На 3 февруари - изнесена приемна на областния управител в Троян

* Срещата ще е от 11:00 ч., а желаещите трябва
 да се запишат предварително

д-р Мадлена Бояджиева
Предстоящо

НА 3 ФЕРУАРИ ще се състои приемната за граждани на областния управител д-р Мадлена Бояджиева в Троян, съобщиха от пресслужбата на областната администрация. Г-жа Бояджиева ще се срещне и с общинското ръководство - за да се запознае със състоянието на общината, наболелите местни проблеми и работата по изпълнението на европроектите. Срещата с гражданите, на която ще присъстват и представители на общинското ръководство, ще е от 11:00 ч., като желаещите трябва да се запишат предварително на тел. 0670/6-80-09 (сътрудник на кмета) и да обявят конкретния въпрос, по който ще разговарят с д-р Мадлена Бояджиева; срок за записване – до 30 януари.

АКО НЯКОЙ иска да сподели нещо на четири очи с областния управител, няма да има проблеми, коментира пред Т21 PR-ката на областната администрация Елка Баръмова. Изнесени приемни на д-р Бояджиева ще се проведат във всичките осем общински центъра на областта, в съседно Априлци приемната ще е на 22 януари, а в Ловеч - на 13 февруари.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Цепеняк :)))

Анонимен каза...

Да ти се цепне на устенцата...:) :) :)

Анонимен каза...

Тръгнала държавата да оправя общините. Ми няма лошо, но да вземе същата тази държава да пооправи първо собствения си двор-да предприеме мерки за почистване на речните корита извън регулация за да няма наводнения като в Мизия, Варна, да си види състоянието на дигите по поречието на р. Осъм които са публична държавна собственост, отделно язовири, техните стени и експлоатация. И второ да се погрижи за потенциалната бомба наречена хербициди които останаха в наследство на общините и които са огромна потенциална опасност за здравето и живота на населението.След като реши част от тези 2 проблема които засягат инициатива от областния управител съвместно със сдружението на общините за законодателна промяна по редица закони-закон за водите, закон за горите, ЗУТ в частта си на незаконното строителство/защото същата тази държава прибута елегантно на общините премахването на незаконни строежи 4 и 5 категория, а ДНСК/РДНСК/ стои и гледа цирк/ и др., тогава да ходят по общини, градове и села да отварят приемни за да бъдат проводник на обществено мнение и да отчита дейност от която никой няма полза. Никой не спира областната да отиде в Китай например и да потърси инвеститори.Друг е въпроса, че ако случайно дойдат инвеститори то след като се сблъскат с общинската администрация особено със ЗУТ си хващат шапката и отиват в съседна Румъния.Областната г-жа е наясно с тези проблеми защото е бивш председател на общински съвет и няма нужда да и се обяснява какво се иска от нея.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |