ПРАВО НА ОТГОВОР: Позиция на ОбС на БСП – Троян

* „А другото е колкото нещо да бъде казано”

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА БСП – ТРОЯН с изненада разбра за изпратения до медиите документ, наречен „Оценка на ПП ГЕРБ – Троян”, който представлява някаква странна смесица между протокол, креслив предизборен призив и неискрен опит за любезно подсещане.

В ГЕРБ ЯВНО СА СБЪРКАЛИ ВРЕМЕТО и много бързат към предстоящите след три години и половина местни избори, когато всъщност избирателите ще направят оценка на настоящата местна власт. Очакването поетите ангажименти за четири години да бъдат извършени за броени месеци е странно и необяснимо. В това време бяха извършени ясни стъпки към посочените в материала цели. На последното заседание Общинският съвет единодушно и без предложения прие годишния план за социалните услуги, с което даде своето съгласие за посоката на работа по поставените в материала проблеми.

ОТВОРЕНИ СМЕ КЪМ ПОДСЕЩАНИЯТА на нашите колеги. Бихме били удовлетворени, ако заедно търсим решения на най-тежките проблеми за общината:

• Как да се преборим с оставените от тяхното управление милиони левове непризнати разходи по европроекти, които данъкоплатците ще плащат;

• Как да изпълним по-най добрия начин зле проектирани проекти, които са в ход;

• Как да преодолеем недоверието и страха на гражданите и да постигнем истински граждански диалог в името на развитието на общината.

ОТ ТОЗИ ТИП ПОДСЕЩАНЕ имаме нужда всички. А другото е колкото нещо да бъде казано.
1 май 2012 г.

ОбС на БСП - Троян

21 коментара:

Анонимен каза...

Очаквах го този отговор. Цирк абсолютен. Осъзнайте се малко и вижте как изглежда отстрани това :)

Анонимен каза...

Имам предвид цялата тая ситуация, не конкретно "правото на отговор" :)

Потребител каза...

Комундета, направете така, че да се построят 1-2 магазина (Кауфланд, Лидъл, Била) и не се притеснявайте за изборите.
Троянци си правят комбини и пътуват до Ловеч или Севлиево и пазаруват за по 2-3 седмици. При това масово. Баси еснафщината е в ТроянЪТ...

Анонимен каза...

Той денонощния затвори ти искаш Кауфланд !!!

Анонимен каза...

Троян не се е развил изобщо от 80-те, когато бях ученик, просто циркът продължава и до днес - еснафщина, завист, изпокарани съседи, данък обществено мнение, всеки затворен в черупката си и най-лошото, никаква поука от грешките вкл. и куците кметове които си избирате. Е с този начин на живот и мислене до никъде няма да я докарате.

Анонимен каза...

Как до никъде? До под кривата трапчанска круша, така услужливо изсрала ни се на главите не без височайшото одобрение и финансова помощ на местните олигарси! Накрая ще им се изсере и на тях в суратя, ама де бакалъм!

Анонимен каза...

Какви ли не ги избирахме през последните 20 години,нищо не се промени.Правят си комбините и тяхната не се бърка.Донка гледам онзи ден кара багера на подпорната стена ,а Минко и ръкопляска.Енкин ,пък на контрол и надзор ще го докарва .На всичко отгоре докараха една скрофа от Ловеч за зам.кметица,че била много знаеща-абе положението става все по-хубаво....

Анонимен каза...

Плачете троянски говеда ,през последните 70 управляват града все БКП,дайте на следващите избори да не се гласува за маймуни

Анонимен каза...

Нещо, което може да се свърши бързо, без да ме интересува кой управлява:
- пешеходните пътеки да се маркират
- скоростта на колите и мотоциклетите в града да се контролира постоянно
- да се измият улиците, които не са главни
- да се асфалтира паркинга на малкия пазар
- да се направи анализ на опасните дървета
Поне това за този месец.

Анонимен каза...

Тия кемпи на малкия пазар според мен трябва да се "гътнат" и да се измести назад в близост по жилищния блок.Да се направи голямо и удобно място за паркиране отпред пред тях.

Анонимен каза...

9ти като пари са нищо ,ама няма желание

IgMg каза...

Що се косите по въпроси които нямат такова лесно и просто решение, каквото Ви се иска. Докато не се променят законите и да се гласува за мажоритарни кандидати, които да се отчитат и да носят отговорност за всяко свое действие или бездействие, които да не се крият зад партии и сдружения, нищо няма да се промени.
При "комунистите" има и свестни хора, но зад врата им дъха с отровен дъх кърмилницата и ги завръща бързо и болезнено, когато кривнат от предварително начертаният, неизвестно в чии интерес, път.
ГЕРБ са същите, нали ги видяхме. Погледнете какво стори Акимов и компания и не питайте повече!
Тук трябват отговорни хора, които да застанат със собственото си лице и име, които да работят за каузата и обещанията, в които са се обрекли в процеса на избирането им.
Сега какво е? Партийните величия дърпат конците, както е угодно на мафиотите, застанали в сянката на на партиите, които тайно управляват в нечии, но не всеобщ, итерес.
Чета напоследък, много хора се обиждат взаимно по поводи, които нямат оправия! Вярно всеки има право на мнение, но бъдете трезви и обективни, и разберете, че по досегашната система нищо добро няма да се случи. Винаги управляващите ще играят в друг отбор, под предтекст и с убеждението, че правят това в полза роду а по същество ще затъваме все повече и повече!
Ами така ще бъде докато търпим в сладострастно, упорито и във вече мъчително, продължително очакване за месия, който така или иначе няма как да дойде при това полажение. Той дори да иска да стри нещо в полза роду, партиите го смачкват жестоко.
Та това е положението според мен редовия гражданин IgMg.

Анонимен каза...

Остават само 5 пъти по толкова време от мандата на БСП. За сега не виждам нищо да се започва поне. Освен празни нищо не значещи приказки. Ако не друго, поне улиците да бяха измили. Че и днес, на празника, по пътя прахоляк и мръсотия.
Иначе на приказки го докарвате. И явно безумците в Троян са достатъчно много, за да ви изберат!

Анонимен каза...

Чакам с нетърпение да видя един проект разработен, реализиран, отчетен от БСП.

Анонимен каза...

Ще видиш такъв,точно колкото ще вадиш същото от ГЕРБ...Не били курви а проституки!

IgMg каза...

13, 14 и 15 нали точно това ви пиша и аз в пост 12, въпреки че не съмго казал така директно, но съм се постарал да обясня, доколкото мога, причините за това и омагьосния кръг в който сме се намотали.

Анонимен каза...

Относно зам.кметицата доведена от Ловеч, това е големия майтап за Троян. Е, гати смехураната! Такова нижтожество не е стъпало в града ни. В тази наша Община стават невероятни неща. Особенно и тртия ни кмет, който е и баш лидер на кърмилницата, партията на пенсионерите и тарикатите.

Анонимен каза...

17-ти, напълно си прав,даже си мисля,че си написал ниЖТожество съвсем нарочно.
Преди малко прочетох в един пост,че най-голямата грешка на М. Акимов била ,че е дал хляб на хора които после са му изяли главата.Мисля ,че Д.Михайлова е направила същата грешка.

Анонимен каза...

Хора не разбрахте ли ,че пари няма и няма и да има следващите 4 години за нищо.Преди два дни бях в Плевен ,там си избраха кмет от ГЕРБ и сега няма вече улица която е била разбита и по която да не се прави в момента(май 2012) вече пълен ремонт с тротоарите.Изводите си ги правете сами.

Анонимен каза...

Я да питам и аз и да видя дали ще ми отговори някой на въпросите които ме мъчат:
1.Кога е започнало изготвянето на проектите по европейски програми (по времето на кой кмет)?
2.При миналите избори когато беше избран кандидата на ГЕРБ къде са били голяма част от тези проекти?
3.Има ли гаранция за качественото изпълнение на тези проекти или санкций за фирмата изпълнител?

Анонимен каза...

Логично,че до 2007-ма,когато действащ кмет бе Енкин,проекти нямаше как да има.
Вторият ти въпрос,е меко казано неразбираем.
С третият си въпрос, обобщаваш колко са немотивирани първите 2!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |