Цветан Цветанов: Инж. Шишков е човекът, който може

* Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб представи в Ловеч партийните кандидати за общински кметове в областта * Областният управител д-р Бояджиева ще се бори за Тетевен, депутатът Корнелия Маринова – за Ловеч 
Местни избори 2015
Инж. Димитър Шишков и Цветан Цветанов, Ловеч, 26 юли 2015 г.
В НЕДЕЛЯ, 25 юли, в Ловеч лично председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов представи кандидатите за общински кметове в областта: народния представител Корнелия Маринова (Ловеч), инж. Димитър Шишков (Троян), областния управител д-р Мадлена Бояджиева (Тетевен), кметовете Иван Грънчаров (Луковит) и Валентин Вълчев (Угърчин), зам.-кметът Станислава Нанкова (Априлци) и Таня Мовродинова (Летница), кандидатът за Ябланица ще бъде определен по-късно.

Николай Нанков (вляво), Цветан Цветанов и депутатът А. Долапчиев (вдясно) с част от кандидатите
„ГЕРБ е единствената партия, която отдава заслужено внимание на малките населени места, към които се отнасяме с голяма ангажираност. Кандидатите ни за кметове са изключително достойни, със сериозни професионални качества, което ни дава преднина пред политическите ни опоненти. Благодаря за работата на областния координатор на ГЕРБ Николай Нанков, който в качеството си на заместник-министър на регионалното развитие и благоустройство много допринася за развитието на регионите и особено с предизвикателството с новия програмен период“, подчерта г-н Цветанов. Вторият човек в партията обеща, че „ГЕРБ ще води позитивна и градивна кампания преди местните избори и ако има добри неща, които са направени от предшествениците, те ще бъдат отчетени с достойнство”.

Цветан Цветанов с инж. Шишков и кандидати за селски кметове в община Троян
СПЕЦИАЛНО за човека на ГЕРБ, който ще се бори за кметското място в Троян, Цветан Цветанов даде следното определение: „Инж. Димитър Шишков е с богат управленски опит и съм убеден, че това е човекът, който може да създаде добрата среда за развитието на града”. Кандидатът за Тетевен д-р Бояджиева пък бе определена като „едно мъжко момиче”, а оценката за Корнелия Маринова беше, че е „безспорен лидер в предстоящата надпревара в Ловеч”. По-рано същия ден гостът от София присъства на освещаването на възстановения храм „Св. пророк Илия” в ловешкото село Пресяка, за който ГЕРБ дари 1000 лв. от държавната си субсидия и бе закупен огромен полилей за светата обител.

Т21
(Цитатите са по БТА и агенция „Фокус)

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Ха ха ха...и още нещо!Ама вие верно ли си вярвате начело с мошеника с апартаментити''

Анонимен каза...

цвъки и шишът-две хубави "УШИ"

Анонимен каза...

Убавци!

Анонимен каза...

О боже, защо другаря Акимов го няма. Цветанов и него прегръщаше на площада в Троян преди. Хахахахаххахааа.

Анонимен каза...

Той и той можеше,ама с 'апчета...

Анонимен каза...

То само кандидатки за селски кметове в Община Троян, но защо някой липсват?

Анонимен каза...

А,че то тук още някой липсва на тази снимка,дали не е селския "умник"кмет на с."бели косъм"....иваН драголоВ(памперса),или май неговите си го изхвърлиха като употребена носна кърпа от партийката и на негово място ще е женица с очилца...ммм ще гледаме !?!

Анонимен каза...

Мале, мале, колко заблудени душици покрай Цвинокио Пандизчията...

Анонимен каза...

Суетата е временна, властта и богатството не струват нищо пред чистата съвест.

Анонимен каза...

Необходими качества на лицемера: Безочие, наглост, безскрупулност, студенокръвие, дебелокожие,воля,двуличие
Евентуални рискове,да бъдеш лицемер: лесна загуба на постигнатото,на принципа лесно спечеленото,лесно се губи,липса на истински приятели,вероятност да бъде измамен от друг от същата порода на лицемерите.
Ползата,която може да бъде извлечена от лицемерието: лесна победа,чувство за безсмъртие, повдигнато самочувствие от способността да мамиш другите.
Как може да бъде разпознат лицемера: познавате,го от скоро,но той вече се мъчи да заеме мястото на ваш много добър приятел,учудващо,той винаги е там да помогне,когато ви се случи някакво изненадващо нещастие,сякаш знае предварително за него,много често чувате свой тайни,които само той знае,да се разпространяват,докато въпросният отрича категорично,да има вина за това. Старателно изслушва вашите проблеми и сякаш води скрити бележки мозъка си, когато има нужда от вас,ви кара да се чувствате длъжни да му я дадете,но когато вие имате нужда от него,той изненадващо изчезва.Готов е да даде живота си за вас,да се изправи срещу банда от хулигани,за да ви защити,да даде дясната си ръка за вашето щастие,но само на думи.
Хора,предразположени да бъдат лицемери:слаби,пълни с комплекси,свикнали да са зависи ми от някой,подмолни,егоисти.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |