Ротарианците наградиха с по 200 лв. четирима абитуриенти

* Премията ще бъде ежегодна и ще се връчва на усърдни ученици, желаещи след следването си да се завърнат в Троян
Дарители
Президентът Никола Пиронков връчва наградите
РОТАРИ клуб - Троян, чийто президент в момента е застрахователят Никола Пиронков, награди с парична премия от 200 лв. по един абитуриент от четирите средни училища в града – СОУ „Васил Левски”, СОУ „Св. Климент Охридски”, ПГМЕТ и Художествената гимназия. Идеята е наградата да стане традиционна и да се връчва преди празника на просветата и духовността 24 май.

ОТЛИЧЕНИТЕ са избрани по следните критерии: проявено усърдие в усвояване на знанията; показани устойчиви добри резултати през целия курс на обучение; амбиция за продължаване на образованието във ВУЗ; желание след завършване на висшето си образование да се завърнат в Троян. Припомняме, че миналата година троянските ротарианци дариха годишна стипендия, общо 1000 лв., на троянски студент.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

По много дали бре! Не могат ги похарчи младежите.

Анонимен каза...

Търся си съсед да ми пусне Интернет.

Абонат/ка на Нетуоркс

Анонимен каза...

И не заслужаваха ли тези ученици поне да им напишете имената, не е голямо усилие да ги научите.

Анонимен каза...

до 1-ви...дай поне ти един път поне левче и тогава коментирай другите хора...капут нещастен

Анонимен каза...

А ти колко даде бе,капут дефектен ?

Анонимен каза...

какво сте дали бе нали ако не е Марин Радевски сте гола вода не успяли бизнесмени дали 200 лв , а банкет на Беклемето за 1000 лв голяма работа сте вижте колко други хора даряват в града а не афишират

Анонимен каза...

Полвината от тея са голи като пушки ма ротарианци станали баси жалката троянска провинциалщина.................

Анонимен каза...

Ей хора, защо вечно трябва да обиждате, псувате и т.н. Дали са хората, евала! Двеста лева не са малко, вярно не са и много... но защо пък да ги обиждаме? Браво на децата!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |