Майкъл мачка в Сърбия

* Двете победи на пистата край Крушевац донесоха победата на троянеца в група SE Europe на Европейския шампиона, клас 85 куб. см 
* През м. август в Англия нашето момче ще се бори 
за европейската титла
Мотокрос

НА 14 И 15 ЮЛИ, събота и неделя, в околностите на гр. Крушевац (Сърбия) се проведе последният кръг от квалификациите на Европейския шампионат по мотокрос в малките класове – 65 куб. см и 85 куб. см (по новите правила се провеждат 4 зонални шампионата, като първите 10 от всяка зона, общо 40 пилоти, се класират за финалния кръг, който ще излъчи новия европейски шампион; тази година домакин на финалния кръг е Англия – бел. авт.).

В СЪБОТНИЯ ДЕН, когато се проведоха две свободни тренировки и една за време, по което пилотите се подреждат на стартовата решетка за маншовете в неделя, голямата ни звезда в клас 85 куб. см. – троянецът Майкъл Иванов, завоюва три полпозишън (първи места в двете свободни тренировки и в квалификацията за място). В същия шампионски стил пилотът на „Троян Моторспорт” се представи и на следващия ден – победи и в двата официални състезателни манша. Резултатът – Майки завърши като водач в група SE Europe (Югоизточна Европа, 20 държави), което му дава право за участие във финалния кръг в Англия през м. август.

СПЕЦИАЛИСТИТЕ са на мнение, че Майкъл, който е в отлична форма, има шансове за подиум на финала. Преди Англия пък му предстои участие в открития шампионат на Германия, където ще премери сили с основните си конкуренти преди решителния сблъсък за европейската титла. Успех, Майки!

Красимир Марешки

Още по темата:

49 коментара:

Анонимен каза...

Браво на Майкъл и успех занапред!!!

Анонимен каза...

"Майкъл мачка в Сърбия"
Омачкал се е и той....

Анонимен каза...

Успех Майки!!!

Анонимен каза...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Анонимен каза...

Браво на детето!!!

Анонимен каза...

Аман от писачи като номер 2! Това момче е гордост за Троян, осъзнайте го най-накрая и спрете да злобеете срещу него!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

А английския дали го мачка, че омачкаха една даскалица.. :D

Анонимен каза...

Чак пък гордост за Троян...

Анонимен каза...

Не той е омачкал даскалицата, тя по рождение си е омачкана и не става за даскалица

Анонимен каза...

Кажете ми само какъв вие зора от това наше троянско момче,което прославя и без това загиналия ни град,то бива то може ама чак толкова ЗЛОБЕЕЩИ МАЛОУМНИЦИ просто да не повярва човек....Браво Майк не им обръщай внимание и давай все така НАПРЕД и НАГОРЕ....!!!

Анонимен каза...

Браво Майки !

Анонимен каза...

Пропуснато е да се спомене, че това е дебютният му старт в този по-висок клас.
Ако и футболистите ни са така, в дебютния сезон догодина трябва да се готвим за влизане в "Б" група.

Анонимен каза...

Ти определено ще влезеш ама в лудницата,ако скоро не се скриеш на сянка.
"Прослава и без това загиналия ни град..."
И как по-точно бе 11-ти,че нещо не ми е ясно?

Анонимен каза...

Недейте така 9-ти, много е грозно, моля Ви се.
Ама полковник Минко Акимов на няколко пъти призова по изборите, да изхвърлим комунистите от Троян. Какво като е бил шеф на милицията и гонел хората като партизани. Той вече е Гражданин за Европейско Развитие на България.

Анонимен каза...

Как може да злобеете срещу едно дете, отделен е въпроса, че е гордост за Троян. Наистина не мога да повярвам сред какви хора живеем - да плюят по деца! Голям проблем имате, как ще сте доволни от каквото и да е, след като тази завист ви задушава. А после общината и даскалите ви били виновни...

Анонимен каза...

16, сред троянски еснафи

Анонимен каза...

Първо, браво на Майкъл, честита победа, все напред и нагоре!
Второ, Генадий, моля те да подемеш една инициатива, па белким има успех. Под долната статия написах, че ще публикувам постове непрекъснато. Започвам.
Предложи публично на кметицата, да оповести списък - последния месец кои улици на кои дати са измити. Има такъв документ. Така ще можем да видим, колко пари са похарчени за бензин, вода и други консумативи за нещо, което или не е правено, или никой не е разбрал, че е правено. Ако склони да го направи, в което много се съмнявам, защото тя (кметицата) засега бяга от конкретиката като дявол от тамян, много хора ще установят, че улиците им са непрекъснато мити, просто те не са имали късмет да разберат, или да усетят по резултатите. Така както разбрахме, че зимата снега бил чистен мно-о-о-о-го. И съответно много пари са похарчени за снегопочистване. Както се оказа, че средствата за ремонт на улиците били завишени тази година, ама няма резултат... за града, де! Улиците са с 20 сантиметров слой прахоляк. примесен с волни охранени бълхи и кучешки изпражнения. От време на време някой полузаспала циганка го вдига във въздуха подпярквайки го с проскубана метла, за да няма съмнение, че ще си го нагълтаме. Така както си нагълтваме, щем не щем, последиците от вече колко, 10 месечно ли стана, открито комунистическо управление!

Анонимен каза...

Може да "газим" в прахта, може да купуваме сплутите плодове и зеленчуци, изложени на високите градуси и бензиновите изпарения, може да ги купуваме на цени, които са в противоречие с доходите ни, може да ни хапят бълхи, и всякакви други твари, може на всяка крачка да се страхуваме за сигурността на малките деца, предавайки им собствения си страх, можем да живеем на ръба на мизерията, дори с единия крак сме при нея, може да постигнем рекорда, с 400 лева да храним, обличаме, образоваме и т.н. 4–членно семейство/ и браво/, можем да работим пет за четири / тия които работят и имат гръб/, можем да работим пет дни в седмицата, и в почивните дни–на село, можем да сме се примирили с положението си, и колко неща още??? Можем, и сме се примирили, но сме горди. С гордост правим всичко това, сакън да не си помисли съседа колко сме бедни, или онеправдани, а ни е и страх, много страх.Потънали сме в мизерия, икономии, и стрес, но сме вдигнали глави, и гордо крачим през всичко това!!!???
Темата е друга. Поздравления за успехите на момчето–дете! Дано славата не го опияни, и да забрави как се ходи бос по земята, дори и прашна.

Анонимен каза...

В Троян явно живеят душевно болни хора. Щом успехите на едно дете могат да ги задушат от завист и удавят в злоба! ... Троян е диагноза, за съжаление - психична!

Анонимен каза...

Поздравления, Майкъл!!! Дано завистта на некадърните те направи още по-силен и още по-успешен!

Анонимен каза...

18-тият коментиращ се опитва да хитрее.
Ако не са мити улиците - лошо.
Ако пък се изнесат данни, че улиците са мити, значи са похарчени средства за нещо, за което "никой не е разбрал, че е правено."
Няма угодия.
Стана ми интересно и дали е наясно с мерните единици, защото на мен лично не ми се е случвало да газя до коленете в 20 см. прах.

Анонимен каза...

20-ти, ми щом живеят в Троян ... какви да са .....
Те, нормалните хора, отдавна са хванали пътя ...

Анонимен каза...

Ей браво на Майк! Той отдавна е готов за заводски отбор, но те не го искат ... язък. Но Иван Петров (най-добрия конкурент на Мишката) също много го бива, а и физика има. Та ще става много интересно между тях двамата

Анонимен каза...

Също до № 18: Живея на "Димитър Икономов" - улицата е идеално изчистена. Постоянно из града срещам машината, която мете. Ако наистина има такава улица с 20 см. пепел, ами господине, обадете се в Комуналните и веднага ще ви изпратят машината да помете. Казвам го, защото сме го правили и от фирмата реагират веднага. И се изразявайте по - възпитано, а не така просташки.

Анонимен каза...

22, много добре казано! За миенето на улиците е очевадно, че пише един и същ индивид.

Анонимен каза...

За хвалебствията на новата комунистическа управа - също ;)

Анонимен каза...

Аз съм индивида с миенето на улиците. Моята улица пък не е мита изобщо от как са започнали жегите. Т. е., този месец. А съм сигурен, ще отчетат, че няколко пъти са я мили. И са "изразходили" съответните средства за това. Само че, ще чакат да попремине време, за да кажат: Ама ти не помниш!!! Е..ти гьон суратите!

Анонимен каза...

Относно анонимното: “Кметицата да оповести списък – последния месец кои улици на кои дати са измити”
От сайта на “Троян 21”

Господине, отговарям конкретно на въпроса, който поставяте.

Цялостно измиване на града се извършва един път в годината – през пролетта. Това е една изключително скъпа услуга, която не е оправдано да се прави всеки месец, така, както Вие явно искате.
Изготвен и одобрен беше график за почистване и измиване на улиците, което започна в края на месец март и завърши на 31 май. Направено беше цялостно измиване на града, като с предимство бяха улиците от Републиканската пътна мрежа, както и улиците, които са опесъчавани в по-големи количества през зимата.
През месец юни бе направено повторно измиване на улиците “Опълченска”, “Димитър Икономов” и кв. Велчевски, поради силна запрашеност и сигнал на граждани.
След измиването на града, улиците “Д.Икономов”, “Опълченска”, “Раковски”, “ген.Карцов”, “В.Левски”, “Хр.Ботев”, “Радецки”, ежедневно се метат с две автометачки, а ж.к. Лъгът – през ден.
По-голяма част от останалите улици се метат ръчно поради невъзможност това да става механизирано.
През месец август Общинско предприятие “Комунални услуги” ще разполага с трета автометачка и така в по-голяма част от улиците метенето ще става автоматично.

При необходимост гражданите могат да се обаждат във фирмата, където незабавно ще реагират на подадените сигнали.
Господине, това се отнася и за Вас – посочете улицата с “20 сантиметров слой прахоляк” и, уверявам Ви, Общинското предприятие “Комунални услуги” ще вземе необходимите мерки съвсем своевременно.

Маргарита Генкова
“Връзки с обществеността”

Анонимен каза...

Бре много ербап го раздава тази PR-ка "Господине, това се отнася и за Вас". Е това ако е отговор на обществена институция, то много зле за нас. Но по-скоро е тактично изказването на г-жа Генкова главили я за PR-ka, та тя дори незнае какво означава абривиатурата, камоли да напише нещо смислено. Има готови бланки и само copy-paste от предишната PR-ka. Да вземе да си ходи по Балабанското с Кольо и да се не връщата-млади хора има за техните работи или пък те са невероятно компетентни. Ужас и мизерия.
Що не вземете да си ходите цялото ръководство!

Анонимен каза...

Минахте да намокрите улиците в няколкото слънчеви дни колкото за очи. Ами че то до края на май нали почти не е спирало да вали бе аланкоолу!Така си бяхте и със снега и ако разчитаме на Вас то и деца да нямаме.

Анонимен каза...

Аз ви казвам че тр да си ходят цялото ръководство, ама вие не вярвате. Така ще бъде и през следващите 3,5 години, лъжи и замазване на очите без реално подобрение на начина ни на живот и само проекти по т.н. меки мерки-това е недопустими.
ДА ГИ СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ, ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

Анонимен каза...

Да, да си ходят! МинАк, Енкин и компания да се изнасят от общината със скоростта на бити п.....си от храстите!

Анонимен каза...

http://www.vbox7.com/play:7b27967c84

Анонимен каза...

Пия си кафето и чета "мъдростите". Ама много сте се активизирали плювачите. Спомням си какъв вой надавахте тогава, че се бави миенето и никой не отчете факта, че купища пясък трябваше да се събере от улиците преди това. И друго - госпожата ви дава много конкретен отговор и единственият кусур е, че ти отговаря в учтива форма, Господине!

Анонимен каза...

Ето ти тебе разсъждения тип "Завършили АОНСУ": "Това е една изключително скъпа услуга, която не е оправдано да се прави всеки месец, така, както Вие явно искате. "
Госпожо Генкова, ако изобщо четете постовете тук, поставям няколко въпроса:
1. Каква е стойността на измиване с една цистерна, колко цистерни са необходими за цялостно измиване на Троян, включително малки улици и крайни квартали? Ние ще си сметнем колко струва на общината. Ако искате хората да ви уважават изказването, винаги давайте конкретни цифри, а не общи приказки.
2. След като ВЕЧЕ живеем в 21 век, случайно да сте чували, че има комбинирана техника, която отпред мете, отзад мие? Каква е стойността на една такава техника и има ли общината планове за закупуване на подобни? Сегашните цистерни на Комунални със сигурност горят към 50 на сто гориво и при такива цени е нормално да е скъпо.
3. Знаете ли защо общината е почти зарязала малките улици и крайните квартали както в снегопочистването, така и в измиването? Искате хората да си плащат данъците, но не се полагат НИКАКВИ хигиенни мерки спрямо тях. Те също са жители, избиратели, данъкоплатци и заслужават подобаващо уважение.
4. Колко средства общината е заделила за измиване и изчерпани ли са вече? През август също ни очакват рекордни горещини, а едно измиване освен че намалява поглъщането на прах, води и до по-поносимо придвижване по улиците.
Благодаря предварително.

Old троянец каза...

36 зададе хубави въпроси ще се надяваме на отговори от г-жа Генкова.

Анонимен каза...

35-ти, понеже си умирате да разсъждавате, хайде да ви питам - събраният пясък къде е депониран и ще се използва ли за опесъчаване и тази зима или ще се купува нов?
Ако искате да сте справедлив, отговорете ми. Ако просто пишете в защита на някой, или пишете конкретно свършени неща, или изобщо не пишете.
Празните приказки не ни помагат.
Тайното ми съмнение е, че събраният пясък просто е изхвърлен и данъкоплатците пак ще се бъркат в джобовете за нов през идващата зима.
Отново малоумно управление на общинските пари!

Анонимен каза...

Не, 38-ми, не е изхвърлен. Съхранява се в Депото точно с тази цел, за която говориш. Как пък всички освен вас са малоумни!

Анонимен каза...

не е така , продават го на БКС -то и те правят бетон от пясъка , ама първо го мият в реката да му опада солта!!!

Анонимен каза...

Е, 39-ти, нали сега разбираш кой е малоумен и дали ще продължанаш да си мислиш, че си голямата работа и можеш бодро да лъжеш хората? Пясъкът продадохте на БКС и тази зима пак ще се купува нов, та да има парички за някои хора....

Анонимен каза...

и го продават на двойна цена понеже е осолен и от там печелят мами.....цата им долна!!!!!!

Анонимен каза...

Пълна, пълна простотия. НИЩО ВЯРНО НЯМА в това, което пишете, скапани драскачи. Вземете и млъкнете.

Анонимен каза...

През месеците април и май, когато е извършено цялостно измиване на града, са работили три цистерни. Двете от тях - на две смени.
Направени са 1228 курса по 55 лв./курс. Включено е допълнителното измиване през месец юни на споменатите по-горе улици.
За всеки курс има документиран пътен лист.
Пропуснах нещо много важно - Майкъл, ти си истински боец! Поздравления за поредния успех!
Маргарита Генкова

Анонимен каза...

Нещо се ядосваш, а 43-ти? И що така, нали уж не било вярно? Ама не можеш да докажеш твърдението си.

Анонимен каза...

А ти можеш ли?

Анонимен каза...

Завчера видях трима работници, и специален камион да поливат "висящите" градини на моста на пазара. Поливаха с пластмасови шишета, от коша на камиона. Колко ще струват тези саксии на гражданите.
Поправете детските пързалки и люшкалки! Камъни около тях, обърнати ламарини, изгнили дървени части, пързалки за малки деца, а завършват на 60 см. от земята, или са "боднати" направо в пръстта, без достатъчно високи парапети, опасни стълбички, стърчащи метални части. Всичко е правено от хора, които явно са мислили не с мозъците си, а с кой знае какво! Ала крачим гордо и наперено!

Анонимен каза...

Темата е една, а повечето от вас пишат за съвсем други работи...На троянеца не може да му се угоди! Браво на Майкъл!

учителка каза...

Майкъл е втори в Германия-единствения българин до сега.Помислете си всички вие,които говорите глупости и недомислици по адрес на това велико българско дете,какво му струва това и дали вече не трябва да спрете с хулите и само да се гордеете ,че е троянец.Браво,Майкъл!Желая ти същия успех и в Англия!Бог да те пази и помага!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |