Тетевенка става губернатор на Ловеч?

* Д-р Мадлена Бояджиева е вероятният наследник на Милко Недялков, инж. Дилян Енкин сред спряганите за зам.-областен
Рокади
д-р Мадлена Бояджиева
ТЕТЕВЕНКАТА д-р Мадлена Бояджиева (ГЕРБ) е вероятният нов областен управител на област Ловеч и ще наследи на поста социалиста и наш колега журналист Милко Недялков, който бе назначен от кабинета „Орешарски” на 19 юни 2013 г., научи Т21. Разбира се, не е изключено коалиционните и други политически сметки и интереси да доведат до друг резултат. Но запознати твърдят, че ГЕРБ няма да отстъпи този пост след убедителната си победа в Ловешка област на парламентарните избори на 5 октомври т. г. (30,9% за ГЕРБ срещу 19,2 % за БСП и 14,1% за ДПС – бел. Т21). Чаровната д-р Бояджиева е дългогодишен управител на МБАЛ – Тетевен, след което гради политическа кариера като председател на Общинския съвет в своя град. Минава за делови и компетентен човек и се ползва с подкрепа от партийната централа. Нейното име бе спрягано за областен управител и през 2011 г., когато ловешкият губернатор Николай Нанков стана зам.-министър, но тогава поста зае ловчалийката Ваня Събчева.

СРЕД ОБГОВАРЯНИТЕ имена за зам.-областни управители е и това на съгражданина ни и бивш кмет на Троян инж. Дилян Енкин, който е ловешки областен лидер на АБВ - намиращата се в топли отношения с ГЕРБ партия на експрезидента Георги Първанов.

Т21


Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

ЩОМ ИМА ВИСОК ПОСТ ЖЕЛЕЗНЕНСКИЯ БРУС И ТРАПЧАНСКИЯ СА ПЪРВИ НА ОПАШКАТА ЗА НЕГО!!!

Анонимен каза...

Гена, тая дума "обговарям" от Местан ли я научи или от Пеевски - той "ваканцува". Не моо ли ъ го буунеш "споменавам" у таа индифъ.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |