Поредни успехи за нашите

* Павлин Дишев – с бронз от Световното първенство в Нови сад (Сърбия) * Ивелина Димитрова и Йоана Мошекова с титла и второ място от „Никон Гран при” * Тодор Стайковски – на крачка от златото на Републиканското в Правец
Карате
Йоана Мошекона и Ивелина Димитрова на "Никон Гран при"
ПОРЕДНИ успехи записаха каратеките от троянския СКК „Атнес”. В края на миналия месец Ивелина Димитрова спечели златото при девойките (18 г.), а съотборничката й Йоана Мошекова остана втора на големия турнир „Никон Гран при” в София (28 септември); участваха над 400 състезатели, представляващи 50 клуба от 8 държави. При мъжете в компанията на няколко световни и европейски призьори от Гърция, Турция и Македония нашият Пламен Мошеков остана пети, след загуба на полуфинала от световния шампион Баштюрк. В следващия голям старт, състезанието на Националната купа на България в Добрич (5 октомври), Ивелина и Йоана отново се качиха на почетната стълбичка – съответно второ и трето място.

Тодор Стайковски (в средата) с Емил Атев и Милен Бочев
СЕРИОЗЕН успех каратеките от Троян записаха и на Републиканското първенство по карате и лична полицейска защита, домакин на което бе Правец (7-9 октомври). Представителят на СКК „Атнес” Тодор Стайковски остана на крачка от златото и се окичи със сребърен медал; на финала нашето момче загуби от европейския шампион Диян Данаилов. На надпреварата в Правец Стайковски бе заедно с личния си треньор и председател на троянския клуб Емил Атев и главния инструктор по полицейска защита инсп. Милен Бочев от РУП – Троян. Троянски принос има и в отборната титла на НСО, чийто тим бе воден от съгражданина ни и възпитаник на СКК „Атнес” Красимир Лалев.

Павлин Дишев и Веселин Димитров след успеха в Нови сад
НАЙ-СКОРОШЕН, но и най-значим е успехът на Павлин Дишев на Световното първенство по карате шотокан, провело се в Нови сад (Сърбия) на 12-13 октомври. Троянецът, третокурсник в НСА, се завърна като бронзов медалист (отборно спаринг с Веселин Димитров) от първенството на планетата, което е сериозен успех както в личен план, така и за троянския СКК „Атнес”.

Цеца Димитрова

3 коментара:

Анонимен каза...

Най-после, хубава новина! Поздравления за треньора и за неговите момичета и момчета!

Анонимен каза...

браво на децатА!
щип по бузките!

конна база АЛФА-ДАНИЕЛ каза...

Браво ,ако това Ви стига...,но мисля,че сега предстои да се докажете...
конна база АЛФА-ДАНИЕЛ

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |