Троянецът Камен Спасовски оглави Инспекцията по труда в Ловеч

* Новият областен трудов шеф бе два мандата секретар на Община Троян по времето на кмета Енкин, в края на 90-те издаваше
 рекламен вестник
Назначения
Камен Спасовски
СЪГРАЖДАНИНЪТ ни Камен Спасовски спечели конкурса за директор на дирекция „Инспекция по труда” - Ловеч и на 17 април е получил назначение, научихме от сайта на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда”. Троянецът наследява на поста инж. Митко Митков.

КАМЕН Спасовски (р. 1964 г.) е завършил икономика, два мандата по времето на кмета инж. Дилян Енкин (БСП) бе секретар на Община Троян (1999/2007 г.), а в началото на кметския мандат на Минко Акимов (ГЕРБ) бе освободен от длъжност (2007 г.); след това бе служител в инспекцията, която сега оглавява, и работник в троянската фирма „Лесопласт”, в края на 90-те бе издател на рекламния вестник „Балкан реклама”. Новият трудов шеф е брат на Цанко Спасовски, председател на Сдружение „Местна инициативна група (МИГ) – Троян и Априлци” и преподавател в Стопанската академия в Свищов.

ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА агенция „Главна инспекция по труда” е структура към Министерството на труда и социалната политика и има 28 областни подразделения (дирекции), едно от които е ловешкото. Инспекцията осъществява цялостен контрол по спазване на трудовото законодателство във всички отрасли и специализиран контрол по изпълнението на Закона за държавния служител, Закона за здравословни и безопасни условия на труд и Закона за насърчаване на заетостта.

Т21

Още по темата:

12 коментара:

Анонимен каза...

От наще ли е ?

Анонимен каза...

От наще е! Ама не е четак, като онова недоразумение на Поземлената.

Анонимен каза...

Ето накъде ме води логиката от събитията. По времето на Енкин / БСП/ господина на добър пост. Идва Акимов / новото БСП/ и господина освободен. Връща се на власт / старото БеСеПие/ и господина изненадващо получава пак добър пост. С една дума? Думата е шуробаджанащина :) Не злобея, нито пък искам да съм в този кръг, нито на власт, нито на заемащ такава позиция, защото ми е пределно ясно, че тези хора са принудени или по- точно сами се принуждават да седят нагъзени и клекнали през цялото това време.

Анонимен каза...

Първо му беше обещано да стане секретар, но там се намеси трезвия разум и го помолиха да поизчака търпеливо. Тази длъжност обаче е далече по-сладка. Браво на Партията Майка, че мисли за чедата си!

Анонимен каза...

Къде е Батко, къде съм аз Партийко любима ?

Анонимен каза...

Много си прав 3-ти, точно така е, стоят нагъзени, но ако държавата беше нормална, дали този човек ще си причинява това?!
Поздравления Камене. и успех, но не забравяй все пак, как се подиграха с тебе твоите партийни другари!

Анонимен каза...

Честито на Спасовски, той е умен и кадърен./за разлика от злобарите 3,4, и 5/ :)

Анонимен каза...

Да бе,...да..:):):)мноооого умен и кадърен....вземи си го у вас 7-ми....Абе ти да не си Камен....?

Анонимен каза...

Абе много умен, но нищо не става от него. На всичкото отгоре и мързелив. Но за чиновник - става. Но и да си поиска ,също може. А колкото до брат му, не е за хвала. Един пенсиониран асистент, който вече е изгонен от академията, затри кооперацията и следва МИГ. Хвала на такива първенюта и мошеници. А троянци нека да спат. Така ще ви купят и продадат без да разберете. Сладки приказки за великите им дела, но за чия сметка????

Анонимен каза...

Е те тоя хубосник ли сложия там тоя дето бичеше по 18 часа на работа в велде (Лесопласт) каква инспекция какви пет лева. тоя ще проверява кой ще го провери него сигурно и дипломата му е менте като се знае кой е братму .на къде отива тая държава.
случайни работи нема.

Анонимен каза...

Кога е работил,че ще инспектира труда? Страшна работа,страшна държава!!!

Анонимен каза...

Злорадстсвайте! Не ви се смея!

Вие си оставате мишки, защото не знаете как седят нещата ...
Жалко е че когато се подигравате - успявате! Явно само така можете... Жалко е!
Жалко е за вас ...
Но явно това е вашия начин ...

Вие си оставате мишки! Така че мога само да ви съжалявам!

Останете си анонимни, защото вие като сте явни - явно за нищо не ставате!
Успех с мижитурния живот!

Поздрави -Мартин Спасовски


https://www.youtube.com/watch?v=tZ6eFmhgNNc

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |