Борисов в Чифлик: „Важно е водачът да е дете на партията”

* Лидерът на ГЕРБ предупреди – водят НЕК към фалит, ще се стовари върху гърба на хората * Не си пожелавам това, което се случи в Украйна, да се случи в България“
Партийно строителство
„АЗ СЕ РАДВАМ, като взимат кадри от ГЕРБ, защото това са подготвени хора и малко ще им вдигнем експертизата на другите партии”. Това каза пред медиите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в с. Чифлик в събота (22 февруари). Партийният шеф бе в троянския курорт за среща с плевенския актив на партията, а домакин на събитието бе хотел „Чифлика Палас” (бившият „Веника”), който отскоро е собственост на гръцката банка „Пиреос”. На срещата присъстваха още народният представител и бивш председател на Народното събрание Цецка Цачева, кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стайков и политическият журналист Георги Коритаров. 

БОРИСОВ обяви предпочитанието си за водач на листата на ГЕРБ за скорошните избори за евродепутати – Томислав Дончев; но направи уговорката, че ще бъдат прегледани всички номинации, дошли от областните ръководства. И поясни: „Важно е водачът (на листата) да е дете на партията, да го обичат хората както в партията, така и извън нея. Да бъде истински експерт”.

ЛИДЕРЪТ
отправи и едно тежко предупреждение – че управляващите насила задържат цената на тока, това води към фалит на НЕК и в крайна сметка пак ще се стовари върху гърба на хората и пак те ще плащат. Приетият преди броени дни нов Изборен кодекс пък бе наречен „същият като стария” и неотговарящ на исканията на хората „по-пряко да участват в политиката”. „Ние подадохме оставка, за да се проведат демократични избори и хората да си кажат мнението. Видяхте какво се случи в Украйна, когато това не се направи. Никога не си пожелавам това, което се случи в Украйна, да се случи в България“, каза още Бойко Борисов.
(по материали на други медии)

29 коментара:

Анонимен каза...

Нъмбър Оне
Аре, къде са хейтърите, тролите и феновете на тройната тройка без салата...

Анонимен каза...

Не се ли намери поне един да подхвърли една бележка на тиквата, с глобите останали след управлението на неговата партия в Троян?
Не се ли намери поне един да го попита, знае ли какви кражби извършиха маймуните от гроб Троян?

Анонимен каза...

Поздравления на г-жа Михайлова и екипа й за тока и цената му в Троян !

Анонимен каза...

Поздравления на г-жа Михайлова и екипа й за електрофицирането,газофицирането,асфалтирането,санирането и най-вече за наторяването на града ни !

Анонимен каза...

Аре, тикви и партизани, една и съща тор, после градът бил наторен...

Анонимен каза...

Нъмбър Оне
Я Боце много си го тачим, ама не виждам кой ше ми кандидатора за кмет, та да вярвам да е по-добър от Д. Михаилова. В града се вижда, че има има добра стопанка, която се е развъртяла и гледа да свърши нещо за града, а не за себе си... А не като предните разбойници. А инак моа си драйфате пак по кметицата, но ако е жива и здрава и работи така, следващоя мандат е пак неин, тъй че свиквайте.

Анонимен каза...

Е, и!
Какво като ББ е бил в Чифлик.
Местните комунистчета / пардон герберчета /, радваха ли му се?

Анонимен каза...

В ГЕРБ има умни и свестни хора и ми е искрено жал за тях защото им се налага да търпят един изключително прост и елементарен човек.Тази цена плащат за да са във властта предоставена от партия.Нищо не прочетох за присъствието на Нанков. Нещо май са го отсвирили? Нали беше величие в партийното строителство, незаменим експерт и лидер? Няма я и любовницата му на форума, а тя си живее с мисълта че ще става пак областна.Жалки картинки, но пътя е като на СДС, ДСБ, Цар- крадец и др. подобни. От цялата работа е лошо, че и онези маскари от БСП и АББ ептен нищо не става.Най лошото за България е ДПС.

Анонимен каза...

Само герб младежи Троян !

Анонимен каза...

До 8 - нито Нанков, нито други ГЕРБ величия от Ловеч и Троян бяха на срещата - пардон на софрата. Явно ББ ги е разлюбил.За сметка на това пък с него баха толкова много гардове, явно да го пазят от любовта на електората.Какво ли си е мислел на влизане в Троян - може би "Абе аз не дадох ли пари на М А и С Д да оправят този път"

Анонимен каза...

ГЕРБ ги видяхме, пълен провал за България. Тръгнали да говорят за НЕК, че да бяха го оправили както бяха на влас. Да не говорим за местните измамници като Акимов( и други), които още си го/ги държат нашите подмазвачи. Когато някой не може да си свърши работа го сменяш с такъв, който може.

Анонимен каза...

Дете на партията - то бива комунистически речник и манталитет,ама този човек е щал да направи кариера пред десети,мисленето му е сталинистко до болка - кой друг партиен водач е избран на конгреса си с 1 105 гласа от 1 105 присъстващи - само Живков и Борисов

Анонимен каза...

От такъв "матреал" - такива политици.

Анонимен каза...

Ааа,какво става тука бре,че кмета(боклук) на съседното село (б.о.) не беше ли от борисовата партийка,че той е много ценен кадър ,защо не са го поканили...???,та той найбан дРаГоЛоВ много обича муфтата и лапачката как може да го пропуснат ...негови думи са,цитирам:..аз съм Бойко Борисов и съм всевластен в селото...!!!,ей от такива ИЗРОДИ сме на това дередже !!!

Анонимен каза...

Решаващо в сегашната ситуация е уникалното превъзходство, което лидерът на ПП ГЕРБ има над абсолютно всичките си конкуренти и опоненти като управленски опит, интелект, демократичност, почтеност, откритост, работливост, ако щете – и симпатичност, и най-важното – като доверие, което излъчва към потенциалните си избиратели. Не случайно първата задача, която новосформираната през пролетта коалиция от превратаджии си бе поставила, беше трайното му отстраняване му от политическия, обществения, а защо не и от биологическия живот. Бурната обществена съпротива осуети тия проекти. Затова враговете му преминаха към окопна позиционна война на изтощение, използвайки всички ресурси на властта по изключително недостоен и унизителен начин. Как тя ще приключи едва ли някой би дръзнал да опита да предскаже отсега. Надявам се, че ако все пак той и оглавяваната от него партия устоят и отново се доберат до властта, което ще е неимоверно трудна задача, не бива по никакъв начин да проявяват повече предишната добродушна снизходителност към напълно разкрилите лицата и намеренията си техни противници, нито предишното нехайство към грозящите ги опасности, а да предприемат най-сетне очакваните и неслучващите се вече четвърт век енергични стъпки към разчистване на връзките с комунистическото минало в държавното управление и към прекратяване невидимото агентурно насочване и контролиране на обществените процеси в една или друга нежелателна посока.

Анонимен каза...

Е, и кайш верваш ли си?!!

Анонимен каза...

bravo be pich ti si boikovia sasho simov

Анонимен каза...

15-ти, написаното от теб е абсолютно пълен абсурд, понеже управлението на Борисов имаше за цел легализацията на комунистическите кражби от времето на "прехода".

Анонимен каза...

написаното от 15-ти е 100%-ова преписка от стар комсомолски доклад.
Тъпня и воня на повръщано:(

Анонимен каза...

8-ми, а за корделиа маринова не казваш думичка. да не ти плаща да храчиш по нанков и мнимата му "любовница" за да го отсвири като конкурент и да се самопредложи за евродепутатка. вече ходи на курс по френски и си е подготвила подлогите които ще й четат богатата биография

Анонимен каза...

до 20 от №8. Веднага те светкам за корделия маринова-даскаличката която е стигнала нивото си като директор на училище до 8 ми клас , повече неможе но стана депутат. Ако не беше се закачила за ББ там в даскалото щеше да си и остане. Да си я чул или видял да се изказва от трибуната на народното събрание? Няма и да я чуеш защото не и дават, че да не изръси някоя простотия.Любовник е шофьора и от Ловеч, провери и ще видиш. За мнимата любовница на Нанков , макар да си я написал в кавички ще те светна, че е любовница но не само на Нанков. Последния заради тази шаврантия ще си остане ерген и майка му и баща му от Априлци дълго ще има да чакат наследство защото тази има деца и не мисли да му ражда. Доволен ли си от информацията 20-ти? А сега се коригирай с храченето или си мишок и не ти стиска?.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Коментара който беше премахнат от Т21 може да намерите в Афера. Бг. и е от Мишо Шамара.

troyan21 каза...

До №23: Това, че коментарът е на нещото, кръстило се Мишо Шамара, не го прави специален, напротив. Спазихме правилото: "Не се допускат нецензурни персонални обиди, както и смъртни заплахи, клетви и други подобни - заради елементарната културност и коректност".

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Т21 в случай се яви като цензура. Коментара бе на български, копиран от Афера.Бг. едно към едно. Явно свободата на словото вече не е приоритет на Т21 след като админа го изтрива. Това е мнението на Мишо Шамара за Борисов, по темата на статията и счетох, че читателите на Т21 трябва да го знаят. Не си присвоих написаното от Шамара.Да ама не. Администратора се напика от страх----- и го изтри.

Анонимен каза...

И не е коментар а статия.

troyan21 каза...

До №25: Не го изтри Админа (Стоян Борджуков), а аз (Генадий Маринов), вече обясних защо.

Анонимен каза...

Приключвайки темата, за да не стана досаден: Да Т2,1 можеш да изтриеш каквото си поискаш, все пак цензурата си ти защото вестника е твой. Това не променя факта че Афера.Бг. има смелостта да публикува статия от Мишо Шамара, а ти не. Излизаш с номера че е "неизвестен коментар", но не е коментар, а статия и това е проверимо. Стахът е голямо шубе Т21. Приключих.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |