше кон с малко конче ,седалките са покрити с люспи от семки ,а от двете страни на седалките е обрасло с гъсти храсти.Картината се допълва от брулещи и малкото останали орехи роми.

Анонимен каза...

Без думи!

Анонимен каза...

Не ви ли писна от тези брикети ,тая сган циганее и смърди дори като спи!

Анонимен каза...

Какво се учудвате, кака ви Дона каза, че знае как да продължи - т.е. посъщия начин както досега, а именно, никакъв контрол на нищо! И вие си я избрахте! На кого се сърдите, Генади, ти също?!

Анонимен каза...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=909321025782855&set=p.909321025782855&type=3

Анонимен каза...

Този кон е на Цветан Куршума. Той щял да зарязва биатлона и да основава жокей клуб.

Анонимен каза...

Защото сме село бе мама му стара. На доца селото. Ей гербери изметете я тая ремсистка бе мама му стара.

Анонимен каза...

То това стадион ли е или общинска мера.На общинската мера обикновенно хората от село Троян си пускат добичетата на паша.

Анонимен каза...

Доне нали знаеш как да продължиш.Дай едно комсомолско поръчение на ромчетата да не си пускат кончетата на стадиона.Навремето беше спец по комсомолските поръчения особенно когато някой трябваше да свърши някаква работа,а ти да отчетеш дейност.

Анонимен каза...

Сега е момента, оня "мъж" с очилата и елечето под сакото, който си беше повярвал че ще става кмет, да покаже въпросните доказателства, според които Дона е търсила финансиране, срещу обещания за подкрепа! Тя заяви, че ще подаде оставка!
Ха сега да видим, кой е п*тьо или коя е ...

Анонимен каза...

5-ти,много добре ги разбираш тези ,но само за пред компютъра и на маса .Дърдорковци дървени философи.

Анонимен каза...

Незнам дали сме град, но знам, че в град няма не само коне на стадиона, но няма кокошки и друг добитък в селските къщи в покрайнините. Няма и дървари с резачки и циркуляри, които да ти проглушават ушите целогодишно. Пълна скотщина!

Анонимен каза...

Освен въпросния кон с конче, които обикалят стадиона от няколко дни, от години наред на стадиона има и големи кучета, които се пускат от стопаните си на свобода, без намордници да си тичат на воля. На стадиона има и много малки деца, трябва ли да се случи нещо лошо, че тогава да се вземат мерки. Защо до сега няма нито един глобен, нали има закони?!

Анонимен каза...

Затваряне на вратата му е номерът.

Анонимен каза...

14-ти - има закони, ама фатката е да не
те хванат или да си НАШ човек и тогава не важат никакви закони заКОНЧЕТА :)

Анонимен каза...

Е няма угодия! Човекът пуснал био косачка, дето прави био тор, всичко е от био по био. Не са крави - те пускат газове отпред и отзад и рушат озоновия слой. Нали искахте демокрация - на ви Тексас на живо. Пък може и гъби да покарат напролет.
Плашете се от друго. Тия дни се мотам в болницата, ми то няма доктор, сестра или сестра по млади от 42-45 години. Не знам при учителите как е.
На тоя град не му трябва стадион, още 1 поп и още 1 гробище му трябват.

Анонимен каза...

А! На мен ми требе очен лекар. Втората сестра да се чете санитарка!

Анонимен каза...

Кака ви Доцка на дебата в театъра говореше за италианския опит в биоземеделието и да захранва детските градини и училищата с продукти от това земеделие.Ето понеже знае как да продължи жената веднага започна да развива това земеделие първо с торене на стадиона.Сега ще го разкопае и ще насади лук репички салати и др.Точно сега се сеят тези зеленчуци.Спортуващите сутрин и вечер на стадиона при влизане ще получават по една мотика за да прекопаят по един ред репички.Ще съчетаят полезното с приятното. Браво на Доцка върха е.Изпълнява си предизборните обещания за биозамеделие и да храни децата ни с биопродукти.

Анонимен каза...

Г-н Маринов, пак ви давам идея да пишете и за живота на обикновените хора, явно не всички мислим за политика, финанси и т. н. Как живеят, какво мислят, как се чувстват. Ако смятате темата за маловажна не ми обръщайте внимание. Обикновените хора сме маловажни.

Анонимен каза...

Герберите не наложиха ли данък "градинка" на стадиона?

Анонимен каза...

Защото сте град от селски тип със затихващи функции, физкултурен салон набеден за зала и това на снимката е някакво подобие на стадион.

Анонимен каза...

Що бе, кво му е на коня?Кафяв е, пасе си, не е тежък да съсипе терена, тори на място. Не хапе като някои кучета, не рита, може да го погалиш, а и да повозиш детето си безплатно.Цялата тая дейност косене и торене изисква труд и пари, а добичето я върши безплатно. Кво не сте му доволни от дейността на добичето? Ако не харесвате цвета му и искате примерно бял или черен кон кажете. Ще поръчаме на собственика да го пребоядисат.Не му прилича на стадиона ли, че там пасе кон? А приличат ли на града ни циганските каруци с измъчените и бити коне, особено в четвъртък пред банята дето я няма? Виждали ли сте как пиян циганин прави кушии по улиците/Симеон Велики/ и бие коня с юмрук в главата и животното пада на асфалта? Там животното ще е по-добре ли та Ви пречи на стадиона? Или да пасе теменужките пред общината?Айде кажете какво точно "мааму стара" пречи добичето като си пасе на стадиона?

Анонимен каза...

Пак предлагам "иновативно" решение: Затваряне на вратата. Хем и коли няма да влизат.

Анонимен каза...

Генчо,да тъ открехна братче кончето е на катуна от Гозница дойдоха мургавелците набиха футболярите ни градски и го забравиха.Художника Радев пък ги похвали нашти хебавци че добре стояли на игрището.Другите околни градове които биехме преди в А ,Б ,В група играят а Чавдар в селска

Анонимен каза...

:) :) :) 17-ти, 18-ти, развесели ме. Харесвам хора с чувство за хумор, но все по-малко са те ... запази си духа такъв, какъвто е :)

Анонимен каза...

Да попитам пак, въпреки че съм наясно че човека най-вероятно не ползва компютър, оня с очилцата ще направи ли публично достояние въпросните доказателства ли ще докаже че е п*тьо?

Анонимен каза...

http://store4.data.bg/klmp/temp/01.JPG
http://store4.data.bg/klmp/temp/02.JPG

продължава влечението на хайванчетата към спортни обекти

troyan21 каза...

До №28: Къде точно е това?

Анонимен каза...

Каравелов, Алдица, Лалето, училищния двор, залата ....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |