Миков идва за Петковден в Троян

* Парламентарният шеф ще проведе открита среща с председателите на комисии в Общинския съвет * На 15-ти посрещаме регионалния министър Десислава Терзиева, очакват я три троянски искания
 
Михаил Миков
Предстоящо

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на 42-то Народно събрание Михаил Миков идва за празника на Троян – Петковден (14 октомври, понеделник), научихме на пресконференция на кмета Донка Михайлова. Парламентарният шеф дори отложил ангажименти, за да е на троянското тържество.

Г-Н МИКОВ пристига в 17:00 ч. и ще присъства на откриването на документалната изложба „Променящият се град”, посветена на 145-годишнината от обявяването на Троян за град. След това ще проведе едночасова среща с председателите на постоянните комисии в местния парламент (Общинския съвет), общински съветници и представители на местни граждански организации, която е отворена и за журналисти; мястото – конферентната зала в Музея на занаятите. В 18:30 ч., непосредствено преди концерта на група „Вакали”, Михаил Миков ще отправи приветствие към троянци (пл. „Възраждане”). За празника на Троян пристига и официална делегация от побратимения ни немски град Елванген (провинция Баден Вюртемберг).

Десислава Терзиева
НА СЛЕДВАЩИЯ ден – 15 октомври (вторник), в Троян по нейна инициатива ще гостува министърът на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева; ден след срещата на местните власти в Албена, където тя ще връчи Европейския етикет за иновации и добро управление на местно ниво на 16 български общини, сред тях и Троян. „Ще поставя три основни проблема пред министър Терзиева – за изграждане на алтернативното трасе на път II-35 през Троян (по десния бряг на реката), отпускане на субсидия за реконструкцията на входа на града и бързи мерки за ремонт на намиращия се в окаяно състояние път от републиканската мрежа Дълбок дол – Голяма Желязна”, поясни г-жа Михайлова.

Т21

33 коментара:

Анонимен каза...

Каквото и да си приказваме,нашия кмет ни вкарва в задкулисието!Как си представяте г-жо Кмет,на синия Троян да натрапвате служители на олигархията?.........хубавото от цялата история е,че Троян дълго няма да има червено управление.

Анонимен каза...

От 95та година насам управлението на Троян е само червено като в периода 2007-2011 година имаше и милиционерски привкус

Анонимен каза...

Троян е червен като великденско яйце.

Анонимен каза...

Не може да ви се угоди. Ако не дойдат управници- забравени сме и от господа, ако дойдат- защо, били червени.... Нека дойдат и помогнат на изстрадалия град. Няма заводи, които да помогнат и направят нещо за града, а тези пенсионери, които останаха основната част на града, трябва също да живеят в добри условия.

Анонимен каза...

А кой докара Троян до това окаяно състояние? Не са ли точно БКП /БСП, Герб/, които 18 години яздят този град с потресаващата си управленска некадърност?
18 години троянците си ги избираха. После реваха, после пак си ги избираха, после пак реваха и продължават да скимтят до ден днешен.... и да се радват когато друг високопоставен некадърник им дойде на гости.
Я да видим с кого ще се среща Михаиу Миков според сайта на общината
1. Й.Данков - член на ГК на БКП
2. Д.Енкин - член на ГК на БКП
3. Гербомила Дудевска - комунистическа слуга
4. Р.Русева - комунист в червата
5. Петър Яшев - последния комсомолски секретар на милицията и член на БКП
6. Д.Сираков - приятел на горните
7. А.Балев - къде без племенника на Милко Балев и най-отвратителния комунистически слуга и службогонец?
С тях ще се среща Михаиу. С тези "строители" на днешен Троян.
СМРАД и ОТВРАТ!!!

Анонимен каза...

Вярно е ,че на троянец не може да се угоди.Жалко,че вече го няма в общинския елит и предишния кмет.Хахахахахах

Анонимен каза...

Анчо Тенисиста успешно представлява бившия кмет 6ти и после ще му докладва за срещата

Анонимен каза...

Общинският "елит" е един и същи, 6-ти. Включително с предишния кмет.
И БСП и Герб сте доказани управленски некадърници. Това, че единият клонинг на БКП бил по-зле от другия - този номер го пробутвайте на малоумните си избиратели-мазохисти.

Анонимен каза...

Важното е, че на 14-ти този "елит" отново ще награди поредните комунистически номенклатури с почетни отличия на Троян. Единият креатура на Герб, другият - на БСП.
Ти на мене, аз на тебе.... и всичко това в прослава на мамата им БКП.

Анонимен каза...

Усещам, че ще се изкупят доста яйца, за да посрещнем подобаващо микОФ

Анонимен каза...

И домати бутяли

Анонимен каза...

" дори отложил ангажименти за да присъства на троянското тържество" - как няма да отложи , като ще има яка софра. Тоя май си падаше по чашката...

Анонимен каза...

Миков обвинява медиите, че допринасят за напрежението в страната с начина, по който отразяват протеста: "Съзнателно или не, избраният от много телевизии начин за отразяване на случващото се около Народното събрание допринася за ескалиране на напрежението. Напомням на журналистите, най-вече на представителите на обществените медии, че справедливото и спокойно отразяване на ситуацията в столицата и в страната е дълг на всеки обективен журналист". Това провокира острата реакция на Българския хелзински комитете, Европейската асоциация на журналистите и на Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори и Българската национална телевизия, които заявяват категорично в декларация , че не приемат политическите и институционални опити за влияние върху свободата на словото и редакционната независимост.
Какъв ли съвет ще ни даде и на нас това червено говедо живеещо в педесете години на миналия век?По е интересно кои са съучастниците му !

Анонимен каза...

Това заслужаваме...Микофф!

Анонимен каза...

...........колкото до пътищата,всичко ще бъде обещано,но следващото лято/разбирай кукуво лято/.Няма нещо да не са обещавали комунистите и няма нещо да са изпълнили.

Анонимен каза...

полицаите ,по времето когато им беше министър му викаха министър Мики маус,заради приликата с анимационния герой

Анонимен каза...

Не ме интересуват нито сини, нито червени, нито зелени. Важното е Троян да си търси лоби за решаване на проблемите. И това е начинът.

Анонимен каза...

17-тия, а ти какво ще правиш в това време? Изобщо, наясно ли си какво е "лоби" след като трябвало да се търси?
В една комунистическа община или държава - няма лобита. Има връзкарство или купени политици.
В началото на 90-те Троян имаше най-сериозното лоби спрямо всички общини. След 1995-та година БСП, а после и малоумниците от Герб успяха да съсипят и лоби и гражданско общество и.демокрация и ...... всичко до което се докоснаха тези управленски некадърници.

Анонимен каза...

Малък откъс от "хрониките" на Ст.Цанев.
Не се препоръчва за членове, симпатизанти и гласоподаватели на троянските комунистически партии БСП, Герб, ДСБ, РЗС, ДПС и др., както и за комунягите от "Реформаторския блок"
*
Кой е предателят ми - това не е важно вече. Страшното е, че този народ продължава да ражда предатели.
Народе мой, ти ме изостави в тежкия ми час - такава е била волята ти, не съм ти трябвал вече жив. Защото, ако доживеех свободата - щях ли да бъда пак твоят Дякон Левски? Българският народ има горчива памет: свинарят Ивайло стана цар и забрави народа си, който го качи на трона.
Какъв щях да стана аз, ако доживеех свободата? Левски - градоначалник? Генерал Левски? Или пък Левски - министър? - седнал в лъскав файтон, надянал фрак и цилиндър, затлъстял и оглупял; Левски - треперещ от страх за живота си, обкръжен от полиция, която го пази от народа, за чиято свобода се е борил?! Че има ли по-страшно от такава смърт ?
Бог е създал хората свободни и равни и еднакво противни на Бога са онези, които поробват, и онези, които търпят от страх; да се страхуваш, е позорно, защото, и цар да си, ако се страхуваш - ти си най-жалък роб, такъв народ, и насила да го освободиш- той пак ще си остане робски народ - като вола: разпрегнеш го, попасе, помучи на свобода и после пак сам си нахлузва шията в хомота...
Не, моят народ - и свободен - ще има нужда от своя Апостол на Свободата, от своя Дякон Левски - да броди от град на град, от село на село, да чука от врата на врата - да буди, да тревожи и да пита:
Пазите ли свята и чиста демократската република? С вишегласие ли решавате всичко в нея? Всички народности ли там живеят под един общ закон наравно с българите? Бра¬тя и равни ли сте помежду си?
Обичате ли онзи, който ви покаже грешките - или го считате за неприятел? Ако някой злоупотреби със служебната си власт за своя изгода - чака ли го студената кама?...

-Накрая Дякона ме попита: „Има ли още робски души в свободното ми отечество?"
-Ти какво му рече?
-Ами... не мож ги преброи, му рекох. И се засмях. А той заплака... Боже!

"Български хроники" том 2, Стефан Цанев

Анонимен каза...

Интересно ми е дали троянските протестиращи от лятото ще излезнат да протестират сега,когато един от ключовите обекти на протестите идва в града?Май по-вероятно да тичат при любимата си кметица/БКП/ и да засвидетелстват предаността си!За сетен път ще покажат,че техния протест беше в защита на най-гнусната коалиция управлявала някога.Гнусни човечета...

Анонимен каза...

Защо ли мълчат хиперактивните троянски протестиращи?

Анонимен каза...

Не мълчат троянските протестиращи.
Може би изчакват и дават възможност на "смелите" посерковци от Герб-младежи да покажат какво могат. За сега видяхме от тях единствено страх и гнусни коментари срещу протестиращите. Но, от такава мърша, вкл коментиращия 20-ти, друго не може да се очаква.

Анонимен каза...

Дрисльовци 20-ти,и 21-ви, утре имате възможност да се срещнете с др.Миков, да му зададете своите въпроси и да протестирате.
Само че вие няма да отидете, защото сте поредните посерковци и страхливи мишки, които само в този сайт се правят на бабаити. Иначе сте поредните гербаджийски страхливи отрепки.

Анонимен каза...

До 19-ти. Много хубав откъс от Стефан Цанев и за жалост истинен. Много важно е да се разбере обаче какви са днешните предатели. Те не са просто тези които продадоха на безценица заводите ни, земята ни, интересите на държавата и народа си. Тяхното предателство е още по тежко, те са предатели спрямо човешкият род, спрямо човешкото у човека- създаден по Божии образ.Те предават(продават) своята чест, съвест, достойнство, изначалните разбирания за правда, истина, добро и зло. За жалост тези които приемат измамната- атеистична комунистическа идеология не могат да разберат същността и последствията от такова предателство. Отхвърляйки законният си Баща и Творец- Бога, те приемат, че предците им са звероподобни маймуни. Така самите биват обладани от зверови същности, правейки ги способни на всякъкви издевателства, насилия и мерзости спрямо другите човеци. Тоз тип предателство- спрямо човечността за жалост много се разпространи напоследък изпомежду народът ни!
Мариян Данчев

Анонимен каза...

Предателството има много измерения, Марияне, и е на много нива.
Най-голямото предателство за мен през последните 24 години в Троян - това е предателството на Демокрацията. Не случайно и в откъса по-горе Левски най-напред пита "пазим ли чиста и свята ДЕМОКРАТСКАТА република".
А какво да кажем за "Ако някой злоупотреби със служебната си власт за своя изгода - чака ли го студената кама?..."? НЕ, в Троян не само не го чака, ами се радва на нови слава и почести, щедро дарени от "мъдрите" жители на Троян. Това важи както за овластения крадец, така и за съучастниците му общински съветници и всякаква партийна паплач.

Анонимен каза...

16-той и по акъл прилича на Мики Маус.да ме прощава мишока че го сравнявам с тая УТРЕПКА

Анонимен каза...

Аз лично не съм привърженик на студената кама, защото съм убеден, че тя не решава същността на проблемите. Не, че защитавам тези хора за които говориш, но не ги и мразя. Аз просто ги съзжалявам, защото те са едни излъгани и измамени човеци, които и без човешки съд, ще си понесат заслуженото по силата на едни всемирни закони, които колкото и да им се иска не могат да изменят. Колкото и да звучи странно, според мен същността на проблема е в осъзнаването на това КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ПРОТИВНИК не само на ДЕМОКРАТСКАТА република, а въобще на ЧОВЕШКИЯТ РОД като цяло.
Мариян Данчев

Анонимен каза...

УТРЕ ЩЕ СЪМ С ГРЪБ КЪМ ТРИБУНАТА - НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Марияне, "студената кама" е за злоупотребилите със служебна власт крадци. За тях милост няма никъде в цивилизования свят и никой не ги съжалява, когато ги застигне Законът или "студената кама". Никъде, но не и в Троян. В Троян тези овластени крадци продължават да се радват на постове и облаги, които малоумния и безхаберен троянец им предоставя с охота на всички избори.
Съжалявай онези днешни роби, които чакат свободата си на тепсия, а когато все пак я получат, изхвърлят я на бунището, за да си останат пак роби. Защото освен да са роби, те нищо друго не знаят и не искат.
Колкото до човешкия род.... какво общо има той със стадата роби?
В най-лошият случай, човекът е произлязъл от маймуната, според твърденията на тов.Дарвин. В Библията пише, че Човека е творение Господне.
Никъде не пише, че човека е произлязъл от роба или че Господ е създал роб.
Човекът няма робска душа, Марияне.
На Човекът не може да оковеш душата и да го превърнеш в животно. Освен по собствено желание!

Анонимен каза...

Жалко е, че празниците ни са заредени с толкова политически послания и ги обезмислят. Идеите за тях, също тарпят промени. Празникът на сливата е глупав девиз, по-добре е "Празник на сливовата ракия и троянската керамика". По повод празника на Троян, който никой до сега не можа да го направи популярен и обичан, трябва да се попитат хората какво би им харесало за да отидат и да празнуват. Политиците ни нямат място на такива събития.

Анонимен каза...

търпят, извинения!

Анонимен каза...

Много сте прав/а, 30-ти. Но, няма как да е друго. Всичко е заложено в Конституцията, която е правена за партиите, а не за народа на България. Днес ние се "радваме" на една Партийна Република България. В този контекст - нищо не се е променило от времето на БКП. Единствено се сменя името на партията-победителка.
На кого и на коя група хора може да се чуе гласа днес, ако той/те не са обвързани с коя да е партия? Е, изключвам "мъдрите послания" на коя да е мутра, чалгаджийка или видна столична проститутка, с които са пълни днешните медии с цел "възпитание" и "подражание" за младото поколение.
Партията/партиите са навсякъде и във всичко. Днешният икономически роб дори не може да си представи, че съществува Живот извън партиите. Това днешно жалко мекотело не те пита какво можеш и какво мислиш, а те пита от коя партия си.
Партиите са под леглото, на леглото, под юргана и къде ли не.
Партиите са пристан за всеки малоумник и бавно развиващ се, където той, идиота, получава признание срещу партийно послушание.
ОбС Троян е една отлична представителна извадка, как хора с видима и отчайваща посредственост, съмнително образование и безпардонна наглост биват избирани да вземат решенията в този град, само защото са членове и членчета на тази или онази партия.
Каквито са избирателите - такива са и избранниците им. Няма на кого да се сърдят.
Няма нужда да се чудите и защо "празниците" на Троян са партийно доминирани и средство за тъпа партийна реклама.

Анонимен каза...

Г-н Маринов, още колко пъти ще променяте кои са поканени за срещата с М.Миков?
Най-напред бяха САМО председателите на постоянните комисии и към тях добавено - отворена среща и за граждани.
2. След това гражданите изчезнаха и на тяхно място се появиха представители на НПО
3. Сега виждам, че са добавени и общинските съветници.
Само че няма как да се скрие и покрие "Списъка на Балев". Лично отидох в сградата на музея и попитах какъв е редът за срещата с Миков. Беше ми отговорено, че ще се допускат хора САМО по някакъв предварително изготвен списък!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това бе потвърдено и от охраната на Миков пред музея.
Очевидно след като се обадих на редица национални и регионални медии, комунистическата слуга Балев бързо се е разшетал и сега правите опити да замажете поредния гаф /гаф ли/ на този пореден убиец на демокрацията в Троян.
Илиян Пеевски,
общински съветник, правонямащ в тази комунистическа община и извън "Списъка на Балев".

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |