Успех, троянецо!

* Дебютното парче „Продължавам” на Христо Младенов от сряда ще звучи в ефира на радио N-Joy; текстът е на Елица Наумова
Предстоящо
МЛАДИЯТ поп изпълнител от град Троян Христо Младенов, който миналата година се класира на полуфиналите в музикалния формат „Гласът на България”, вече е готов с дебютното си парче „Продължавам“ и видеото към него. Интересно е, че парчето е по музика на самия Христо в съавторство с композитора Юлиян Янев, който е направил и аранжимента. Текстът е дело на друга наша талантлива съгражданка, участник и полуфиналист в същия формат преди три години – Елица Наумова.

ПРЕМИЕРАТА на песента ще бъде на 4 юни от 15:30 ч. в ефира на радио N-Joy. Много скоро видеото ще бъде завъртяно и в телевизионен ефир. Успех, Христо!

5 коментара:

Анонимен каза...

Най-после! Браво,Христо! Успех на новото парче и дано да има още много!

Анонимен каза...

Успех, Христо!

Анонимен каза...

Браво! Успех на Христо, Елица, Радко и всички мнооого талантливи троянски изпълнители! Както и на техните учители...

Анонимен каза...

БРАВО....Успех ...!!!

Анонимен каза...

Браво Ицо-все така напред и нагоре.Успех.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |