Не бъркайте туризма с емиграцията!

Починал наш съгражданин и попаднал в рая. Там, както му е редът - горички, градинки, алейки, природа! Изобщо - тишина и спокойствие! За съжаление обаче - никакви удоволствия.
Нещеш ли, в края на седмицата, на таблото до входа се появила малка бележка с текст: "Записвания за туристически излет до ада при св. Петър до 17 часа в петък!"
Огледал се нашенецът, не видял никого наблизо та да се осведоми как е хавата в ада и отминал. Следващия петък видял същата бележка. И следващата седмица - пак. Накрая се решил да пробва. Намерил свети Петър и се записал. Отпътувал за ада. И тук - купон, жестоко! Музика, пиене, кучки, дяволи...! Супер! И в неделя вечер се прибрали по живо, по здраво. Следващата седмица - пак се записал... И така минала половин година - от седмица на седмица, от купон на купон.
В рая - затова е рай, защото друга работа нямаш и се наслаждаваш на живота и само мислиш. Мислиш за какво ли не. Мислиш за глупости също. Та мислил, мислил нашенецът и накрая решил, че в ада си е купон. отишъл при свети Петър и рекъл:
- Свети Петре, аз много мислих и реших да емигрирам в ада. Ще ме пуснеш ли?
- Приятел, рекъл светията, помисли си пак!
- Не! Аз го мисля от много време и съм го решил.
- Хубаво, рекъл светията. Тази седмица ще уредим документите и в петък заминаваш с останалите.
Речено - сторено! Заминал в петък с останалите нашенецът. Както му е редът - ял, пил и се веселил с останалите до неделя вечер. После останалите си тръгнали. Запътил се нашенецът към сатаната и му обяснил ситуацията. Огледал го началникът и му рекъл:
- Ама ти сигурен ли си?
- Сигурен съм, разбира се! Документите ми са изрядни. Подписани и подпечатани от свети Петър.
- Добре, щом така си решил! Я внимавай! Всички по казаните!
- Ама чакай! Какви казани? - захленчил нашенецът.
- Ей приятел, ама ти май бъркаш нещо ТУРИЗМА с ЕМИГРАЦИЯТА! - отвърнал сатаната.

Вицът на Гошо!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |