„Цветна олимпиада” за Климентовите дни в Троян

* Организатори са гражданското сдружение „България си ти!” и СОУ „Св. Климент Охридски”; надпреварата е по български, английски, математика, IT, химия и плуване
Предстоящо
Печенката и Бобо ще пеят на награждаването
ГРАЖДАНСКОТО сдружение „България си ти!” гостува в Троян – с образователната си инициатива „Цветна олимпиада”, с която ще бъдат отбелязани тазгодишните Климентови дни в троянското СОУ „Св. Климент Охридски”, 14-18 ноември. Началото е в четвъртък (14 ноември) от 13:30 ч., когато ще е и демонстрацията „Чудото на четенето”. Участниците в олимпиадата – ученици от Троян, Ловеч и Тетевен, от 5. до 12. клас – ще пишат есе на тема „България си ти!”. Другите дисциплини са английски език, математика, информатика и химия плюс състезание по плуване.

УЧЕНИЦИТЕ могат да заявят участие във всички дисциплини, а от всеки клас във всяка дисциплина ще бъде излъчен по един победител. Награждаването ще е на финалната церемония на Климентовите дни, на която за децата на Троян ще пеят гласовете на „България си ти!” Бобо и Печенката. „Цветна(та) олимпиада” на „България си ти!” в Троян е петата поред – предишните бяха в София, Борован, Кюстендил и Благоевград.

Т21 

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Граха и палачинката...

Анонимен каза...

Тампона и бикините

Анонимен каза...

Белчо и Сивушка

Анонимен каза...

http://www.webcafe.bg/id_1159825926_Koy_iska_karvava_sabota

Анонимен каза...

Тези дето ще са на предните редове да си носят дъждобрани,че ще отнесат бая слюнка покрай бийтбокса ...

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |