Разбраха се за РИК, този път мина гладко

* Председател отново е адв. Валентина Недялкова (ГЕРБ), заместниците й – от БСП и „Атака”
Предизборно
адв. Валентина Недялкова
ДВЕТЕ консултации, свикани от областния управител Милко Недялков в края на миналата седмица за определяне състава на Районната избирателна комисия (РИК) – Ловеч във връзка с предстоящите парламентарни избори, този път минаха гладко и завършиха с консенсус (за разлика от предишни пъти, когато заради неразбирателство се налагаше комисията да се назначава централно – бел. Т21).

ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ на комисията е предложен досегашният й шеф адв. Валентина Недялкова (ГЕРБ). Заместниците й ще са Десислав Гецов („Коалиция за България”, доминирана от БСП) и Стойо Ковачев („Атака”); секретарското място е отредено за представителя на ДПС Фатме Моллова. В 15-членната РИК – Ловеч партийните квоти са разпределени по следния начин: по 5-ма са представителите на ГЕРБ и „Коалиция за България”, две са местата за ДПС и по едно за „Атака”, „България без цензура” и Реформаторския блок.

Т21

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Оууу пак ли тази въпросна госпожица ... Срам и позор .. Поне да си сложи цена за сеансите, които прави в РИК ! :)

Анонимен каза...

Браво! Цялата рода се гордее с остроумието ти,1-ви!

Pope John-Bahur 1st каза...

Валя ми е съученичка от Езиковата и понеже я познавам, мога да кажа че може да и се има пълно доверие за тази работа.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |