Нашите ядоха як пердах в Белене

* „Гигантите” ни нанизаха три безответни попадения; „Чавдар” запази 8-то място във временното класиране
Цар Футбол, СЗ В група

И в третия мач от дебюта си в Северозападната „В” група (Сезон 2012/2013 г.) отборът на „Чавдар” (Троян) не успя да запише победа. В този трети кръг нашите гостуваха в Белене (8 септември) и отнесоха загуба с класическото 0:3 от тамошния „Гигант”. Въпреки че не спечелиха точка и влошиха чувствително головата си разлика на 2:8, троянци запазиха 8-то място (от 12 отбора) във временното класиране.

На върха в групата продължава да е „Локомотив 1929” (Мездра) с пълен актив от 9 т. и голова разлика 14:2; в третия кръг „железничарите” размазаха като гости отбора на Трявна с хандбалния резултат 9:1. Втори във временното класиране е едноименният отбор от Червен бряг, също с 9 т., но по-слаба голова разлика – 7:4.

Т21
Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Няма проблеми, от В група няма изпадане ! Да живеят Шоко и новото, да живее троянския ритни топковец :)

Рицар без доспехи каза...

Но иначе пък на стадиона реват като национали!

Over The Under каза...

Копеле, как да не се раздадат за тая прекрасна публика? А и го докарват като ония ,сякаш са и те от телевизора... Ама той и Елцин така възкликнал отпивайки от Пепси кола-та, при откриването на представителството им в Русия ;А, ами то същото като Кока кола-та ! Та и тук така , да не мислиш , че това уникално поведение на подражание на тоя и оня "светски" лъв ? :)Телевизията майка, прави хората зомбита, а зомбитата в още по-големи тъпаци. Лошото, е че се движат свободно и са навсякъде . Слушай новият Down и се подгатвяй за тежка депресия от Ню Орлиънс, Луизиана.

Анонимен каза...

Абе докога ще ни пълнят така гъ.. с човечета?Ще доживеем ли да бием някого я Травна я друг от слабаците?

Анонимен каза...

Вие се радвайте ,че ви има като отбор !!! Вместо да подкрепяте футбола ,баскетбола и другите спортове вие само знаете да плюете..........типчно селска работа !!!

Рицар без доспехи каза...

Ааа, 5-ти не така! Да си имаме уважението! Баскетбола винаги е бил на едно много добро ниво, пък и да не е пак си го уважавам! Изобщо не ми го сравнявай с футбола в гр. Троян! Да не се обиждаме вече, ок ?

Анонимен каза...

Няма лошо,че са паднали и ще падат,лошо ще е ако този от снимката която помествате вече втори път е състезател. Мисля си,че това е Иван Макариев или "Рицаря без..." Ако играят млади момчета и се води добра подготовка , резултати ще има. Пък и от сеир се нуждае народа , а къде ако не на стадиона,да повикаш, да попсуваш , да се майниш от половинката си за два часа. Да го има и футбола ибаскетбола в Троян.

Рицар без доспехи каза...

7-ви нещо искаш да ми кажеш ли? Направи го в прав текст! Оставам с убеждението, че ме иронизираш? сигурен съм на 90%, че физическата ми подготовка е с пъти по на ниво от твоята.И никога не бих говорил на тема спорт ако нямам представа какво е да се занимаваш професионално с него, да си бил отдаден на спортната кауза и прочие.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |