СБОГОМ, ПРИЯТЕЛЮ!

In memoriam

Няма го Васката, Васил Книжаря, вечно усмихнатия и неприлично щедър собственик на малката ъглова книжарничка на Главната в Троян.

Изгубихме един голям приятел! Един изключително фин, точен и духовен човек. Един от тези хора, които правят живота по-истински и по-поносим. Един много хубав човек!

Почивай в мир, приятелю!
От екипа на Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

Много добър човек беше....жалко...колко много е подарявал само! Дано е в рая и ни гледа отгоре, и се усмихва, така както той се усмихваше!

Рицар без доспехи каза...

Сбогом чичо Васко...факт е, че целия град те познаваше и за никого не беше тайна, че беше добър човек! Дано си на по- добро място и прости ако съм те обидил преживе!

Анонимен каза...

Ех,Васко,Васко,защо избърза,бе човек!
Почивай в мир!

Анонимен каза...

През лятото отново те видях, там в малката книжарница усмихнат и любезен както винаги. Купих си търсената книга, надълго се разговорихме за проблемите,а и за хубавите неща от живота–порасналите деца, и още по–милите внучета.
Другото лято като си дойда, за голямо съжаление няма да те има вече.
Много жалко за Човека, колегата, приятеля, съпруга, баща и дядо! Пребори се с всички трудности през годините, не се уплаши от нищо, работи неуморно. Жалко е, че си отиде без време! Ще те помня с добро, а и не само аз, ще ни служиш за пример, защото го заслужаваш.
Съболезнования на близките и приятелите!
Почивай в мир!

Иван Цочев каза...

Бог да го прости Васката! Рядко добър и щедър човек, както казва и Генади! За жалост добрите хора винаги си отиват преждевременно от този грешен свят!

Анонимен каза...

Сбогом Васко!
Почивай в мир и спокойствие!
Ти беше изключително много, много, много добър и щедър човек! Ти беше и ще бъдеш вечен пример на "ЧОВЕК"! Ще те помним Всички с добро! Но за голямо съжаление вече няма да те видим! Но винаги когато миними покрай твоята книжарница ще си спомняме за теб Васко! ТИ ни научи да бъдем добри, щедри и да се борим със суровия живот! Благодарим ти за всичко с което ни дари от себе си!

Анонимен каза...

Бог да прости този усмихнат човек. Предишния ден пазарувахме от там - беше си жив, здрав, прав, динамичен и успешно се справяше с лудницата след първия учебен ден. Не мога да повярвам, че на следващия ден си е заминал от тук - дано да е на по-добро място. Почивай в мир!

Анонимен каза...

БОГ ДА ГО ПРОСТИ СКРОМЕН

Анонимен каза...

Много, много добър човек.Сигурна съм, че всички ще го запомнят с добро.
Бог да го прости.

Анонимен каза...

bog da go prosti

Анонимен каза...

vaska pochivai v mir priyatelu

Анонимен каза...

Хубав ЧОВЕК!

Анонимен каза...

pochivai v mir vaska !!! dano si na po xubavo mqsto priqtelu

Анонимен каза...

Ееех Васка Васка..вече ще имаш време да прочетеш книгите който ти подарихме някога,оплакваше се че все нямаш време от работа ...няма да е много далеч времето когато ще ги четем заедно!!! Почивай в мир приятелю.Мемориан от колегите от бившия завод ХФЗ.

Л.Урчев каза...

Хубав и щедър човек!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |