Очаквано бихме Габрово

* „Чавдар” записа първа победа за сезона в домакинския си мач срещу „Чардафон Орловец” – 84:74 * Данаил Христов - с най-висока оценка
 и дабъл-дабъл
Баскетбол, „А” РБГ

ПЪРВАТА победа на „Чавдар” (Троян) за новия сезон 2013/2014 г. на баскетболната ни „А” група вече е факт. В домакинския си мач от втория кръг в неделя (27 октомври) нашите очаквано биха „Чардафон Орловец” (Габрово) и дадоха заявка, че ще играят важна роля в първенството.

В НАЧАЛНАТА четвъртина „чавдарци” играха колебливо, но все пак приключиха с преднина – 18:14. Във втората част обаче момчетата ни се разиграха, направиха мощна серия от 16:0 и на полувремето имаха добър аванс – 43:31. През третата част нещата се повториха – силна серия от 12:0 за троянци и комфортна преднина преди финалната четвъртина – 59:33. В последната част габровци се вдигнаха на щурм и подкрепяни с много емоция от момчетата от резервната си скамейка намалиха разлика до 8 точки, но силите им не стигнаха за повече. Последният съдейски сигнал дойде при 84:74 за „Чавдар”.

Данаил Христов
В ТОЗИ МАЧ в нашия състав се открои Данаил Христов, постигнал дабъл-дабъл (21 точки и 14 борби); отлична оценка заслужиха и Иван Руньов (14 т.), Тодор Колев (14 т.) и Радослав Кочев (12 т., 9 борби). А публиката в зала „Чавдар” пък се взривяваше, когато на терена бяха местните момчета Радослав Кочев и Марин Попски. В следващия си мач „Чавдар” гостува на „Дунав” в  Русе (3 ноември), като играчите и треньорският щаб са мобилизирани за поредна победа. Айде, наш`те!

БК „Чавдар” - Троян

Още по темата:

21 коментара:

Анонимен каза...

браво

Анонимен каза...

Очаквано ще бием и Дунав и Шумен и Видин понезже играят с детските си местни момчета , а къде са юношите на Тафю- в публиката. Наѝ-добрият трочнец на терена беше момчето на Джинги, но в отбора на ханбалния град Габрово.До къде ще стигнем с тази политика бе Пешо?

Анонимен каза...

2-ри я по-добре коментирай ядене на кебапчета, 5 от играчите на Габрово са в националния отбор 18г , другите са от школата на левски. Вместо да се радваме на победата , която пали все повече родители да записват децата си на баскетбол!!!

Анонимен каза...

Втори , приятелию , ти добре ли си , или си някоя роднинка на Джингитата ..... я ми кажи в един нормален отбор задължително ли е всички да са от града , от който е отборът , че нещо не вярвам всички от Лукойл да са от Правец.. така че моето момче яж си кебапите , пиии си там квото си пиеш и не се обаждай в хора !..... аааа само да кажа ,че синковеца на Джинги и след 5 години срещу Ради да тича , пак няма да го стигне

Ст. Борджуков каза...

Що не записвате срещите с камера? Боднете я в единия ъгъл и я пуснете да записва. После ще ми дадете записа и аз ще се оправям с хостинга на YouTube. Така всички ще могат да гледат. Дори приятелите по света.

Ст. Борджуков каза...

Другите спортове също могат да процедират така с камерката. Не е важно качеството, а всички да можем да гледаме, дори тези които сА БИЛИ НА МАЧА... И джудото, дори колоезденето!

Анонимен каза...

Моите почитания, № втори,
Какво според теб означава "понезже" и „точнец”???Обърни внимание на граматиката.Излагаш се !
Този коментар е вас двамата (за теб и жена ти), а познай кой е втори. Това сте вие, които не можете да приемете факта, че началото е положено и посоката е правилна, вие сте тези, на които омразата и завистта, породени от постигнатите успехи на БК „Чавдар” не им дава миг спокойствие.
НЕуважаемо семейство Злобилови,
Опитите ви да заблуждавате четящите този форум с нескопосани лъжи и са обречени на провал. Не можете да подведете никой с подхвърляне на зле формулирани тарикатски новинки, имитирайки огромна информираност. Даже и за това не сте кадърни. Не се хабете напразно.
Неистовото ви желание да оплювате, вероятно е породено от необходимостта да задоволите комплексите си за малоценност или по стара българска традиция, основното ви занимание е да замеряте с кал хората. Оставете Пешо и Тафьо на мира, просто не сте от тяхното ниво.Претенциите ви са големи, но сте нищожества.
Може би написаното ще предизвика възвиране на фекалиите ви, но се надявам, че най после ще напишете нещо, което отговаря на истината.
Ваш искрен НЕпочитател.

Анонимен каза...

На вниманието на НЕуважаемия втори, ...

BGbasket.com :
"Играчът на Чавдар Троян постигна най-висок коефицент от всички"
Данаил Христов от Чавдар Троян е MVP на втория кръг в мъжката А група в класацията на BGbasket.com. Крилото постигна най-висок коефицент от всички - 30 пункта, и така зае първото място. Това стана при победата на тима над Чардафон-Орловец, за която Христов се отчете с 21 точки и 14 борби.
Айде втори, напъни се малко и напиши, че това не е признание за добрата игра на Д.Христов и успех за баскетболния "Чавдар".

Анонимен каза...

Смятам че "втори" се засрами и ще наблегне на кебапчетата и няма да се занимава с неща извън неговата компетентност!

Анонимен каза...

Браво момчета ! Жалко,че не бях в града да ви гледам ...

Анонимен каза...

Браво !

Анонимен каза...

В помощ на десети гледай мачовете с :
Host: 164.138.220.225
Потребителско име: basketball
Парола: 244733954

Анонимен каза...

КЛАСАЦИИ А група – редовен сезон (втори кръг)

1. Най-добър шести играч: Радослав Кочев – трето място
2. Отбелязани точки : Данаил Христов – 21 т. трето място
3. Общо овладени топки : Данаил Христов – 14 бр. първо място
4. Овладени топки в нападение : Данаил Христов – 8 бр. първо място
5. Овладени топки в защита : Данаил Христов – 6 бр. трето място
6. Асистенции : Ценко Наков 4 бр. десето място
7. Отнети топки : Иван Руньов 3 бр.; Петър Христов – 2 бр.
8. Блока : Радослав Кочев – от 1 до 7 място с по един бр.
9.Коефициент:№1 Данаил Христов 30; Радослав Кочев – пети – осми с 18;

Анонимен каза...

Единственият троянец в отбора,юношески национал - ресервен 6-ти играч. Без коментар?!.............

Анонимен каза...

А къде го младата надежда на Троян Цеци Яков който буквално заведе отбора му на финалите през лятото?!?!? Разбира се той още не е израснал че да играе, но поне да е в отбора да осети тръпката и атмосферата !

Анонимен каза...

От как Пешо Калинелката се вживя като голяма работа всички троенски юножи са аут.да ги не изреждаме,коѝ ще смени наемниците в бъдеще.Какъв пример даваш с Лукоѝл, че всички били чужденци и какво и ние сме Лукоѝл в Б групата,ама от тва полза за българския баскетбол нема. всичко живо поЕвропа ни бие.

Няма лошо,да има по някоѝ опитен играч от вън от коѝто да се учат нажите момчета,ама всички ненужни никъде преминали възраст в Троян,не ми се вижда редно , пък и много скъпо в тия бедни години.

Анонимен каза...

14-ти,
налага се да ти се даде коментар.
Не си добре ориентиран в не нещата .
Попитай и ще ти се отговори, а не така "без коментар".Много си самоуверен.
Към 15-ти,
Уместен коментар.
Аз също се надявам , че в бъдеще младите надежди Цеци Яков и още трима-четирима негови съотборници ще вземат участие в отбора.
Но за да не останат само надежди трябва да са отличници в училище, да се трудят много в залата за тренировки, да доразвият качествата си и да укрепнат физически по примера на батковците.
Пожелавам им го от сърце!

Пламен Ночев каза...

Здравейте почитатели на Троянския баскетбол.Крайно време е който изказва мнение да не се крие зад ,,Анонимен,,,а да застане зад ИМЕТО си.Ще кажа моето мнение и заставам с името си зад него.Браво на мъжкия отбор,че победи и успя да ни зарадва в иначе сивото ежедневие.Малко ме изненада,че имаше празни места в залата и не беше пълна като миналата година,но го отдавам на ....първи мач,може би слабо разгласяване и още субективни причини,но да се надяваме,че за в бъдеще залата ще се ,,пръска по шевовете,,.Колкото до троянците-просто такава е реалноста,но смятам,че всички тези момчета-Радослав Кочев,Денис Титов,Марин Попски,Деян Христов,Лъчезар Караджов,Цанко Краев и т.н.-те са и трябва да се чувстват като ТРОЯНЦИ.А и другите-който играе в отбора трябва да се раздава на терена и да е ТРОЯНЕЦ.Колкото до ръководството,то никой от коментиращите не е вътре в кухнята,за да знае какво се случва.Лошото е ,че всичко опира до ПАРИ.А един баскетболен мач е може би най-интересното и атрактивно нещо,което се случва в този град.И затова всеки трябва да прецени за себе си по какъв начин да помогне на отбора.И ако не може или не иска да помогне-поне да не пречи.Аз не съм бизнесмен и немога да помогна финансово отбора,затова моята помощ е да присъствам на всеки мач в залата и силно и яростно да подкрепям отбора.И смятам,че съм един от най-яростните превърженици на отбора.Призовавам всички на 17.11 да отидем в залата и да подкрепим отбора..

Анонимен каза...

Браво на Пламен Ночев за достойната позиция,казва верни неща...

Анонимен каза...

До Троян21
От Вашите публикации в сайта се разбира, че в Троян се случват само спортни събития. Само това ли остана от проспериращия ни преди 5 г. град ???

Анонимен каза...

Проспериращият ни преди 5 години град???
Абе ти какви наркотици вземаш, или си в будна кома ?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |