„Цветна олимпиада” за Климентовите дни в Троян

* Организатори са гражданското сдружение „България си ти!” и СОУ „Св. Климент Охридски”; надпреварата е по български, английски, математика, IT, химия и плуване
Предстоящо
Печенката и Бобо ще пеят на награждаването
ГРАЖДАНСКОТО сдружение „България си ти!” гостува в Троян – с образователната си инициатива „Цветна олимпиада”, с която ще бъдат отбелязани тазгодишните Климентови дни в троянското СОУ „Св. Климент Охридски”, 14-18 ноември. Началото е в четвъртък (14 ноември) от 13:30 ч., когато ще е и демонстрацията „Чудото на четенето”. Участниците в олимпиадата – ученици от Троян, Ловеч и Тетевен, от 5. до 12. клас – ще пишат есе на тема „България си ти!”. Другите дисциплини са английски език, математика, информатика и химия плюс състезание по плуване.

УЧЕНИЦИТЕ могат да заявят участие във всички дисциплини, а от всеки клас във всяка дисциплина ще бъде излъчен по един победител. Награждаването ще е на финалната церемония на Климентовите дни, на която за децата на Троян ще пеят гласовете на „България си ти!” Бобо и Печенката. „Цветна(та) олимпиада” на „България си ти!” в Троян е петата поред – предишните бяха в София, Борован, Кюстендил и Благоевград.

Т21 

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Граха и палачинката...

Анонимен каза...

Тампона и бикините

Анонимен каза...

Белчо и Сивушка

Анонимен каза...

http://www.webcafe.bg/id_1159825926_Koy_iska_karvava_sabota

Анонимен каза...

Тези дето ще са на предните редове да си носят дъждобрани,че ще отнесат бая слюнка покрай бийтбокса ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |