Джейхан Ибрямов: Хората ни гласуват доверие, защото не ги лъжем

* „Като баща на две деца, искам същото, което искат всички родители – децата им да растат, да се учат и да работят тук, в България”
 
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Откриването на новия клуб на ДПС в Троян
НА 18 СЕПТЕМВРИ Джейхан Ибрямов – водач на листата на ДПС в Ловешка област, участва в откриването на новия клуб на партията в Троян. Кандидатът пожела успех на местната организация: „Бъдете близо до хората, те са нашата подкрепа, а ние сме тяхната надежда. Хората ни гласуват доверие, защото знаят че никога не сме ги лъгали. Те знаят, че добрите промени идват тогава, когато ДПС участва в управлението на страната”.

СРЕД ДОШЛИТЕ на откриването бе и младо семейство с осеммесечното си дете. Всички присъстващи го нарекоха „най-младият симпатизант на ДПС”. „Като баща на две деца, искам същото, което искат всички родители – децата им да растат, да се учат и да работят тук, в България. Да не напускат родителите и страната си. С вашата подкрепа ние ще работим за това и заедно ще го постигнем”, каза г-н Ибрямов.

СЪЩИЯТ ДЕН водачът на листата проведе редица срещи с представители на бизнеса в региона. Той разговаря с ресторантьори, мелничари и работещи във фуражен цех. Предприемачите от Троянско споделиха, че искат подобряване на бизнес средата, привличане на инвестиции и прозрачни процедури при провеждането на търгове и конкурси. Джейхан Ибрямов обеща, че поставените въпроси ще бъдат приоритетни в работата му като народен представител от региона.

Предизборен щаб на ДПС – Ловеч

*****

Джейхан Ибрямов: Реални инвестиции да стигат до малките населени места

* „Трябва да се помни, че реалните инвестиции в малките населени места идват тогава, когато ДПС е във властта”

Отляво: Джейхан Ибрямов и вторият в листата Захари Велев на Празника на сливата в Троян
НА 20 СЕПТЕМВРИ Джейхан Ибрямов и други кандидат–депутати от ловешката листа на ДПС се включиха в традиционните чествания на Празника на сливата в Троян и Орешак. Празникът е особено тачен от местните хора. Отглеждането на таза овощна култура и производството на продукти от нея винаги е било важна част за икономиката на троянския регион. Но местните хора споделиха с кандидатите за народни представители, че за съжаление традицията постепенно се губи, защото през последните години драстично са намалели сливовите насаждения в региона.

ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ подчерта, че потенциалът за успешното развитие на овощарството и екологичното земеделие е налице, но за да се реализира успешно този потенциал, трябва да се работи за привличането на инвестиции и средства от еврофондовете, предназначени за развитие на селските региони. По този начин ще бъдат възстановени и сливовите насаждения, а и традицията ще бъде запазена. „Привличането на инвестиции и евросубсидии за селските региони е важна част от политиките на Движението за права и свободи. Трябва да се помни, че реалните инвестиции в малките населени места идват тогава, когато ДПС е във властта”, заяви Ибрямов.

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |