Битката за Ловеч

* Кой ще е губернаторът - Недялков, Енкин или Велев?
 * По последна информация шансовете на ДПС да получи поста
 не са за подценяване
Тема с продължение
Милко Недялков, Делян Енкин, Захари Велев
ОТ ДОБРЕ информиран източник разбрахме, че новият областен управител на Ловеч ще е партийна кандидатура на БСП. Спрягат се две имена - на Милко Недялков от Ловеч и на инж. Дилян Енкин от Троян, като повече шансове имал ловчалията. Припомняме - известният журналист Милко Недялков (в. „Ловеч прес”, в. „Преса”) два мандата бе председател на Общинския съвет в Ловеч, има и сериозен партиен опит като бивш председател на ловешката организация на БСП, в момента е общински съветник; знае се, че г-н Недялков е с добри позиции в партийната централа. Инж. Дилян Енкин бе три мандата кмет на Троян, в момента е общински съветник и председател на групата съветници на БСП; негов плюс е големият му административен опит.
   
ПО ПОСЛЕДНА информация не е изключено ДПС, коалиционният партньор на БСП, да се пребори за губернаторския пост в Ловеч. Което няма да е прецедент - така бе и при управлението на Тройната коалиция (2005/2009 г.), с тази разлика, че тогава правителството беше с мандат на ДПС, а сега е обратното. Ако се стигне до този вариант, сигурната кандидатура е на младия троянски бизнесмен Захари Велев, който е възпитаник на ловешката Езикова гимназия и е юрист по образование. Предимството на г-н Велев е, че идва от реалния сектор; не бива да се подценяват и добрите контакти на фамилията на различни нива. Любопитно е, че бившият ловешки областен управител от ДПС - Сурай Велиева, бе снаха в с. Ломец (община Троян), откъдето са и корените на г-н Велев; от същото село е и една от силните фигури в БСП на централно ниво - Евгений Узунов.

Т21

Още по темата:

43 коментара:

Анонимен каза...

da

Анонимен каза...

По добре Хари отколкото Енкин.

Анонимен каза...

Да бе...,да...Мангалска държава ли искате...?

Анонимен каза...

Мангалската държава я прави българското правителство, (не това конкретно, а всички, взети заедно), като не провежда политики за приобщаване на малцинствата. Иначе се радваме, че във Враца са събрали български книги, за да ги изпратят на бесарабските българи - да учат майчиния си език - т.е. - българския, ама ако някой друг, различен от нас, поиска същото - надаваме вой до небесата! ... Не сме толерантно общество. Искаме към нас да са, но ние не сме. За да приобщиш някого, трябва да му дадеш определена свобода, та била тя и езикова ... ама кой да я даде?! Волен ли?!

Анонимен каза...

Може ли някой да ми обясни откъде някои хора изведнъж забогатяха след 89 година? Започнаха дейност ей така, от днес за утре?
Върху нелепата съдба и многото самоубийства изградиха бизнеса си?
Защо нищо не се говори за измамните пирамиди, изкуствено фалиралите новоизлюпени частни банки, изнесените зад граница пари на българския пенсионер и данъкоплатец?
Защо не се говори за този период от годините на прехода, или така е по–удобно за някои хора, които днес живеят с чувството за невинност и безнаказаност, а се изживяват и като "спасители" на държавата и народа.
Никога няма да станем нормална държава, защото промяната и основите на демокрацията се изградиха с лъжи, измами, лични интереси и най–вече чувство за безнаказаност.
Жалко е, че народа повярва сляпо и беше излъган много лесно, и най–вече защото се предаде, и продължава да търпи! Бедността е тази, която го е "стиснала" в прегръдката си, и няма спасение.
Бедността и заемите/ако искаш да поемеш глътка въздух/, и...ставаш роб.

Анонимен каза...

Отдавна не съм чел толкова смислен коментар
ПОЗДРАВИ

Анонимен каза...

Аз съм 6ти.........моят коментар е за 4ти!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Боже пази българите!

Анонимен каза...

....Искате ли вашия Областен управител да бъде наркоман,комарджия и крадец/доказан/???
Един от тримата на снимката горе е точно такъв.

Unknown каза...

Захари Велев е умно, креативно и обичащо родината момче. Такива деца трябва да дойдат на власт - умни, отговорни и образовани.

Сяро барутчията каза...

Коя родина 10-ти? Ти Зорка ли си,или Зурай? Щото говорят за майчин език дето явно не е български,та сигурно и родината ще е друга.Явно наистина българите сме малък,но много прост народ.Язък за толкова достойни хора дали живота си през воините за тази страна,и скотоебците дето я населяват ден днешен.

Анонимен каза...

Тези Велеви същите ли са дето едно време ги хванаха да крадът ток в заведението дето имаха,и ги изключиха от електропреносната мрежа?
И дето в последствие осъдиха енергото да им плати пропуснати ползи заради това че тока им бил спрян? Или аз нещо се бъркам?

Анонимен каза...

Сяро, прочети 4-тия коментар и го осмисли. Ако децата на емигрантите бяха длъжни по 4 часа седмично да учат български в новите си родини, щеше горещо да го одобриш, нали?
Цялата истерия с майчиния език е крайно глупава.
П.П. Чиста българка съм.

Анонимен каза...

Имам въпрос към № 11:
Какви са бесарабските българи, които са родени и живеят в Украйна?
- Българи, защото майчиният им език е български?
- Украинци, защото са родени и отраснали там?
- А може би са украински граждани, с украинска националност и родина, но етнически българи?
№ 11-ти, езикът, на който хората говорят, не определя тяхната родина!!!
Коренът е "род", т.е. - мястото, на което си се родил и което преселниците, с българска националност, но турски етнос и до ден днешен сънуват.
Т.е. - сънуват България, като тяхно родно място!

Сяро барутчията каза...

Украйна 14-ти не е била под българско робство,и едва ли българите които живеят там имат претенции да се изучава български във всички тамошни училища.
Държавата е България,изучава се български!!!
Още малко ще искате с братята Кирил и Методи да се учи и за братя Юзеирови.
И като си задаваме въпроси да запитам и аз,в Турция някой от изселените така наречени българи,що не рачи да вдигне един паметник на незнайния български войн,загинал по тамошните земи през балканската война?И дали изобщо щяха да го оставят да сложи 2 камъка един върху друг ако въобще има такъв човек?

Анонимен каза...

И тримата са доказани селски тарикати и далавераджии така,че стават за тази работа.Там случйни и честни никой няма да допусне.

Анонимен каза...

и Енкин, и Велев са по-добър вариант от всеки друг, троянът трябва да има представител във властта

Анонимен каза...

Когато представителите на града са корумпирани или некъдърни рискуваме да поемем негативите от тяхното управление . Аз не искам като кажя , че съм от Троян да ме смятат за крадец , далавераджия и некъдърник . Като толкова искате Троянец във власта защо си избрахте консумолски секретар от Ловеч за кмет ?

Анонимен каза...

18-ти редно е обласния управител да е от Троян за да си върнем на Ловеч . Те ни натресоха кметица демагог ние ще им върнем желязненски крадец и така резултата ще е едно на едно .

Анонимен каза...

19 от 18 Резултата ще стане едно на две с автогол за Троян , понеже и града е в областа .

Анонимен каза...

E те това е БГ и само в БГ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!,Желязовенския измамник и корумпиран крадец вместо да върви по съдилищата и затворите ще го правят гобернатор.Да им е честито на всички българи НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.През последните две седмици всички мутри и стари измамници изпълзяха от дупките си и почнаха да си възвръщат териториите.Жална им майка на държавичката от тук нататък.

Анонимен каза...

Недялков и Енкин стават. За Захари Велев думи нямам!!!Срам и Троян и за областта.

Анонимен каза...

Захари ,ако четеш коментарите ПОДКРЕПЯМЕ ТЕ
бай Иван от Терзийското

Комитата каза...

Бай Иване,ако го подкрепяте като Захари Стоянов - лошо му се пише,мхаха ...

Unknown каза...

Аз бях първата учителка на Захари, тогава той имаше друго име, което го бяха избрали родната му майка и баща, което трябва да бъде нормалност в една държава. Захари много обичаше българската история и беше единствения, който ми зададе въпроса: "Кога е роден Добри Чинтулов?", ученик в първи клас се интересуваше, кога е роден Добри Чинтулов! След смяната на имената, точно на другия ден сутринта, той дойде при мен име попита: "Другарко, как да Ви рапортувам, със старото или с новото име?". Аз му отговорих: "С което избереш". Знаех, че след това ще има последствия, но достойнството на човек е най-важното, така и учих моите ученици. И знаете ли какво направи това умно дете, то рапортува с българското си име, което носи и до днес. Гордея се с неговите успехи, които сам постигна. Всичките ми ученици от класа на Захари станаха достойни хора, поздравявам ги и много ги обичам!

Анонимен каза...

Да живеят пирамидите!

Анонимен каза...

25,дали не се бъркаш? Да не те е питал за някой фараон? Щото май повече се интересува от пирамидите. Говориш за креативност,в какво? В създаването на пирамиди ли?

Анонимен каза...

Новият областен управител ще бъде Милко Недялков. Дългогодишен председател на общински съвет Ловеч. Умен, еродиран, административно подготвен, почтен човек.

Анонимен каза...

ДИЛЯН ЕНКИН, А ДАНО!

Unknown каза...

Чудя се защо сте анонимни? Защото е по-лесно да манипулираш или Ви е страх? Дайте факти и излезте с името си, №27. Звучи ми, като нещо друго, но... Искам да призова всички в този сайт да говорят с името си, това е най-доброто в момента и стъпка по стъпка, да не се страхуваме, да изкажем мнението си, защото всички имаме право на това.

Анонимен каза...

Зорке от толкова напъване най-много да си докараш хемороиди :)

Анонимен каза...

Не се пънете много.Младия "юрист" и "бизнесмен" Велев е най -подходящ за поста.За това място винаги трябва някой такъв ,с много бизнес опит и юридически стаж,който се трупа от семейния бизнес с пирамиди и измами и извинявайте с производството на световно известния прах за пране "Изи"/ на пари вероятно/.

Анонимен каза...

хахахахах

Анонимен каза...

бат сашо трябва да е областен управител!той е ерудиран ,интелигентен и секси.идва от реалния бизнес-вари добра ракия.бил е управленец и преди и сега.гъвкав и комуникативен е.обича келепира-качество характерно за успелия политик.ще допринесе за развитието на нашия град-празника на сливата ще се чества всеки месец.тук ,може би ще получи едно рамо и от сегашния кмет г-жа донка,и тя обича този празник.в япония този празник се нарича празник на сакето,в сърбия-празник на върлата препеченица и т.н.абе с две думи ставаме световна дестинация на културния туризъм!хайде стига толкова!

Анонимен каза...

Номер 32-ри, буквичките Ви направо са позеленели от яд!

Анонимен каза...

35-ти,забравила си да се подпишеш бабо Зорке - нищо,сигурно е от егн-то :)

Анонимен каза...

Срамувам се, че съм родена тук и сега, и с вас.

г-жа Розенблум каза...

Марш в ъгъла да се срамуваш!

Анонимен каза...

Делян Енкин, а дано, НЕ!
Иначе голямото крадене ще започне отново

Анонимен каза...

Защо не предложите за областен управител бившия директор на полицицията.Много читав човек,няма компромати за него и семейството му,имащ управленски опит,все пак е представител на държавата.Зам.областни управители-Милко Недялков и Захари Велев.

Анонимен каза...

Информация от извора, само преди 15 минути, дата 13.06.2013г., 14 часа: Номинацията от БСП -за областен управител на област Ловеч е определен Милко Недялков. До петък ще е ясно дали областният управител ще е от БСП или ДПС.

Анонимен каза...

Баща му нали натрупа парите от "пирамидите"...
май първия му офис беше де сега е PIREUS BANK....

Анонимен каза...

Баща/Хари-феса/ му нали натрупа парите от "пирамидите"...
май първия му офис беше де сега е PIREUS BANK....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |