Кметът подписа нов договор за финансиране

* Получаваме 42,9 хил. лв. за обновяване на туристическата инфраструктура в града * В момента Община Троян изпълнява
 17 проекта на стойност 40,1 млн. лв.
Европейските пари
Кметът Донка Михайлова подписва договора, Ловеч, 16 декември
В ПОНЕДЕЛНИК, 16 декември, в Ловеч бе подписан договор между Министерството на земеделието и храните (Разплащателна агенция) и Община Троян за предоставянето ни на безвъзмездна финансова субсидия по Програмата за развитие на селските райони. Парите (42 983 лв.) са за реализацията на проект „Обновяване на туристическата инфраструктура на Община Троян чрез изграждането на информационен пункт и съоръжения за посетители” и е петото ни одобрено проектно предложение пред „Местна инициативна група (МИГ) – Троян и Априлци”.
    
ПРОЕКТЪТ предвижда поставяне на площада в Троян на информационен пункт (терминал), като в доставката е включен и софтуерът, управляващ информацията. Терминалът ще предоставя видео, снимкови и текстови данни за туристическите обекти и атракции и различните институции в община Троян. Текстовете ще са на български и английски език. По проекта ще бъдат монтирани и 46 броя нови пейки в централната градска част, тъй като сега съществуващите не са безопасни, а немалко от тях са повредени.

ПЕТТЕ ПРОЕКТА, изпълнявани от Община Троян по линията на МИГ – Троян и Априлци, са на обща стойност 629 105 лв., като се очаква одобряване на още 4 проекта на стойност 633 562 лв. А всичките проекти, които Община Троян реализира в момента с европейски средства, са 17 (12 с бенефициент  Община Троян и 5 партньорски) на стойност 40,1 млн. лв.; до края на годината ще бъде подписан и проектният договор за подготовката, също с европейски средства, на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на Троян.

Маргарита Генкова, PR на Община Троян
Още по темата

52 коментара:

Анонимен каза...

Да сте чували за интернет ?

Анонимен каза...

Париците за интернет ги изпапаха при предните кметове - troyantur.com - в далечната 2007-а, и troyan-bg.com. Париците за пътя до Хайдушка песен и те са усвоени - няма парите, скоро и път няма да има. Това е най-правилното решение, гледаш още на центъра на Троян как не трябва да се прави туризъм и се прибираш вкъщи. Има ли смисъл да биеш път до Беклемето или до Чифлика да гледаш калпави хотели и сметища около тях.

Анонимен каза...

Ще си позволя да те поправя.troyan-bg.com е създаден от деца,заедно с Иванка Чолакова,и (забележи),е най-посещаемият уеб, свързан с Троян.За другото съм съгласен, но такъв е материала тук, и а се обадиш, а те е охапала някоя кобра.

Анонимен каза...

Щом troyan-bg.com е най-посещавания уеб на ТроянъТ работата в туризЪма е мноооого зле

Анонимен каза...

Че, коя политика на общината не е зле? Не говоря само за сегашния кмет,важи и за предишния,и този преди него...
Явно,е че не разбираш много по темата и пишеш като лаик,но сайтът е работещ и хората намират информация за Троян чрез него.

Анонимен каза...

Да се предвидят в бюджет 2014 на община Троян 10%от 41 милиона за финансови корекции/около 4 000 000 лв./по проектите.Както предната 2013г. де, нищо ново не предлагам в сферата на санкциите. Само че не бяха предвидени.Така всичко ще си е законно.

Анонимен каза...

Обновяване на пейките е добра идея. Но наистина, представете си функцията на този пункт: Турист разбира за Троян (от къде ли?). Решава да дойде (защо ли?). Гледа на центъра информационен пункт. Застава и зяпа в него. Ако си хареса нещо, отива до харесаното да си плати. Голям смях! Дали не е по-лесно да разгледа от къщи какво може да намери в Троян и да си резервира пряко?
Това е поредната илюстрация как се харчат пари за никому ненужни дейности. В същото време разбитите пътища на входовете на града отказват от повторно посещение всеки ентусиаст решил да дойде тук!

Анонимен каза...

По-добре ще е с част от тези пари да се направи филми за града и общината, както и за туристическите и исторически забележителности на района. Така от къщи ще могат потенциалните туристи да се запознаят.

Анонимен каза...

Да, и да се участва на национални и международни туристически борси. Що за реклама ще правим на място, ако хората не са поканени да дойдат! То е ясно, че ако са дошли в града, вече са туристи. Направете така, че тези които не са запознати да се запознаят. Всичката ви работа такава! Дайте да дадем на едни наши хора едни пари. А те може и да свършат нещо, може и да не свършат нищо. Бас ловя, че фирмите, които ще осъществят този проект няма да са случайни...

Анонимен каза...

Пак ли се завижда на успелите и реализиралите ?

Анонимен каза...

Тук виждам за първи път свежи идеи, господа от Община Троян, знам че четете форумите тук, откраднете ги и ги реализирайте. Задайте си въпроса-кой пътува? Ако е млад човек, как си избира дестинацията и ако успеете да го заинтригувате да дойде, какво ще му предложите. Мислете, мислете...ако не ви се отдава, позволете на тези които го могат!

Анонимен каза...

Защо говорите глупости? На студентския празник всичко беше заето в общината. Същото е и по време на други празнични дни. Районът е много посещаван.

Анонимен каза...

Не се обаждай неподготвен.Къде в горните коментари прочете,че районът не е посещаем ?

Анонимен каза...

Ето няколко филмчета на които попаднах и ми харесаха: http://www.youtube.com/watch?v=jwsO0Xj0Pfc
http://www.youtube.com/watch?v=S6oxgVPzBa4
http://www.youtube.com/watch?v=x8MgRJ1b5Q8

Анонимен каза...

да 12-ти на студентския празник, всичко беше заето, аз познавам поне 10 деца, които си доведоха групите тук, но децата са от Троян.Тук става дума за по-мащабно мислене. Туризмът е дейност, на която трябва да се обърне специално внимание, особено в район като нашия с природни дадености. Говорим за начина по, който трябва да се привличат туристите, а това започва от рекламата, първата е от интернет. Аз като реша да пътувам, първо питам чичко Гугъл. За това става дума, в каква последователност трябва да се работи по въпроса. Бъдете по-позитивни, бе хора.

мичо генковски каза...

Присъединявам своето мнение към тези, които считат, че рекламата трябва да се прави не за тези, които вече са пристигнали в Троян, а за туристи, които търсят своя избор. Моята скромна практика в областта на туризма показва, че най-много гости /туристи, почиващи,преминаващи/ идват от София, Варна, Русе Добрич, Силистра, Плевен, Разград,Бургас, Благоевград. Почти не идват хора от крайния Северозапад. Рядко пресичат Стара планина туристи от централната и източната част на Южна България. Във всички споменати градове, има местни телевизионни канали, има регионални вестници, радиа. Вероятно ще има ефект, ако общината предостави на местните медии рекламни материали, филми за миналото и настоящето на общината, за исторически и културни обекти, за възможностите за отдих и рекреация.На магистралите биха могли да се поставят рекламни пана, рекламиращи Троянския край или отделни обекти, доказали своята привлекателна сила.Идеята тук вероятно е информационният пункт на центъра на града да даде възможност на вече пристигналите лесно да се ориентират точно къде какво могат да посетят. По-важен си остава дългът на общината да се стреми към привличането на все нови и нови гости. В това отношение неизползвани ми се струват и контактите, които градът ни има с побратимените градове от европейски държави.Възможността за балнеолечение в Чифлик и Шипково изобщо не е известна в тези побратимени градове, а и в държавите изобщо. Погледнато по-широко става дума за привличане и на чуждестранни туристи. Не би ли могла община Троян да стане инициатор и организатор на една нова дестинация в Предбалкана от Берковица, Враца, през Тетевен, Троян до Трявна, Елена и Котел.По този маршрут има да се видят толкова много културно-исторически обекти, струпана е толкова природна красота, има достатъчно добра хотелска и ресторантьорска база. Не може ли хората, които се занимават с туризма в общинската управа да предложат на утвърдени туроператорски фирми свои идеи за разширяване на културния, поклонническия /Троянския манастир/, рекреативния /Чифлик, Шипково/ туризъм. Изобщо, както във всички други сфери на живота, и в случая трябва да се "бръкне" по-дълбоко и по-здраво.

Анонимен каза...

Мичо, кои са хората в общината, които се занимават с туризма?
Нали всички са ти набор, а общината е тих пристан на сплути пенсионерски мозъци.Ако случайно има някой "по-млад", то ще е син,дъщеря,етърва,баздъза или просто наш човек !

Анонимен каза...

А кажи бе Мичо?

Анонимен каза...

Браво!За първи път чета,толкова добри и смислени коментари.Дано и които трябва ги прочете и вземе впредвид!Много е важно хората първо да разберат,защо е добре да дойдат в гр.Троян /пък като дойдат,какво табло ще видят на площада......май не е от значение/

Анонимен каза...

Никакво значение няма какво табло ще има. Който е дошъл, не е спал докато кара и случайно да е попаднал тук. Табло/пункт не му трябва за нищо. Обаче, ако види разбити улици, глутници кучета, мръсни тротоари и нищо за гледане, това ще му е идването. Така че, дами и господа управленци, мислете как да повикате такива, които се чудят къде да отидат и как да ги накарате да дойдат втори, трети и т. н. път. И е крайно време да престанете да дрънкате врели некипели за туризма, а да отстраните общинските туристически паразити. Щото хората напук на вашите "усилия" правят туризъм. Всеки, който се чудите къде да го денете, защото за нищо не става, го пишете туристически експерт и му плащате от общата парса. Само дето хората които реално правят туризъм се чудят къде им отиват парите. С празни приказки, липса на компетентни кадри и социалистически агиттабла туризъм няма да стане. Или ще стане, но въпреки вас.

Анонимен каза...

В общината вече работят млади хора в туризма - на Йона Мичева внучето и още едно девойче, също партийно...Поне смениха старите бабки.

Анонимен каза...

Ха така, да са ни честити всички нови назначения

Анонимен каза...

Двамата младежи в туризма си вършат много добре работата, и много бързо, да не кажа светкавично, издават нужните удостоверения и разрешения!
Нали не щете пенсионери, сега са сменени от млади хора, работещи с ентусиазъм, ама пак няма угодия.

Анонимен каза...

Угодията трябва да е на тези хора, които години наред правят туризъм въпреки усилията на общината. А какво е направила общината за туризма, не е много ясно! Или по-точно казано - ясно е. Множество странни проекти, от които сигурно печели някой, но този някой не е туризма в общината. Типичен пример и сега. Проект за доста пари. За нещо абсолютно ненужно!

Falkert Hütte каза...

Интересно, що ли пък и на Терминал 1 пристигащите туристи могат да ползват подобен информационен пулт, поставен там от Община София , а в Троян да не може или си мислите , че пристигащите на летището не знаят предварително къде са тръгнали , какво са резервирали ...Ако един такъв инфотерминал се управлява добре той има много възможности и може да е само от полза не само за туризма , но и за предоставяне на информация и ж други сфери на социално-икономическия живот в Троян , доколкото го има все още. Не , че интернет представянето не е важно ,но триябва да има и на местно ниво инфо. Поне така го правят хората по света и у нас и успяват.

Анонимен каза...

ако заделят и от тези пари да наредят нови тротоарни плочи на моста към пазара, ще е добре. Сложиха настилка на самият мост, а изкъртените и на места липсващи тротоарни плочи си останаха, тъкмо майките с детски колички да може да минават по пътното платно, за да не си счупят количките.
Тротоара в зоната на поделението наели цигани да го правят и така хубаво го правят, че равно няма..

мичо генковски каза...

Готов съм да отговоря на всеки въпрос, да се включа във всяка дискусия, която е конструктивна.Аз, въпреки явния ви намек за възрастта ми, помня и пиша името си. Вие, уважаеми 17 и 18 не помните ли имената си или не смеете да ги напишете.Прочетохте ли внимателно написаното от мене?Коментирайте го - одобрете или оспорете. Предложете нещо различно, още по-добро, по-полезно за работата в тази насока /туризма/.
Знам, че няма да се явите тук с имената си, но ще коментирам въпросите ви. Хората, които работят в общината изобщо не са ми набори, а са по-млади от мен поне с 35-40 години. Според моите разбирания не е важно на каква възраст е един чиновник, а каква професионална и управленска подготовка има.Ако погледнеш "кадрите" в национален мащаб - и Филип Димитров, и Жан Виденов, и Сергей Станишев като министър председатели бяха млади, но не свършиха кой знае колко добро за България.Сега имаме най-младия външен министър, но по мое скромно мнение той далеч, далеч не е готов за този твърде отговорен пост в държавата. В САЩ президенти като Рейгън, Буш, а и други управляваха тази световна сила когато бяха на възраст 70-80 години. И успяваха, нали?Така че ,драги, не възрастта е важна, а у-ме-ни-я-та, възможностите. Ангел Балевски по този повод казваше, че трябва да има нещо навито.Явно намекваше за мозъка. Нямаш ли го това, навитото, колкото да се репчиш, не ставаш за управник.
Покажете в следващите си писания, че имате нещо "навито", покажете, че имате мнение по обсъжданата тема, че знаете какво трябва и как трябва да се прави. Направете конкретни предложения.Тогава с удоволствие ще продължа да беседвам с вас, драги 17 и 18

Анонимен каза...

Мичо, не туризмът е главния въпрос. Страшното е, че България загива. Византийци и османци не успяха да унищожат България с огън и меч, но това ще сторят комунистите с помощта на ЧЕРНАТА НАУКА. 2013 г. беше решаваща. Вече се видя, че поемаме с ускорени крачки към Азия. На чалгизирания народ с ориенталски манталитет даже и вярата не може да помогне. Жалко за хубавата природа.
http://snaiper-bg.net/2010/11/prouchvane-dmografia-katastrofa-bagarite-izchevat/

Няма надежда.

Анонимен каза...

Мичо,явно ти е скучно и се намираш на работа.Бая ферман си спретнал.И започваш от анонимност,минаваш през националните педерасти като серго,филип и жанката,и завършваш с обзор на американските психопати. Гледам,че май си се позасегнал от изречението за възрастта. Не се сърди,това е истината.А дали си бил по-кадърен като млад,няма кой да каже.Но докато не се отървем от такива като теб и всички комунистическо-герберски тумори, тази държава нищо добро не я очаква.И моля ти се,преди да почнеш да философстваш се замисли дали имаш морал да се обаждаш!

Анонимен каза...

Да живее социалистическия реализъм. Общински чиновници правят политика и развиват частния бизнес в туризма? Ура! Искат се пари от бюджета за реклама на частния бизнес в туризма? Ура! Искат се от общината организация и нови дестинации за частния бизнес в туризма? Ура!
Сега да сменим направлението "туризъм" и да го заменим с направлението "бизнес".
Я сега поискайте да има общински чиновници които да правят политика и да развиват /примерно/ фирмите Калинел и Рико Стил?! Я сега поискайте от бюджета на общината да се заделят средства за реклама на Калинел и Рико Стил!? Я сега поискайте от общината да организира нови производства в Калинел и Рико Стил?!
Ако това ви се струва идиотизъм към 2013-та, с какво по-малко е идиотизъм това, което искате от общината като ангажирани чиновници и бюджетни средства по отношение на туризма???
Къде е консултативния съвет по туризъм, единствения браншови консултативен съвет, създаден съобразно изискванията на Закона?Защо се "позагуби" последните години? Да не е заради другите конс.съвети, които са измислени и плод на нечии настроения, но за сметка на това бурно афиширани и изкуствено налагани на обществото?.
Къде е туристическата такса/данък, с която да оперира този конс.съвет по туризъм. На последната сесия на ОбС вече официално туристическия данък бе намален 5 /ПЕТ/ пъти. Не стига, че не се събираше преди, а сега на практика е 5 пъти намален... от 1 лев на 20-30 стотинки.
Къде е политиката в сферата на туризма, която политика се прави в ОбС и засяга основно инфраструктурата, комуникациите и правилата на местно ниво в туризма?
Къде са бизнесмените от сферата на туризма и защо отделят 90% от времето си да се цакат и прекарват един друг и никога нямат време да направят нещо заедно за бизнеса си и сами да си помогнат?
.... и т.н.
п.п. Ползвам случая да ви "честитя" новите повишени местни данъци и такси. Възможно е да научите за това, едва когато отидете да ги платите. Със сигурност обаче ще научите, че на младите семейства такса смет се намалява със 75%, защото "прескодът" бе зададен още на сесията... какво да се пише.
Отделен въпрос е някой 80-годишен ерген и някоя 75-годишна мома, ако се вземат - те "младо семейство" ли са? Няма значение - важно е парата да отива в свирката, което отново ме подсеща за това с което започнах ..."Да живее социалистическия реализъм" в Троян 2013.
ИП

Анонимен каза...

Оле,оле,хотел Шато,граматика на българския език-слаб 2,а темата туризъм е пълно табу за вас,неоспорим факт.

мичо генковски каза...

28-и и 29-ти Могло е поне две буквички да сложите накрая. Инициали. Както е направил следващият номер -30.А може би неговите инициали се отнасят и за горните два поста. Както и да е. А иначе както е известно възрастта не е порок.А дали съм бил по-кадърен като млад говорят нещата, които са сътворени в този град с мое участие и които мога да изредя, ако пожелаеш.Само че за това ще трябва да отделя наистина бая ферман. Не виждам и с какво преча на такива таланти като тебе да се изявят. Давай, предлагай, искай, създавай, управлявай, ако можеш. Кой ти пречи. Демокрация е.Не пиша от скука, а от болка по умиращия или може би вече мъртъв наш градец. За да се изправи отново /много трудно/ са нужни идеи и действия. Нужни са дейни хора. Що си мисля, че един път май ти казах, че не ставаш за кмет.Това ли не можеш да простиш. Да разкажа ли подробности? Тогава наистина ще опрем до философията за морала.Няма да ти е удобно, ако те персонифицирам, затова не си търси майстора.Ще бъде добър повод да разсея скуката си.

Анонимен каза...

Как само с...те на метеното. Това е то, Троянът! Не можем без лични нападки. А аз си мислех, че сме пораснали, че сме надскочили личните негативни отношения и всички тук пишещи мислим в една посока-за доброто на града. Може да идва Коледа, но чудесата са само за малките деца. Жалко, много жалко, както за спорещите тук, така и за всички останали.

Анонимен каза...

Мичо,помолих те да проявиш поне малко съвест. Ти като активен участник в бандите на герб и бкп, нямаш моралното право да се опиташ да подемаш каквато и да е тема. Горе някъде пише,че пак партийни дечурлига са на хранилка в общината. Лошо няма,само че всички виждаме резултатите.Казвам пак-лошо няма, само дето ние плащаме за всичко !

Анонимен каза...

Троян туризам няма.
Само погледнете ПАРК КАПИНЧО,и штеви стане ясно каква е пустош.
Няма една пейка,няма една люлка,няма дори и лампи.
Един хубав парк загива както и град ТРОЯН..

Анонимен каза...

Г-н Генковски, когато пиша се подписвам. Това е втория ми постинг, както под тази статия, така и за последните 10-на и повече дни. Това, че ви се привиждам във всеки пост е .... поне забавно. Още по-забавно е, че след като сте си въобразили и самовнушили, че анонимните постинги са мои, да започвате да водите някакъв диалог. Тъпо е!
А колкото до това, кой става или не става за кмет - напълно сте прав. В една проядена от комунизъм, наглост, безпардонност, липса на морал, цинизъм, двуличие, демагогия и пр. в политико управленската и административната прослойка на община Троян - знам, че не ставам за такъв. Но пък тези, които "стават" според вас и подобните ви - видяхме за 24 години до къде докарахте този град и община. Ако това ще ви успокои - тъпанарите, които управляваха държавата са същите и докараха и държавата до същото дередже. Всички те са ваши кадри от номенклатурата на БКП.
Вие сте си едни и същи 45+24 години и други не можете да бъдете!!! Колкото паметника да затриете като този в центъра на Троян, нямате никакъв шанс да станете други и да си "заличите" следите.
Колкото да си играете на "леви" и "десни" - пак същото.
Колкото да се напъвате да се правите на демократи и европейци - отново е същото плюс комедийния ефект.
Вие сте хора без идеи и въображение за демократичното управление, за силата и ролята на гражданския сектор, както и за свободния пазар! Това ви е най-големия проблем!
Комунистически капитализъм няма никъде!
п.п. разказвайте каквото имате да разказвате, вместо по стар комунистически обичай да сплашвате с някакви "разкрития" и персонифициране и други номера от вашия богат арсенал.
Да, преди 6,5 години водихме разговор - току що сформираната ГЕРБ да подкрепите кандидата на Атака. Вие отказахте и си издигнахте и избрахте един милиционер за кмет. Ваше право! Сега обаче всички троянци трябва да изплатим около 5 000 000 лева глоби и санкции заради вашия кмет и партия ГЕРБ, така щедро подкрепяна от БСП през предишния мандат. Загубата на други пари и имоти за милиони лева - "две на ръка".
Някой някаква отговорност да понесе?
Никой няма да понесе. Никой няма и такова намерение! Вие, кадрите на БКП по презумпция винаги сте невинни и винаги другите са ви виновни! Може и "кишата", ако го няма "Гришата".
ИП

Анонимен каза...

Мичо, за нова година пълен ли си ?

Анонимен каза...

Олелеееееееееееееееееее,Пеевски разбира и от туризъм.Дано не излиза статия за любовта.Сигурно и там ще се изказва компетентно:)))))))))))))))))))

Анонимен каза...

изчезвай бе уродлив дебил

мичо генковски каза...

Господин Пеевски! Никъде не съм споменал твоето име, но щом си се припознал...Ти вече три-четири мандата си общински съветник. Съзнавам, че близостта до тебе е безумие, дискусията с тебе е безсмислие, контактът с тебе е неефективен.Въпреки всичко, за разлика от тебе, няма да правя дисекция на обществената ти дейност. Нещо повече - имам впечатление, че много от идеите и предложенията ти биха били градивни за развитието на града ни.Ти обаче винаги ги поднасяш по един скандален, натрапчиво поучителен начин. Претенциите ти за единственост, идеалност, съвършенство, съчетано с натрапчивата ти скандалност веднага отказва колегите ти. Ще спечелиш и ти, и най-вече общината ни, ако поне малко облагородиш подхода си.Зарежи досегашния си шоу-стил. Зарежи конфронтационните си изявления. Те са не само непродуктивни. Те са вредни, особено в днешно време на разпад на нацията и държавата.Зарежи маниакалността си и се опитай да привлечеш повече съмишленици.
В написаното по-горе ти изстрелваш поредната порция храчки.Правил си го много пъти. Не съм отговарял. Не ти се сърдя. Моля, не се сърди и ти, че си позволявам да ти давам съвети относно твоите обществени изяви. Правя го не за да те превъзпитам, а в опит да насоча енергията ти към ефективно въздействие за развитието на Троянско.Извинявай! Желая ти успех както в инженерната ти работа, така и като съветник.Навечерието на празниците ми подсказва да ти пожелая чудесно Коледно и Новогодишно настроение.

Анонимен каза...

Охооо,Мичо комуниста, честити Коледа ?
Ей това комунистите просто нямате срам. Да знае целият град що за слагач си , и то на такава възраст, просто нямам думи.Да знае целият град,че ти си част от шайката на герб заробила Троян с 5 милиона дълг,а ти да имаш наглостта да даваш акъли,че и да определяш кой какъв е.

Анонимен каза...

Г-н Генковски, препрочетете си постинг 32-ри и ако не успеете /от написаното от вас/ логически да обясните към кого друг се обръщате - проблема си остава ваш.
Когато крадат и когато съсипват общината пред очите ми - винаги реагирам бурно. Когато предвиждам поредния крах и финансови и материални загуби в бъдеще време за общината - тогава отново реагирам бурно, след като виждам пред себе си общински съветници, които информирани и в пълно съзнание гласуват и загробват населението на Троян. Все пак - полагал съм Клетва в ОбС да служа и да се ръководя единствено от интересите на гражданите. Вие и колегите ви – също!
А това, че на вас ви се струвало "скандално, натрапчиво и поучително" - това изобщо не ме интересува, г-н Генковски. Резултатите са на лице - загробихте жителите на Троян и общината с повече от 12-13 милиона лева /глоби, бюджетни средства, имоти/. Докато обяснявате колко съм "лош", добре ще е да обясните и на избирателите си къде са парите и имотите и защо днешния троянец плаща вашите /на БСП и ГЕРБ/ грехове, ако не и нещо по-лошо.
Общинския съвет нито е детска градина, нито е приют за слабоумни общ.съветници, че да се съобразявам с нежните ви душички, ушички и очички. Факт е, че за ВСИЧКИ финансови загуби, имотни загуби и глоби и санкции ви предупреждавах... дори много бурно и със "скандали". Факт е, че ви предлагах алтернативи и конкретни решения. Факт е, че ви предлагах и конкретна друга политика за Троян. Факт е обаче, че изобщо не реагирахте, че нищо не приехте, че всичко отхвърляхте най-нагло и с високомерие, а на всичко отгоре съвсем съзнателно попиляхте Троян и бъдещето му, вкл. и газифицирането, което съсипахте за десетилетия напред, ако изобщо някога си стъпим на краката. Днес ми се правите на умрели лисици и пак се опитвате да прехвърляте вината върху мен, а вие - целите в бяло по стар комунистически обичай.
Кой носи ОТГОВОРНОСТ за днешното дередже на Троян, г-н Генковски?
КОЙ?
Кой носи отговорност за краха на България през 1989-та година?
КОЙ?
Кой носи отговорност за катастрофата на България и Троян в частност 24 години по-късно?
КОЙ?
*
Никога няма да отговорите нито вие, нито кой да е от наследниците и клонингите на БКП. Ще продължите да нападате неудобните в личен план /както продължавате и си позволявате да го правите във вашия коментар 40/, както и всеки, който задава тези и подобни въпроси.
*
п.п.1 относно "храчките" - не аз, а вие се изхрачихте най-вулгарно върху антифашисткия паметник, който поругахте, осквернихте и унищожихте, дами и господа псевдо европейци!
п.п.2 - относно "шоу-стила" - вижте, добре ще е да погледате заседания на... примерно английския парламент, може и от европейския парламент и повярвайте, със сигурност ще установите колко са по-различни спрямо заседанията на ГК на БКП или заседанията на парламента и ОбС преди 1989-та... та чак до 2007-ма година.
Вижте това
http://www.youtube.com/watch?v=3Nz846dDids
може и това защото ще откриете, че поне не съм си позволявал да наричам вас и останалите ... „мръсен парцал”
http://www.youtube.com/watch?v=78QhIVL6Mrw&list=PLC5C051EFC8A8B26E
този е много показателен спрямо „троянските планове и провали”
http://www.youtube.com/watch?v=RbXxzYY2TwQ&list=PLC5C051EFC8A8B26E
п.п.3 - общ.съветник съм втори мандат, а не "три-четири мандата".
П.п.4 - Преди 24 години защо не празнувахме Коледа?
п.п.5 - Весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници и на вас.
ИП

мичо генковски каза...

Г-н Пеевски!
Достатъчно е само да вникнеш в следното от моя коментар 40: "Близостта до тебе е безумие, дискусията с тебе е безсмислие, контактът с тебе е неефективен!", за да разбереш защо приключвам разговора.

Анонимен каза...

Разбира се, г-н Генковски. Обикновено когато не ви изнася и ви хванат на тясно, винаги "приключвате разговора", но никога не пропускате личните нападки. Дори включвахте и троянските медии миналия мандат в ... "приключването на разговора" и отклоняване на въпросите, чрез заклеймяване и обругаване на "посочения за враг".
Доволен съм, че на нито един въпрос не сте в състояние да отговорите. Не че е изненада!
п.п. не оспорвам това, което пишете за "близостта, дискусията и контакта" - много е вярно. Само че е добре вие да вникнете защо е така, което е вярно единствено и само по отношение номенклатурата на БКП и днешните и клонинги. Вие сте свикнали всички да ви полягат, да ви се търкалят в краката и да се съгласяват с вас за всичко. Е, не сте познали! Явно остатъчен рецидив от "ръководната роля на Партията". Признавам ви, че успяхте да смачкате и да направите свой слугинаж безличните СДС, ДСБ, ССД, НДСВ, РЗС, ДПС, Новото време... дори гледам вече и по отношение на задаващите се "реформатори" и "безцензурници". Целта е повече от ясна - да внушите на хората, че друга алтернатива и друго е ... Mission Impossible. Мисля, почти успяхте.
*
Аз също приключвам. Безсмислено е да се дискутира с хора, които могат и повтарят само едно и също - "вие защо биете негрите", както и "ти си много лош".
Бъдете здрав!
ИП

Анонимен каза...

Господин Генковски,чудя се защо се занимавате с този дърдорко.Поне да му бяхте казали, че всъщност той, а не Вие през цялото време казва "вие биете негрите" и "ти /Генковски/ си много лош". Защото аз действително не прочетох във Вашите постове нито едно конкретно обвинение по негов /на Илиан/ адрес, а само показване на маниера му на изявление в общинския съвет, който поради нетактичността му, не води до подкрепа от останалите съветници.

Анонимен каза...

Абе, Генковски, наистина защо както се казва вдигаш опашката на това магаре, което са го награцали толкова много конски мухи, че трябва непрекъснато някой да го чеше. Ти си лирична душа и не ти отива да се занимаваш с глупости. Извинявай!

Анонимен каза...

Прочетох седем партии, които М Генковски е обезличил. Ако това е вярно този човек е страхотен.Ама не вярвам. Просто Илиан както винаги има халюцинации.Не знам Пеевски, този "спасител на общината" както се изкарва какво е направил за Троян. Той пише, че Общинският съвет не е приют за слабоумни, но всъщност доказва, че поне един представител на това малцинство по медицински индикации пребивава вече втори мандат в състава на съвета.

Анонимен каза...

"Дискусията с Пеевски е БЕЗСМИСЛИЕ..."
По-точно и ясно не може да се каже.

Анонимен каза...

Мичо, ще отговориш ли на поне един от зададените въпроси?
Като не ви изнася и почвате да мажете и ала-бала лисвате...

Анонимен каза...

Мичо Генковски, до там ли си пропаднал та този крастав боклук 45,46,47,48 да ти иде на помощ с простотиите си? Мнооого сте зле това каманягите.

Анонимен каза...

От 45 до 48 е самият Генковски. Жалко човече.

мичо генковски каза...

Обявих, че приключвам разговора си с Илиан Пеевски.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |