Сираков и Владовски - в Организационния съвет на ВМРО-БНД

* 12 делегати от Троян участваха в Петия редовен конгрес на войводската партия, преизбрал лидера Красимир Каракачанов

12 ДЕЛЕГАТИ от Троян, водени от председателя на общинската структура на ВМРО-БНД Даниел Сираков, взеха участие в Петия редовен конгрес на партията. Партийният форум се стоя на 28 октомври в София с участието на общо 495 делегати от цялата страна. Очаквано и с огромно мнозинство (397 гласа) лидерът Красимир Каракачанов бе преизбран за председател на войводската партия; другите претенденти за поста бяха Костадин Костадинов (59 гласа), Искрен Веселинов (26 гласа) и Никола Григоров (4 гласа). 

В ЕКИПА, с който новият стар председател на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов ще работи през следващия мандат, са заместниците му: Александър Краваров (Банско), Ангел Джамбазки (София), Кристиян Петков (Стара Загора) и Искрен Веселинов (Русе). Троянската организация също получи признание с избора на двама свои представители – Даниел Сираков и Боян Владовски, в Организационния съвет на партията, следващия по важност колективен управленски орган след конгреса.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

"В края на май 2006 г., Красимир Каракачанов е обявен от вътрешния министър Румен Петков за бивш агент на Държавна сигурност. Обявлението е в отговор на въпрос на журналиста Николай Бареков от bTV за общо 47 водещи политици и духовници. Според изнесената информация Каракачанов е регистриран като агент от Шесто управление на ДС през 1989 г. с псевдоним „Иван“, ползван е по изготвяне на анализи за контраразузнавателните служби на МВР и не е давал сведения за български граждани. Съдържанието на документите не е изнесено, тъй като те съдържали класифицирана информация.

Анонимен каза...

То понеже Румен Петков е света вода и не закриля наркодилъри в Плевен :) Всеки един човек може да бъде очернен дори и да няма вина за това. Важни са целите на една организация и затова се борят нашенците, които ще продължат пътя, особено по младите като Боян Владовски, който за мен е разумен мъж и заслужава нашата подкрепа за в бъдеще.

Анонимен каза...

Румен Петков е същата политическа хубост, подобна на Красимир Каракачанов. За очерняне не може да става дума, или си бил агент на ДС, или не си бил.

Анонимен каза...

Кой убива България?


- ВМРО (или МВРо ЕООД) – Да не си мислите, че това е наследницата на македонската революционна организация? Формацията официално е регистрирана като сдружение “Вяра Морал Родолюбие Отговорност”, но това не и пречи, с помоща на Луканов, да “приватизира” абсолютно незаконно имотите на македонските бежанци и да ощети истинскити наследници на комитите. След това Краси Каракачанов, който е председател на сдружението ВМРО-БНД, приписва цялото имущество и активи на своята лична фондация “ВМРО” (да не се бърка с дружеството), т.е. на себе си. В учредителния акт на фондацията е записано, че дейността й ще бъде в “частна полза”.

Анонимен каза...

Това се доказва от официална съдебно-счетоводна експертиза към фирмено дело 2174/2002 на Софийски градски съд, която показва , че основните суми похарчени от фондацията са за заплати, хонорари, служебни автомобили, командировки, моб. апарати, сметки и т.н., а не за гръмко рекламираните книги, вестници, списания, конференции и срещи в помощ на културните традиции на българите в Македония. Ето как имотите, изградени с дарения на бежанци заработиха за “частната полза” на една банда крадци. Така бе унищожена легендарната Вътрешна Македонска Револиюционна Организация още преди да се възроди, и то от синчетата на същите комунисти, които я забраниха. Има една много интересна статия и филм в сайта bg.altermedia.info, които са озаглавени “Истината за присвоените имоти и реалните цели на Каракачанов”. В този филм той ЛИЧНО най – нагло обяснява, че заграбените имоти са за около 100 милиона евро и възнамерява да ги направи 2 милиарда, когато влезе във властта. Всеки може да намери филма. Подхвърлените от червения историк думи са пред едно от най-гледаните македонски предавания. Освен, че са абсолютна истина, те не са неволна грешка или случайно изтървана реплика, а напълно преднамерен акт, целящ засилване на антибългарските настроения в Македония. Цялата дейност на този доносник на ДС е била в служба на коминтерна и против интересите на България в Македония. Красимир Каракачанов е бил агент на комунистическите репресивни служби в прословутото 6-то управление на ДС с псевдоним “Иван”. Много близък с друг агент – “Гоце” Първанов. И двамата са псевдоисторици фалшификатори на Българската история. На единия ДС дава да оглави ВМРО, а на другия, младежкото БСП и така им определя светлото бъдеще.

Анонимен каза...

Баща е Дончо Каракачанов, висша комунистическа номенклатура, офицер от ДС, депутат преди 1990, един от ръководителите на казионното БЗНС. Родът им няма нищо общо с Македония. През 2002 К. Каракачанов посещава Ирак като “наблюдател” на преизбирането на Садам Хюсеин и е свързан със скандала около отпусканите от диктатора пари. “Бизнесменът” отделно участва в собствеността и управлението на още около 76 стопански субекта. Говори се, че през 90-те години “Иван” е играл активна роля в незаконната търговия с режима на Милошевич. Тази политическа проститутка не се притесни да участва в безпринципни коалиции само и само да е във властта. ВМРО-БНД бе партньор на крадеца Софиянски и издънката Мозер, дъщеря на сръбския шпионин Г. М. Димитров. Но върха на наглостта бе изразеното от лъжепатриота желание да се включи в съставянето на правителство заедно с ДПС и БСП през юли 2005. Поредната гавра с болшинството честни членове на ВМРО бе и сключената коалиция с набедения за връзки със Самоковеца, обвиняем за данъчни престъпления в особено големи размери, топприватизатор (т.е. топкрадец), спонсор на ДПС – Христо Ковачки.

Анонимен каза...

нищо не пишете за бившите вайводи Пенко Терзиев и Ангел Балев които докараха ченгето и кумуниза Минкя Акимов на власт и го направиха кмет. Нищо няма за Милко Станчев и Шошкова които му лизаха и лижат задника на милиционера. Нищо няма за Гунешки, Русанов и пияндето Минко Христов от същата компания. Град в който си избраха за кмет ченге кумуниз а после ривът за ДС са големи тапанари

Анонимен каза...

Долу-у-у-у!

Анонимен каза...

Какви червенобузи войводи, какво чудо!

Анонимен каза...

По-добре такива,отколкото по-горе изброените подлоги, съсипали града ни. Вън дъртите комунистически подлоги от бъдещето на Троян !

Анонимен каза...

Долу и вън, ала като не се мърдат?

Анонимен каза...

Тюфлецииииии!!!!!

Анонимен каза...

Ако не набъркате Минко Христов,няма да сте вие!!!Все едни и същи некадърници......!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |