„Левски” тренира в Троян

Посрещачите от троянския фен клуб на "Левски"
Левскарите в Троян
* Сините спаха в „Троян Плаза” и направиха кратка тренировка на стадион „Чавдар” преди дербито с ловешкия „Литекс”
 в неделя

Цар Футбол Актуализиран  

ПРЕДИ МАЧА с комшийския „Литекс” от 5-ия кръг на А футболната ни група, играл се на стадиона в Ловеч в неделя вечерта (18 август, 21:00 ч.), столичният „Левски” отседна в Троян. Сините спаха в хотел „Троян Плаза”, който редовно използват за своя база при гостуванията си в района, а при пристигането си бяха посрещнати от ултраси от местния фен клуб, разпънали огромен транспарант с надпис "Ние сме с вас, играйте за нас!". 

Тренировката на стадион "Чавдар"
Ловци на автографи
СУТРИНТА преди срещата левскарите направиха тонизираща тренировка на троянския стадион „Чавдар”. Заниманието бе водено от старши треньора Славиша Йоканович и предизвика очакван интерес сред местните фенове – около 150 човека изгледаха кратката тренировка на любимците си. Мнозина успяха да се сдобият и с автографи от играчи и треньори, като сред най-отзивчивите бе бившият капитан на тима Елин Топузаков, който сега е в треньорския щаб.

ЛОВЕШКОТО дерби завърши 1:1, като сините дори поведоха, но след това изтърваха нещата и бяха на косъм от загубата. Което нямаше да е изненада – „Левски” е в криза и е едва на 8-мо място във временното класиране само с 5 точки. „Литекс” пък е в челото – трети (11 т.), на точка от водача „Любимец”.

Владимир Грашнов
ВЪВ ВРЪЗКА с троянската визита на представителния тим на ФК „Левски” (София) се сетихме, че в началото на 90-те години тогавашният президент на клуба, наш земляк и милеещ за Троян Владимир Грашнов (Бог да го прости) имал идеята да превърне троянския стадион в помощна база на столичния футболен гранд. След съответните сериозни инвестиции и разбира се – договорка със собственика Община Троян. Плановете обаче се объркали, като злите езици говорят, че причината била в тукашното ръководство. В момента се чуват слухове за възобновен интерес, но здравата логика подсказва, че това са кьорфишеци.

Т21
Снимки: Петър Петров, Фен клуб „Левски” - Троян
 
Бележка на редакцията

Фамозният вход на троянския стадион "Чавдар"
След тоталната занемара след 90-те години, в момента троянският стадион „Чавдар” – който се намира на уникално място, едновременно в центъра на града и в гората, и има много добри параметри и потенциал за развитие – се окопитва. Окопитването започна с реализирания проект за справяне със свлачището и изграждането на нови трибуни в предишния кметски мандат. След това се направиха по-дребни подобрения – основно по сградата, но стадионът като цяло стои прилично. Което е поводът да насочим вниманието към входа на спортното съоръжение – една поочукана метална арка в стил „военно поделение от късния соц” и опънат в горната й част такъв левашки и аматьорски надпис, че срам да те хване. А подмяната на надписа не е кой знае каква работа, нужен е (само) мокает. 

 Начало

Още снимки от събитието:
 
 

27 коментара:

пАтРиОтЪ каза...

Особено подобрение на материалната база се наблюдава заради отстранената от бурите в началото на пролетта трибуна за гостите ни. Определено не сме от най- любезните домакини ако се съди по тази постъпка. ,, Зеленото " затворено игрище с изкуствена настилка от много години прилича на всичко друго, но не и на спортно съоръжение. Ръждясалите и изпочупени лостове още веднъж показват отношението на община Троян към съоръженията ни за масов спорт. С една дума г-н Маринов редно е да дойдете първо на ст. Чавдар и да видите преди да коментирате. И след като сте написал, че са дошли 150 фена да гледат тренировката беше редно да им направите един фотос, защото ние толкова народ в Троян от много време на куп не сме виждали. Нямаше да е излишно да направите и снимки с отбора по време на тренировка. Видно е, че пишете статии по махленски приказки и клюки. На крака ни дошли, пък ние пак не сме разбрали както трябва, типично по троЕнски!

troyan21 каза...

До №1 (пАтРиОтЪ): Виждам, че много ги разбирате троянските спортни неща, затова Ви предлагам - напишете един материал за стадион "Чавдар" (история, проблеми и перспективи; за помощното "зелено" игрище с изкуствена настилка, открито от Боби Михайлов и неставащо за нищо - също) или за троянския спорт като цяло, и ще я публикуваме в Т21 начаса. Темата е важна, ще се съгласите.

С уважение: Генадий Маринов, Т21

пАтРиОтЪ каза...

Съжалявам, не ми е това работата. Вие сте тези, които имате тази функция, не само да разгласяте клюкини, ми и да свършите някаква работа. Аз в обществото имам друга функция. Вие сте оставили възможност читателите Ви да изразим своето мнение и ние го правим. От там насетне вие се хващайте за работа и всеки да си знае задълженията. Успех!

troyan21 каза...

До №3 (пАтРиОтЪ): И от нас - успех във функцията Ви, каквато и да е тя!

Т21

Анонимен каза...

П.ПОПОВ каза......Оспорвани, отричани, но НАЙ-ОБИЧАНИ.100г.СЛАВА.САМО ЛЕВСКИ

Анонимен каза...

иначе за привържениците е вярно.Гената ако иска мога да му дам снимки от тренировката а също така и от посрещането пред хотела където младата вълна привърженици бяха издигнали транспарант.----П.ПОПОВ

troyan21 каза...

До № 6: Привет, г-н Попов! Пращай снимките, най-добре на имейл troyan21_gm@abv.bg

Анонимен каза...

До № 1. Браво! Много смислен коментар. Това може да го напише само един успешен и пробивен човек - професионалист. Желая му успех.
Общината върши някаква работа, но тя е просто да замажат нечий очи - отчитане на дейност - отбий номер. Така са се замислили за спорт и възпитание на младите, че ми се плаче. Дали на смешно ремонтирания стадион, да заведа да тренират децата, дали тенис на корт на хипер цени. Кой ненормален е сложил тия цени на корта? Кой баща ще си позволи да води децата си да тренират там на троянска заплата.
Добре, че футбол на малки вратички има къде да се ходи, но пък какъв наем са му треснали на оня малкия и той скоро ще се откаже ме съмнява. С тия 2 лв. как се избива подобренията дет ги прави, но общината не я е еня мой за нас младите.
Ех голямо село станахме - да вземат квартал на Ловеч да ни направят и да закрият тази община.
А за каране на колело да не говорим, щях да се пребия като куче от дупка на пътя.

Анонимен каза...

Голяма новина. Отбора на народа както му викат на ПФК Левски дошел на гости в нашто село, извинете град. Нито ПФК Левски е отбора на народа нито нашто село е град. И двете формации са на светлинни години от истината.За да не бъда обвинен в пристрастие ще поясня, че всичките ни футболни отбори барабар със съдиите са един дол дренки. Що треньор да не взима по 40 бона на месец, а келешчетата му по 20? Перачница на пари.Ми тия хора не познават парите. Такъв им е и морала.Но виж новина е, когато додат в нашто село да се поразкършат на мегдана който ние с гордост наричаме стадион.Е има и добра новина-ще се зарадват и местните жрици ва свежо месо.

пАтРиОтЪ каза...

До №8. Благодаря за хубавите думи, не съм професионалист, за съжаление в никоя област, но имам желание да бъда качествен човек. Изглежда на Маринов това не му харесва, но това е друг въпрос. Ще се изненадате ли ако ви кажа, че преди години бяха отстранени малките вратички за футбол в НУ ,, Св. Св. Кирил и Методий", защото имало оплакване от местните живущи в къщи хора, че децата им вдигали много шум ?!????? Същите тези хора живущи по дължината на улица ,, Любен Каравелов" надават вой да се премахнат и липовите дървета. Община Троян не прави нищо за младите и перспективни хора в този град, именно поради тази причина центъра на гр. Троян е напълнен с цигани, които слушат чалга и въртят гюбеци без никакъв свян. Същите тези цигани за съжаление са поредните потребители в обществото, в което живеем и то на наш гръб, на гърба на работещите в тази страна. Темата е толкова дълга, че чак не виждам как човек би могъл да я формулира правилно. Вероятно г-н Маринов пак ще излезе с предложение да му напиша статия и да му я дам, защото съм много наперен. Но аз пак бих му отказал, защото най- малкото което е се очаква, че точно той би следвало да се интересува, разследва и пише за тези неща. Аз няма вестник, нито съм редактор, аз съм просто един троянец.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с пАтРиОтЪ за работата на Т21 относно визитата на "Левски". Това е срам за журналистиката - снимка архив на стадиона и припомняне на стари клюки, а вярно хората на крака са дошли. Той и Орешарски на крака дойде, и патриархът, но явно и папата да дойде ние ще четем, че някой някъде прави супа, а друг за трети път пуши в знак на протест на мегдана.

Анонимен каза...

Некви комунета са се активизирали във форума

Анонимен каза...

Все пак конкуренцията на Т21 е "Троянски глас", с издател Общински съвет и статии от типа "Влакът Ловеч - Троян навърши нам си колко години", така че Т21 си е направо WJ.

пАтРиОтЪ каза...

12-ти, прощавайте, но никога не съм бил комунист и нямам намерение да бъда!!!

пАтРиОтЪ каза...

Липсата на адекватна конкуренция не ни прави най- добрите! Не и от професионална гледна точка!

Анонимен каза...

И чорбари наизскачаха от кочината и почнаха да вият щом чуха Левски.Грухххххххххххххх

Анонимен каза...

Именно, пАтРиОтЪ-е. Но конкуренцията ражда все някакво, поне малко по-добро качество. Именно местният махленски монопол в Троян е един от многото големи проблеми убили почти всичко градско в този град - ако щеш в журналистиката, ако щеш в магазините, във всичко.

Анонимен каза...

А 16-ти номер е толкова тъп горкия, че дори не може да схване за какво говорим. Кажи ми пАтРиОтЪ-е как се става град с такива като него?

Анонимен каза...

Тъп е на жена ти мъжът 18ти бати олигофренът си недоправен правиш се на умен ма ти личи от самолет че си куха лейка...Само Левски!!!!

пАтРиОтЪ каза...

Вероятно аз имам вина за лошия тон. Нямах такава цел. Исках просто да изразя мнението си. Г-н Маринов, макар и да ви хокам, вероятно разбирате, че нямам нищо лошо към Вас. Доволен съм от Т21, макар той да има доста ръбове за дялане, но определено е добре, че имаме възможността да видим нещата представени чрез Вас !

troyan21 каза...

До №20 ( пАтРиОтЪ): Благодарим за оценката! А за критиките - кефим им се, и се съобразяваме. И още нещо - ако една свободна трибуна (какъвто е нашият сайт) бъде гладка и спокойна, значи нещо не е наред.

Т21

Анонимен каза...

С тези снимки материалът е различен, браво Т21 и браво на г-н Петров. А сега искам да насоча вниманието към една друга важна новина за община Троян - днес кабинетът даде Состра на нашите управници за 10 години. Ще ми е много интересно какво ще стане от тук нататък - туризъм или троянизъм. Развитието на обекта ще е показател за способностите на регионалните властимащи.

пАтРиОтЪ каза...

Браво Т21 !

Анонимен каза...

Новини от Состра...при разкопките е открит древен шлем предполагайки че е на висш римски военачалник.За същия се оказало след анализ че не е шлем на римски военачалник, а пожарникарския шлем на Боквалан ТикванапутрaI.

Анонимен каза...

Курви сте, скапаняци троянци!
Поздрави от Ловеч!

Анонимен каза...

Kъм 25-ти: Ей, болест такава заври си муцуната отзад

Анонимен каза...

интересно!а наско сираков дали се отби да си види имотите и да пита троянци дали харесват хляба му?!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |