Юнал Мъстънов: Успехът няма да ни главозамае

* „Нямахме средства, за да купуваме гласове, а и намерение”
 * „Въпрос на зрялост и на политическа култура е и как другите ще се отнесат към несъмнения успех на ДПС“
Евроизбори 2014 Отзвуци
Юнал Мъстънов (вляво) с председателя на ДПС Лютви Местан
В събота (31 май) и Юнал Мъстънов - областният лидер на ДПС, третата политическа сила в област Ловеч на приключилите преди дни избори за Европейски парламент, даде изявление пред местните медии. С което последва пресконференциите на областния лидер на ГЕРБ Николай Нанков и на ловешкия депутат от БСП Димитър Горов. Каква е оценката на г-н Мъстънов за резултатите от евроизборите, четете по-долу. Т21

*****

„ДОБРИТЕ изборни резултати на ДПС се дължат най-вече на добрата ни работа по селата. Разговаряхме с хората за действителните им проблеми, не лъгахме, не говорихме изпразнени от съдържание думи, затова и победихме в четири общини в областта – Луковит, Ябланица, Угърчин и Летница.“ Това заяви на пресконференция в Ловеч по повод изборите за Европейски парламент областният председател на ДПС - Ловеч и зам.-областен управител Юнал Мъстънов (31 май). Лидерът на третата политическа сила в областта категорично отрече обвиненията срещу ДПС за нечестна игра и купуване на гласове: „Нямахме средства, за да купуваме гласове, а и намерение”.

Г-Н МЪСТЪНОВ оцени резултатите на ДПС като безспорен успех, аргументирайки се по следния начин: „Аз ви предлагам два абсолютно неоспорими критерия за това дали резултатът на една или друга политическа сила може да се определи като успех. Първият – резултатът да се сравни с този на последните европейски избори. ДПС увеличава резултата си в сравнение с 2009 г. Вторият е още по-неоспорим – този критерий аз го определям като „абсолютен”, това е сравнението с резултата на съответната политическа сила спрямо последните парламентарни избори 2013 г. ДПС е единствената политическа сила, която не губи нищо от резултата си през месец май 2013 г. Обратно – може да се окаже, че сме единствената политическа сила, която съхранява резултата си и че дори леко го надгражда”.

ЛИДЕРЪТ на ДПС - Ловеч даде важно обещание: „Успехът няма да ни главозамае, защото знаем, че и в политиката когато печелиш, не се знае какво губиш. Въпрос на зрялост и на политическа култура е как ние ще се отнесем към успеха си. Правим го достатъчно трезво, с благодарност към избирателите и като оценка, че това увеличава и нашата отговорност”. В тази връзка г-н Мъстънов се обърна към колегите си от другите партии с думите: „Въпрос на зрялост и на политическа култура е и как другите ще се отнесат към несъмнения успех на ДПС“.

ПРИПОМНЯМЕ, че в област Ловеч на Евроизбори 2014 ДПС постигна трети резултат, печелейки 17,8% (7697 гласа). Пред тях застанаха само победителят ГЕРБ с 27,9% (12 037 гласа) и БСП с 19,1% (8225 гласа), а след тях е „България без цензура” с 14,4% (6228 гласа).

(по www.lovechmedia.com)

Още по темата:

25 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за г-жа Донка Михайлова! С коалирането си с ДПС на местно ниво помогна много за укрепване позициите на тази тооолкова българска партия! Успехи и за напред г-жо Михайлова, дерзайте, не сте обхванали до край циганите.

Иванко каза...

Рязани серсеми!

Анонимен каза...

Еее, това се казват опашати лъжи, Мастънов, поне малко срам нямаш ли?Не били купували гласове-дрън,дрън!Купувахте,и още как,и лъгахте нагло и безочливо.Щом в едно малко село, Г.Желязна,дадохте 3000 лева,или по около 25-30 лева на човек,колко ли дадохте в големите села в Луковитско и Угърчинско,където има най-много цигани?ето,на това се дължат "добрите ви резултати",преди избори крадете яко,а после с част от парите купувате гласове,това е ясно за всички!

Анонимен каза...

Новини:
ЦИК призовава всички гласували за БСП и ДПС на парламентарните избори да се регистрират на сайта и, за да получат известия за сумите, които трябва да изплащат по заемите на тяхното правителство.

Анонимен каза...

Не е луд който яде баницата, луд е който му я дава. Като етническа производна на БКП и ДС е ясно, че най-добрият вариант за коалиций е БСП, но аз съм сигурен че и всяка друга партия готова да си продаде гащите, а такива дал Господ, става за тая работа. Очаквам в скоро време и Обама в изблик на конституционализъм да разреши учредяването на партия на Бин Ладен в САЩ.

Анонимен каза...

Аз този Мастънов го познавам. Формен простак и като визия и като поведение и като манталитет. А с жена си се държи като "турчин" в лошия смисъл на думата. Той няма обща, а ще ми говори за полититическа култура! Купуват и гласове и постове и упръжняват политически рекет. Винаги са го правили! Но ние сме си виновни, че им се "слагаме"

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Каде само са победите ....?
Турци мизерни

Анонимен каза...

Мръсни рязани цигани!

Анонимен каза...

На следващите избори 1300 гласа за ДПС ТРОЯН

Анонимен каза...

В момента в Троян управлява БСП заедно с ДПС. Раздават бюджетни постове на пълни идиоти, само за дето гласуват за тях. Как няма да гласуват пак, кой ще ги сефери за слива, ако трябва да ги оценява реално. Шефа на ДПС в Троян е на сладка длъжност еколог в общината. Не съм сигурен дали има средно образование, за специално да не говорим. Другарката Михаилова по примера на своя партиен ръководител храни ДПС. Защото гласуват за нея, когато опре. Дано се задави!

Анонимен каза...

Много, много извън темата! Извинете!
Дмитрий Рибольовлев-руският милиардер/9.1 млд.долара/, собственик на острова на Онасис-Скорпион.
Екатерина-дъщеря на същия-от утре и в продължение на 48 часа ще празнува 24 годишния си рожден ден.
На скромното тържество са поканени около 300 гости-най-близки приятели на рожденничката /а и на бащата/. Между тях ще е и Путин!
Подготовката е огромна-12 тира са влезнали на острова, охраната е нечувана и невиждана, 300 човека е обслужващия персонал, Бионсе ще развлича гостите. Така наречената "Розова" вила ще приюти най-важните лица. Бионсе ще е между тях, тъй като не понася морето с неговите вълни. На малкото пристанище на острова вече са пуснали котва супер луксозните яхти по на няколко етажа. Цари раздвижване по вода, суша и въздух. Хеликоптерите са, както на охраната, така и на гостите. Знае се със сигурност, че с един от 12-те тира са доставени и 12 бутилки вино на стойност 30 000 евро.

Наздраве за рожденничката, да е жива и здрава, а и баща и!
Наздраве и за милионите гладуващи деца и бедстващи семейства, безработни, пенсионери, млади хора обречени на безпътица.
Наздраве и за милионите икономически емигранти от България, Русия, Украйна. Наздраве за разделените по икономически причини семейства-майки, от деца и съпрузи!
Просто е престъпление на фона на икономическият крах на обикновените хора, пред трудното изхранване на дори едно дете в семейство, да се парадира с един рожден ден, който ще струва милиони. Дано поне подаръците са в пари, които да се предоставят за благотворителна цел. Това е утехата за обикновените хора, които живеят около този остров-обикновени гръцки трудови хора.
Наздраве!

Анонимен каза...

Ти си уникално завистливо човече !

Анонимен каза...

Благодаря!
Пожелавам ти, и се моля никога да не усетиш какво е глад, винаги да ти е пълен хладилника, да се храниш с долу-горе качествена храна, никога да не изпаднеш в ситуация да нямаш чашата мляко
сутрин, така необходима за правилното развитие и растеж на детето си, винаги да имаш сигурна и доходна работа, от която да получаваш необходимото, за да живееш достойно!
Лично аз нямам големите икономически проблеми, които имат някои хора около мене, и са много често явление. помагам с каквото мога и когато мога, винаги! Не съм завистливо човече, просто не съм БЕЗРАЗЛИЧНА към това, което става в реалната действителност, а изглежда СИ ти! Винаги се радвам на успехите на който и да е, и радостта ми ще е още по-голяма, ако всички хора в България, а и не само живеят достойно и с необходимия доход за един нормален и здравословен начин на живот.
Милионите и милиардите натрупани в последните 25 години са натрупани от непосилния, многочасов и ниско платен труд на обикновените работници, тия, които получават трохите, а големите залци отиват не където трябва. Разликите са огромни и ще доведат до неща, които не са присъщи на демокрацията и 21 век. Получаваме малко, за да се храним оскъдно/Бременните в България са недохранени, защото пазят диета. По-голяма глупост не съм чувала/. Храним се оскъдно, оскотяваме зомбирани и си мълчим и траем. Затова сме и на този ред, сега и за много години напред. Жалко!

Анонимен каза...

Точно така.Ниско наведена глава, примиреност и почитане към УСПЕЛИТЕ! И недей да гледаш в паницата им!

Анонимен каза...

Най -голямото зло за България е ДПС. От там тръгва ориенталския манталитет-корупция, рушветчийство, деленето на наши и ваши, калинките във властта. Винаги и всякога ДПС преяждат с власт. Такъв е случая и сега-вижте назначенията в областната управа от областния управител в Ловеч. Ами по другите области как е? Махат се грамотни хора и се слагат калинки от малцинството но верни. Смениха секретаря на областта почтен и грамотен човек и сложиха човек от ДПС който реално няма никакви компетенции/прост като налъм/ или по просто казано-не може даже да си върже обувките.Вижте службите по земеделие и гори какви золуми през годините направиха с имотите на хората и общинските и държавни гори. Отново ДПС, сега в областната администрация е същото.ДПС купуват гласове, както и всички други партии. Мастънов се прави на "дръж ми шапката". За да спре купуването на гласове трябва всички българи да гласуват, така процента на ДПС ще стане малък и партията им повече от скромна. Няма да бъдат коректив на всяка власт. Но това едва ли ще се случи защото българите не са единни и не уважават себе си дори. Нещо много важно се пропуска. Турците са изключително нагли. В случая Мастънов най- нагло лъже. Не били купували гласове-смях в залата.

Анонимен каза...

А българите са мижитурки и продажници, в името на собственото си хортуване...

Анонимен каза...

Мастън ефенди ,чок мангал- чок келепир !

Анонимен каза...

До по горните шизофреници :
Погледнете Генади как е написал името на г-н МЪСТЪНОВ,не го прекращавайте пак................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бъдете спокойни кмет на община няма да правим от ДПС........засега!!!!!!

Анонимен каза...

Абе фесове рязани, къде скачате за висока топка? Взехте малко гласове, с много пари, ама такива капути като тоз на поземлената комисия и тоя на горското са малко, десетина, спокойно, не го вирете много, че ще го резнем от по-дълбоко!
Какъв кмет, какви рязани мечти?! Вие едвам вкарвате един съветник и това е повече от достатъчно! Ай сектир!

Анонимен каза...

Смешни мишчици,пъчат се ама в интернет. Глупаци страхливи! Лека полека цялата държава отново ще бъде под отоманския флаг...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Колко тролове има тука? Кой им плаща?

Анонимен каза...

В Черни Осъм колко ли живи депесари са виждали, че изведнъж са решили да гласуват за тях?

Анонимен каза...

Баси тези вярват ли си изобщо .. Тези само дето не бяха отворили насред центъра на града една сергия да купуват гласове за по 30 лв. Не ви е срам турска напаст !!! Долу турците !!! Харито и Майчето се скъсаха да купуват гласове долни измамни турци !!! ДОЛУ ДПС !!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |