Трогателна среща в Добродан

* Инж. Владимир Хаджийски сред дарителите за изграждането на Центъра за временно настаняване * Леля Мина: „Владе, като отидеш там в София да не ни забравяте нас, възрастните,
 защото си нямаме никой“
 
  Парламентарни избори 2014 Платена публикация 
Кметът Донка Михайлова връчва благодарствена грамота на дарителя Владимир Хаджийски
Помагачите: Марин Радевски, Владо Хаджийски и Тошко Радулов
НА 24 СЕПТЕМВРИ инж. Владимир Хаджийски, втори в кандидатската листа на коалиция „БСП – Лява България” в 11-ти Ловешки избирателен район, присъства на откриването на Център за временно настаняване в село Добродан. Домът е построен със средства от държавния фонд „Социална закрила” и общинския бюджет, с активната съпричастност на кмета на Троян Донка Михайлова и дарения от местни бизнесмени. Един от тези дарители, обърнати към болката и мъката на хората, останали без дом след преживени природни бедствия и семейни проблеми,  е Владимир Хаджийски.
 
При леля Мина в Дома за стари хора в с. Добродан

СЛЕД ОФИЦИАЛНАТА церемония Владо отиде и в Дома за стари хора, разположен в съседната сграда и отворил врати в края на 2012 г. И тук се състоя една трогателна среща - на Владо с над 80-годишната леля Мина, негова съседка от Троян, пред чиито очи е израснал. Среща, която отново извади на светло проблемите на възрастните хора, нашите майки и бащи. Какво прави държавата за самотните стари хора и какви са шансовете им за достойни старини - все въпроси, на които все не намираме верните отговори!

Заръките на леля Мина: "Да не ни забравяте нас, възрастните"
НА ТРЪГВАНЕ с насълзени очи леля Мина го прегърна и му пожела успех: „Владе, аз имам късмет, че съм тук, но има много като мен без дом и без някой да се грижи за тях. Като отидеш там в София да не ни забравяте нас, възрастните, защото си нямаме никой“.

 Начало

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |