Инж. Димитър Шишков: Управлението да излезе от кабинетите

* „Вие сте работодателят на кмета и общинските съветници и нашите кандидати знаят отлично това
Местни избори 2015 Обзор
Словото на инж. Димитър Шишков при откриването на кампанията, 28 септември 2015 г.
Откриването на кампанията

„КМЕТЪТ, администрацията му и общинските съветници не трябва да бъдат лица, които познавате само от медиите, като гости на публични събития или заради дългото чакане пред вратите им. За да ви разберат и да ви служат, те трябва лично и на място да се информират за случващото се или неслучващото се, както и да оказват непосредствен контрол върху решаването на конкретни проблеми или изпълнението на проекти. Ние считаме, че управлението на общината трябва да излезе извън кабинетите“. Това каза кандидатът за кмет на Троян инж. Димитър Шишков при откриването на кампанията. 

В големия читалищен салон при откриването на кампанията
ПО ДУМИТЕ МУ местното законодателство определя правaта и задълженията ни като граждани на общината, както и механизмите на работа на кмета и неговата администрация. „Категорични сме, че трябва да бъде направен основен преглед на общинските нормативни документи, за да бъдат правилата, по които работим и живеем, законосъобразни, справедливи и целесъобразни. И ще гарантираме спазването им от всички. Залагам точно на това – законност, правила и контрол“, подчерта още инж. Шишков при представяне на отбора на ГЕРБ – кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

С красивите изпълнения на ансамбъл "Ха, за здраве" бе даден старт на кампанията
„ВИЕ СТЕ работодателите ни. Вие ще изберете вашите представители, за да изразяват и защитават вашия интерес, да управляват и съхраняват вашата собственост, да търсят и прилагат решения за разрешаването на вашите проблеми и посрещането на вашите нужди. Нашите кандидати знаят отлично това“, подчерта още кандидатът за кмет. В изпълнение на своя ангажимент за повече културни събития в общината, инж. Шишков откри кампанията си с красивите изпълнения на фолклорен ансамбъл „Ха, за здраве” и хитовия филм „Летете с Росинант“. Режисьор на лентата е Джеки Стоев, творец с троянско потекло, наследник на д-р Георги Стоев-Шварц.

Инж. Димитър Шишков и Николай Нанков на молебена за чадородие в Троянския манастир
Молебен за чадородие в Троянската обител

ДЕН ПО-РАНО инж. Шишков бе сред миряните в Троянския манастир на молебен за чадородие.  Молитвеното богослужение бе по инициатива на братството на манастира по молба на семейства, които нямат деца и със съдействието на фондация "Искам бебе“. „Гарантираме пълна подкрепа на дейността на фондация „Искам бебе“ в Троян. Силно съм впечатлен от направеното досега и в чисто човешки план ще бъда винаги на разположение при осъществяването на тяхната благородна мисия“, сподели Шишков след службата. В организацията на молебена активно участва инж. Иван Миховски, по чиято инициатива като общински съветник от ГЕРБ в Троян бе създаден фонд за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. Точно на 27 септември се навършиха три години от неговото създаване и троянчетата са с две повече. 

При малчуганите в най-голямото троянско село - Орешак
НА СЛУЖБАТА бе и големият приятел на „Искам бебе“ зам.-министър Николай Нанков, който пък е създател през 2010 г. на първия Мобилен център за психологическа подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми в област Ловеч. Вече три двойки от Ловешко държат в прегръдките си своите рожби.

Сцена от "Златка златното момиче"
В ДЕНЯ, посветен на най-малките жители на общината, инж. Шишков подари на малчуганите в Орешак детски празник. Спектакълът „Златка златното момиче” и шоуто с много игри, в което се включиха и родителите, бе незабравимо преживяване за малки и големи.

Инж. Шишков награди победителите във футболния турнир на новата "Спортинг Арена"
Футбол на троянската „Спортинг Арена”

„НАЙ-ДОБРАТА инвестиция за здравето на децата и младите хора е инвестицията в модерни спортни съоръжения, които те да ползват ежедневно напълно безплатно, за да спортуват. Само така ще им насърчим физическата активност, ще запалим у тях спортен хъс”, подчерта инж. Шишков при награждаването на победителите в турнира по мини футбол, който бе организиран от МГЕРБ и се проведе на футболно игрище „Спортинг Арена“ (Троян) през уикенда.

Сред троянските авджии при откриването на ловния сезон за едър дивеч
ТОГАВА се откри и ловният сезон за едър дивеч. „Ловът е не само хоби и спорт, но и отговорност към гората и нейните обитатели. Ловът е и приятелство, екипност и дисциплина”, каза на откриването инженер-лесовъдът, кандидат за кмет и благодари на колегите си за грижите в ловните им райони.

*****
Заради груб език, както към кандидата на ПП ГЕРБ и семейството му, така и към опонента ни Донка Михайлова настояваме изрично коментарите под публикацията да бъдат невъзможни. Не сме съгласни да се води такъв дебат на клюки, слухове и грозен език!
ПП ГЕРБ - Троян

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |