Поредният събор в ресторант „Дим такси”

* Купонът ще е в неделя (29 септември), съпътства Празника на сливата и троянската сливова * Собственикът Иван Макариев
 ще гощава с попска яхния
Предстоящо
ЗА ПОРЕДЕН път собственикът на троянския ресторант „Дим такси” – Иван Макариев, организира есенен благотворителен събор. Както и миналата година събитието в жк „Лъгът”, където се намира заведението, ще съпътства поредното (21-во сега) издание на Празника на сливата и троянската сливовата и ще е част от общоградската веселба. Денят е 29 септември, неделя, начало 18:00 ч., а всички желаещи са добре дошли на купона и да опитат от попската яхния, приготвена лично от г-н Макариев.

„КАКТО и при предишните събори в ресторант „Дим такси” основната цел е да зарадваме социално слабите и нуждаещи се възрастни хора от квартала, за които ще има безплатни порции – за около 500 души. Другата цел, тя не е по-маловажна, е да се повеселим заедно”, коментира домакинът. И сега музикалната програма е поверена на гост изпълнител – младата народна певица Цветина Минева, студентка в Музикалната академия в София.

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Поради много редкия случай, да се напише нещо позитивно, ще се възползвам да направя и аз нещо, което рядко се случва тук. БРАВО, Иване!

Анонимен каза...

..........докато не отровят някой,няма да мирнат!

пАтРиОтЪ каза...

Съжалявам, че трябва да го напиша, но този вид милостиня за мен е неразбираема. Минах нарочно една вечер за да видя за какво става въпрос. Бях потресен, каквото и очаквах. Чалга на високи обороти в късните часове на нощта. Пияни и заляни по масите и тротоарите пред заведението. Дожаля ми за хората от този квартал, които едва ли са особено възхитени от постъпката на мастития бизнесмен. Аз не мога да направя такива гощавания с боламачи, но винаги когато видя човек в беда му помагам с пари или храна. За съжаление трябва да се замисля, дали да не ги карам да играят кючек, за да видят и другите, че съм помогнал....например....

Анонимен каза...

Тоя,№3 е на всяка чорба мирудия,на кого си помогнал с пари и храна бе човече дребно и вредно. Браво Иване,голям човек си с голяма душа.

пАтРиОтЪ каза...

4-ти, имам какво да кажа и го правя. Твоето присъствие тук според мен е излишно. Дребна душица не знам дали съм, но ти си скъсан цървул и съм сигурен, че на улицата дори нямаш сянка.

Анонимен каза...

Споко, бе хора! Вижте на снимката Бат Вальо Манджата и леля ти Стефка vojdовата майка. Те двама ще излапат и ще изпият всичко и никой няма да се отрови..... На тях точно им е все тая от коя страна на блока ще слушат и ще лапат мазнотии

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |