Обръщение на кмета Донка Михайлова към жителите на община Троян

* От 10 юни 2013 г., понеделник, ул. „Васил Левски” (от Марковския мост до Малкия пазар) се затваря временно за движение на ППС поради започване на ремонтните дейности * ВиК реконструкцията
 ще приключи за един месец
 
Уважаеми  съграждани,
   
СЪЗНАВАЙКИ, че всяка една промяна и всяко нарушаване на  установения нормален ритъм на живот в едно населено място предизвикват негативни реакции сред хората,  се обръщам към  вас с молба всички да проявим разбиране и търпимост в рамките на един месец, когато ще бъде извършена реконструкция на  водопроводната мрежа по главната улица „Васил Левски”,  в участъка от Марковския мост (моста за пазара) до ул. „Тома Хитров” (при Малкия пазар)

СТЪПКАТА, която Община Троян предприема, е наложителна по следните причини - водопроводната мрежа по главната улица е на повече от 50 години, силно амортизирана, етернитовите тръби, които вече са изхвърлени от употреба, трябва да бъдат подменени, а асфалтовата настилка е правена през 1977 г. Убедена съм, ще се съгласите, че на Троян не му прилича неговата главна улица да бъде в такова състояние.
   
НАМЕРЕНИЕТО НИ е след слягане на участъка, още през есента на настоящата година, той да бъде преасфалтиран, с което да подобрим облика на централната градска част. Заедно с това ще бъдат преасфалтирани и улиците: „Феликс Каниц”, „Ангел Кънчев”, „Дрянска чешма”, „Симеон Велики” (от офиса на фирма „Ино” до главната улица), „Любен Каравелов” (в централната градска част - от тотопункта).
   
В ТАЗИ ВРЪЗКА, участъкът от ул. „Васил Левски” в Троян (от Марковския мост до ул. „Тома Хитров” включително) се затваря временно за движение на ППС, считано от 7:00 ч. на 10 юни 2013 г., поради започване на ремонтните дейности. Ще бъде изпълнена вертикална сигнализация на подходите към този участък.
        
МАРШРУТЪТ на градските и междуградските автобуси се променя. Ще се използват спирките на ул. „Димитър Икономов-Димитриката” (при старата баня, до кръговото) вместо тези, които са на ул. „Васил Левски” (срещу бл. „Рила” и кафене „Тифани”). РУ „Полиция” - Троян ще упражни съответния контрол за обезпечаване безопасността на движението  в посочения участък.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, още веднъж се обръщам към вас за съпричастност и разбиране. Умоляваме водачите на ППС да се пренасочат по обиколни маршрути.

С уважение: 
Донка Михайлова, кмет на община Троян

45 коментара:

Анонимен каза...

Браво! Благодарим :)

Анонимен каза...

Браво пак ще има кражби и далавери,а Троянските Балъци ще умират от глат и мизерия.

Анонимен каза...

Пише се глаД, а не глаТ ;-)))))

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Наистина, крайно време беше това да стане, дано екипът Ви създаде добра организация, госпожо кмет. А това, че за един месец ще се създаде определен дисконфорт, то в къщи правиш ремонт и месеци наред риташ боклуците, та това да ви е най-малката грижа.

Анонимен каза...

Аман от малоумници като 2-ри. Браво на управителя на ВиК. Питам се колко ли подобни дружества биха се наели да извършват подобни ремонти. Незнам проблемът с одържавяването на ВиК-дружествата стои ли още или вече отпадна. Знам, че много тичане изтича тогава кметицата. С една дума - похвално за начинанието !

Анонимен каза...

ВиК Троян си остава общинско, няма да се одържавява.

Анонимен каза...

3ти АМАН от тъпи даскали в форума,айде беш да преподаваш !!
Честито на стройтелния надзор

Анонимен каза...

До осми: Забелязал съм, че в този форум има много неграмотници, които не обичат учителите. Нормално е...Хората, които едва са изкарвали тройки и са си останали неграмотни, обикновено са и и с ниска култура и възпитание. На тях ще кажа: В ЯПОНИЯ ВСИЧКИ СЕ ПОКЛАНЯТ НА ИМПЕРАТОРА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО АКО НЕ СА ТЕ, НЯМА ДА ГИ ИМА И ОСТАНАЛИТЕ ПРОФЕСИИ. А ОТНОСНО НЕГРАМОТНИЦИТЕ-ТЯХ ВИНАГИ ЩЕ ГИ ИМА, КАКТО И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ-КОЛКОТО И ДА СА ДОБРИ УЧИТЕЛИТЕ, КОЛКОТО И ДА Е ЕФИКАСНА ПОЛИЦЕЙСКАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМИ

Анонимен каза...

9ти в Япония си правят харикири-последвай ги

Анонимен каза...

Slab kmet na gr. Troyan,mnogo slab!

Анонимен каза...

От градската управа решили да направят нещо хубаво и да сменят скапалата се канализацията! Да, ама от някъде изпълзяват лигави, мрънкащи, недоволни мърди и осират пейзажа. Явно няма угодия!

Анонимен каза...

Аз лично благодаря на Д.Михайлова, че за първи път се намери кмет, който по много отговорен и човешки начин се обръща към хората за това, че започва ремонт на една улица и че това ще доведе до някои неудобства. № 11, това не е признак на слабост.

Анонимен каза...

Da,ne e slabost - tova e qk populizym,13-ti !

Анонимен каза...

То главната улица добре, но има квартали без вода - тях кога ще водоснабдите?????
Впрочем как се определят приоритетите в тази област?

Анонимен каза...

ГОСПОДИН МЛАД МЕРИНДЖЕЙ 24 СЕ ОПРЕДЕЛЯШ ТИ !

Анонимен каза...

Cecko, ti li si be 16-ti )

Анонимен каза...

А улица Симеон Велики от Иното към Балабанско кога??? Малко са живите които помнят последното асвалтиране,и там живеят данакоплатци!

Анонимен каза...

Донке! Кога идва на Габърсска! И какво обеща! Ела да те почерпим с една мътна чаша вода която е предлагаш за пиене! Следващата Ние ще предложим на ВТВ!

Анонимен каза...

Браво18 Ние е сме на иживяване!

Анонимен каза...

Аиде пак почнахме да търсим дипломата на другаря енкин .Първо асвалтираме после копаме и така до безкрай докато едни пари влязат в джобовете на другарите .

Анонимен каза...

Еи не хулете донка , че кат я назначът за областен ще ви остави на колю , дилян и ко .

Анонимен каза...

Кметицита да помисли за организация на кръстовището на "вила Вана" защото сутрин и вечер към 4.30-5 часа няма да може да се преминава безопасно/не че сега може/!!!

Анонимен каза...

Тя Донка силна в обещанията."каквото аз мога да ви обещая, НИКОЙ не може да ви го даде!!!

Анонимен каза...

Двес получих писмо от Михайлова, за това което предстои. Такива писма получиха всички магазини по главната. Почуствах се като човек, който е важен за общината. Ще се справим някак си с зареждането. За пръв път Общината се обърна към мен, за да ми каже какво ще се случи в Троян и да ме предупреди за затрудненията.

Анонимен каза...

Най-после някои да се реши да оправи тази главна. Беше срам за Троян.

Анонимен каза...

Браво на Цонка

Анонимен каза...

Не знам дали на Цонка или на Донка, но браво :).

Анонимен каза...

Абе верно ли е, че на Донка й предлагали да става депутат, а тя отказала за да остане в Троян?

Анонимен каза...

Не знам дали е вярно, но доколкото я познавам е възможно. Тя като се захване за нещо не се отказва.

Анонимен каза...

Еххааааааа, супер ! Невероятно ! Фантастично ! Удивително ! Възхитително ! Неповторимо ! Нечувано ! Уникално ! Превъзходно !
Давай Доцо ! Гради Троян ! Гради България !

пАтРиОтЪ каза...

Европейска постъпка определено от страна на г-жа Михайлова. Може да ненавиждам партията й, но не мога да не призная европейския й манталитет. Това, което ни липсваше в досегашното управление на кандидата на ГЕРБ и на нейния колега преди това по партия. Имам въпроси, които съм сигурен, че няма да получат отговор тук, но се надявам поне да има някакъв отзвук на моите притеснения като буден гражданин.
- Г-жо Кмет, пак ли ще бъдат изкоренени всички дървета по проекта воден цикъл както се случи това по най- грозния начин при вашия колега другаря Енкин? На мнение съм, че ако се стигне отново до отстраняване на зелена маса от сорта на дървета този път всички троянци да се вдигнем и да протестираме. Осакатиха гр. Троян с този воден цикъл!!! Ул. Христо Ботев стана жертва на нехайството и алчния троянски капитализъм. От тиха еднопосочна улица, благодарение на другаря Енкин тя сега не прилича на нищо. Безсрамие!
- Има ли вероятност след като веднъж бяха ремонтирани тротоарите от моста на Елпром преди около година може би, та чак до Марковия мост, сега с началото на водния цикъл да бъдат отново съсипани вече готовите тротоари и да се правят отново ,, нови", но по проекта, който стартира сега ?!?
- Какво се случи с управителя на местното дружество - водоразпределение? Г-н Гечев? Срещу него доколкото знам имаше производство и всичко някак си потъна в забвение. Може да не е престъпник №1 в държавата, но съм сигурен, че е имало много злоупотреби и нарушения. Случи ли се нещо с него ? На ясно съм, че стартирането на този проект вероятно ще доведе до ново 20 в самочувствието на г-н Гечев, което и на този етап е нещо космическо и крайно грозно за обществеността в гр. Троян.

Г-жо Михайлова, вероятно Вие няма да ми отговорите, защото пиша под псевдоним. Повярвайте, имам огромното желание да се представя, но това в тази малка и затворена троянска общност е невъзможно. За съжаление демокрацията в гр. Троян е на по- ниско ниво дори от псевдо демокрацията в Северна Корея. Да навлизам с тежки думи, които са пресилени. Но в България или трябва да се говори тежко или да се мълчи завинаги.
С уважение !

Анонимен каза...

18-ти, не един път беше писано, че "Симеон Велики" е включена в проекта за Водния цикъл. Или какво искаш - сега да се афалтира, после да се разкопава? Айде много "компетентен" народ се навъди изведнъж. 21-ви, главната улица е асфалтирана 1977г. За какво копане и после асфалтиране говориш?

Анонимен каза...

Спокойно дишайте всички от мах.Гарърска скоро и във вашата махала ще изгрее слънце /то се нарича В.Бояджиев/.

Донка Михайлова каза...

Към пАтРиОтЪ: Благодаря Ви за въпросите. Те поставят важни за общината проблеми. Отчитам, че информацията, която предоставяме по отношение на проекта "Воден цикъл" е недостатъчна и ще коригирам това. Предлагам останалата част от въпросите Ви да обсъдим на нарочна среща, която съм готова да проведем следващата седмица. Ако имате интерес от подобна среща, моля обадете се на телефон 68001. Донка Михайлова

Анонимен каза...

Значи след като ВИК сега за 1 месец си свърши работата в този ултра централен участък, 2-3 месеца тази улица ще стои така разбита? Защо не я асфалтирате вендага, ами ще чакате есента?
Иначе време бепе, браво! И тротоарите да оправите.

Анонимен каза...

Ама ... всички искаме да се асфалтира веднага, ма не става така. Нали трябва да се улегне настилката, бе 36-ти! Никой не иска да гази калта или прахта, ама ......няма как!

Анонимен каза...

" участъкът от ул. „Васил Левски” в Троян (от Марковския мост до ул. „Тома Хитров” включително) се затваря временно за движение на ППС" - Този участък да стане пешеходен !!!.
Дори до моста на "Елма".
Майките с колички не могат да преминават между тротоарите от постоянния поток от коли. А какви изпарения и газове дишаме в този участък. Като дийдат туристи в иначе балканския ни град, поне да подичат чист въздух.

troyan21 каза...

-------------------------------------------------------------------------
Господа коментиращи,
Поради китайски спам може да се наложи да въведа цифрено-буквен код преди публикуването на коментари. Ще изчакам засега, но натам върви работата. Съжалявам предварително...
Админът
-------------------------------------------------------------------------

Анонимен каза...

38-ми, каза ли нещо, че аз нищо не схванах от твоята "мисъл"?

Анонимен каза...

Днес жена блъсна колоездач на спирката на Елпром!!! Жената правила непозволен завой!! Трябва полиция на кръстовищата , а не в краищата на Троян да проверяват за колани и светлини!

Анонимен каза...

Пожелавам си да си остане разкопан участъка макар и да се казва друго в статията.........

Анонимен каза...

ти пък добре ли си, бе 42-ри

Анонимен каза...

ДОНКА МИХАЙЛОВА:
ЗНАМ КАК ДА ПРОМЕНИМ ТРОЯН!

Г-ЖА МИХАЙЛОВА,
НАЛИ ПО ПЛАКАТИТЕ ВИ ТАКА ПИШЕШЕ? МИНАХА ДВЕ ГОДИНИ ВЕЧЕ!

Анонимен каза...

44-ти тя каза , че знае как да промени Троян , никаде не е казвала , че промяната ще е към по-добро . Сега като разкопае главната и ти няма да можеш да я познаеш ;) .

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |