Млада орешаченка се натресе в банков шеф

* Жената зад волана пропуснала знака „Стоп” и се врязала в движещия се с предимство служебен автомобил на Булбанк - Троян

ВЪВ ВТОРНИК (17 април) лек автомобил „Пежо”, шофиран от млада дама от с. Орешак, пропусна да спре на знака „Стоп” на кръстовището на ул. „Любен Каравелов” с ул. „Тома Хитров” в Троян (до магазин „Чучулига”) и се натресе в движещия се с предимство (по „Тома Хитров”) служебен „Опел” на Булбанк – клон Троян, управляван от банковия шеф Никола Пенчев. След сблъсъка двата автомобила се забили и спрели в огромна крайпътна липа. За радост пострадали няма, а щетите по МПС-тата са от средна величина. Причината за пътното произшествие пък е ясна – неспазване на предимство от жената зад волана.

НА ТОВА КРЪСТОВИЩЕ неведнъж е имало катастрофи заради неспазване на знака „Стоп” от движещите се по ул. „Любен Каравелов”, която на всички следващи кръстовища до вливането си в главната ул. „Васил Левски” е с предимство. Преди 4 години на въпросното кръстовище бе ударен тежко пешеходец – възрастен мъж, живеещ в близката кооперация.

Т21

35 коментара:

Йордан каза...

Е, на всеки се случва сега...
Важното е че няма пострадали!

Анонимен каза...

Ни улиците ни улици,ни маркировките маркировки.Всичко е осеяно с дупки и недоразумения м/у знаците.Тоя знак от както са го турили само простотии стават,ама и него го е измислила някоя умна общинска кратуна преди време оно.Я малко по надолу на ул."Ст.планина" какво мазало става.Кой как влиза и излиза от измисления паркинг, на който за капак цопнаха насред пепеляка закуски да правят.Дали отговаря на санитарните изисквания...???,явно са си платили където и колкото трябва.Спиране почти насред кръстовището и стоянката на такситата на Дебелак.Разните му измислени троянски и не троянски тарикати де си мислят че са хванали господа за долу подписания и са накривили колите си като каскети по цялата улица...изобщо пълна анархия!

Анонимен каза...

На улиците нищо им няма, само задкормилните устройства......
Докато не се научат че има З.Д.П. и знаци няма да я бъде. За уважение към останалите участници в движението да не говорим- всеки тръгнал и кара като на война- но забравя че войната взема жертви и после плаче.
Всеки втори не спира на стоповете в града, кара с 80-90 по правите отсечки и изобщо не мисли че създава опасности за околните...
Ако покарате така в някой по голям град без книжки ще останете- радвайте се че местните ченгета ви познават и си затварят очите. но няма да е за дълго- камерите идват и в Троян после и честитките.

Анонимен каза...

3ти, освен по Ботев никой луд няма да кара в тоя град с толкова километри. Просто ако си позволиш в другите участъци да караш с над 35 км ще си почупиш колата :)
Гореспоменатият стоп важи и трябва да се спазва. Но докато има и хора, които карат по Каравелов в насрещното, тия нашите улици никога няма да са сигурни :)

Анонимен каза...

Поредната дива селянка, за която наличието на КОЛАТА е над всичко.Глъфф човек и силен вятър нямат спиране!

Анонимен каза...

Едва ли онова същество,стоящо пред една от цветарските будки до кръговото движение, знае че има интернет, но все пак:
Свиньо дебела неспираща да пушиш.Това, че пачият ти мозък стига само колкото да ходиш изправена и то не винаги, не означава че трябва да шофираш.Онзи ден, в кръговото не стига че ми отне предимството,не стига че щеше да ме размажеш, но ти изобщо не се замисли какви ги вършиш а ме гледаше учудено с изцъклени кравешки поглед.И като всяка проста тиква, даваше колкото можеш газ за да се отдалечиш от мястото.Навярно изхождаш от позицията си на едра (около стотина кила) бизнес дама, развиваща "ценен" бизнес с китки и китайски боклуци тип сувенири в квартал Гетото.Но ти обещавам,че един ден когато някой джигит като теб,размаже дъщеря ти в кръговото и отпраши,аз ще бъда наблизо и ще ти припомня случката !

Въпросната крава, червен джин нисан патрол .Моля, пазете се от това същество!

Анонимен каза...

6-и много е грубо това за дъщерята.Всички имаме деца.Заяждай се със въпросната,но не падай на такова ниво,не закачай детето.

Анонимен каза...

И на мен ми писна разни келеши да карат със 80 по Ботев и да показват колко големи коли са им дали родителите им и к'во да правим да ги трепим ли.....
Доста първично гледате на умението(ако изобщо някой го умее) да шофираш- уважението към другия съвсем липсва а смирението никога май не го е имало. Докато всеки не се замисли преди да потегли как е необходимо да кара за да е полезен на себе си и да не пречи на околните винаги ще има такива малоумници.
За съжаление всеки ден се убеждавам че в този град много малко хора изобщо се опитват да мислят и да използват главата си за нещо друго освен за тежест....

Анонимен каза...

Никакъв толеранс за убийците по пътя.Всеки ден ставам свидетел как не се спира на пешеходна пътека, как в това идиотско кръгово всеки е застрашен от удар.В този град наистина малоумието е заразило всички.6-ти, аз след 10-тия опит да ме блъснат в кръговото, се отказах да ги боря колко станаха. Трябвало е да я настигнеш,свалиш и ошамариш, но едва ли е щяла да разбере защо!
А за тази селянка от снимката, какво да каже?Знак СТОП като слънце, тя изобщо не е намалила,камо ли да спре!!!!!

Анонимен каза...

много често на този СТОП няма хубава видимост от спрели камиони на куриерската фирма.иначе този СТОП е там от преди двайсетина години когато отклоняваха главната след оптиката.преди това предимството беше за тези от ;Л.Каравелов;

Анонимен каза...

Да така е,знакът много пъти не се вижда, но има ли шофьор в Троян,който да не знае коя улица е с предимство?

Анонимен каза...

Истината, че троянци карат наизуст и по спомени. Ето сега на новото кръгово на пазара много шошьори не гледат знаците, защото нямат навик да го правят в Троян, и не знаят че в кръга са с предимство. Много пъти стават едни изчаквания, гледаме се и не знаем кой да мине. :)

Анонимен каза...

То това кръгово бе една от най големите простотии при мъдрото управлението на Минак.И не само там ами и при "Старата къща",и при санаториума ,и навсякъде май...

Анонимен каза...

Ами те на троянци и светофар да им пуснат да свети и него ще го гледат като полезно изкопаемо камоли кръгово.Толкова горките са изостанали вече от съвремието.

Анонимен каза...

14-ти,като пишеш за троянци така,ти случайно да не си раждан в Париж бе мойто момче?!Виж че няма култура на шофирането това е по темата.Знаеш ли мацко колко "наши" се нагушиха покрай тия умотворения де ги нацвъкаха из града.

Анонимен каза...

Хубавото в новината е, че тъпата овца предизвикала ПТП зарази неспазване на знак " Стоп" е смачкала само ламарини. Съвсем спокойно овцата можеше да убие и човек. Номера-" Аз не видях знака" не върви. Подобни недоразумения от женски пол на пътя/улицата/ колкото си искаш. Преди дни МИС Силистра плати с живота за глупостта си. Хубаво би било въпросната овца при удара да си е избила зъбите и да си е счупила носа, та когато се погледне в огледалото да се види колко е тъпа и да се подсеща/което едва ли да и се случи/, че не трябва да управлява МПС.

Анонимен каза...

Да е само тя.Лошото,е че такива убийци много пъти се измъкват без драскотина. Също като убиеца от Ботев, и той не спрял на знак СТОП, нищо му няма.Жената която удари е със счупена челюст и нос.Съвсем скоро очаквам първата касапница и на прословутото кръгово движение.

Анонимен каза...

Имаше преди доста време един шофьор на градски автобус - Иван Гаджото се казваше. Та въпросният шофьор казваше, че никога не е катастрофирал, защото НИКОГА НЕ Е ПОЛЗВАЛ ПРЕДИМСТВОТО СИ.
Да помислим всички върху това, за да останем живи,сред толкова купени книжки и пишман шофьори!

Анонимен каза...

Чувал съм я и аз тази максима.Но кой ще спре комплексите на глупака?Вижда,че не е с предимство или че нарушава закона,но дава бясно газ.Да спре на пешеходна пътека, това е невъзможно.И защо?

Анонимен каза...

За келешите,които карат с 80 и повече по улиците на града,никой не взима отношение!!!За маркировките -също!!!!

Анонимен каза...

към 17,Г.Маринов подведе четателите, като за катастрофата на ул.Ботев написа,че там водача предизвикал П.Т.П-то,не е спрял на знак СТОП.Изобщо няма нищо вярно,тук става въпрос за ОТНЕМАНЕ НА ПРЕДИМСТВО ПРИ ЛЯВ ЗАВОЙ,т.е.пострадалото момиче е идвало отдоло по ул.Ботев,а образа предизвикал катастрофата се движил отгоре на Ботев т.е.челно един срещу друг,като в последния момент виновника прави ляв завой по посока болницата(ул.Радецки) и отнема предимството на момичето движещо се направо,така,че Гена за да няма такива грешки за напред взимай точна информация от КАТ,както се прави по принцип навсякъде.....

Анонимен каза...

21-ви, Вие нормален ли сте?

Генадий Маринов, Т21 каза...

До №21: Уважавам хората, които много знаят, но не и тези, които си мислят, че всичко знаят. Затова ще ви цитирам точната информация по случая (катастрофата на кръстовището на ул. "Христо Ботев" и ул. "Радецки" в Троян на 27 март т.г.)от сводката на МВР - Ловеч:

"На 27.03.2012 г. около 09.30 ч. в гр. Троян, на кръстовището на ул. "Хр. Ботев" и ул. "Радецки" е настъпило ПТП. Лек автомобил "Ситроен-Саксо", собственост и управляван от К. Б. 23-годишен от гр. Троян, движейки се по ул. "Радецки" с посока към МБАЛ-Троян, при наличие на пътен знак "Б-2" не пропуска движещия се по път с предимство лек автомобил "Фият-Пунто", собственост и управляван от М. М. 36-годишна от гр. Троян и го блъска. От удара лекия автомобил "Фият" променя посоката си на движение и се блъска в метално ел. табло, намиращо се на ъгъла на кръстовището. От ПТП във ФСМП-Троян е оказана помощ на водачката М. М. извършен е преглед и е установено, че е с фрактура на носа. В последствие пострадалата по собствено желание е посетила МБАЛ-Ловеч, където е установено счупване на горна челюст. Двамата водачи са правоспособни. На М. М. е взета кръв за химическо изследване, а К. Б. е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, което не отчете наличие. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство." (Въпросната информация може да се намери на сайта на МВР - Ловеч и е достъпна за всеки, ето линк: http://www.lovech.mvr.bg/PressOffice/Bulletin/bul120328_01.htm)

Вярвам Ви е известно, че знак "Б2" е именно знакът "Стоп".

С уважение: Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Мисля,че 21-ви е прав,защото и аз чух същото от очевидци....

Анонимен каза...

Тъпанар 21 ,извини се сега на Троян 21!!!

Анонимен каза...

22-ри ,а ти за какъв се мислиш.И какво не нормално е написал 21-ви та си позволяваш такъв коментар;ами ако е точно така ????????

Анонимен каза...

По Ботев се кара с много високи скорости, крайно време е Полицията да помисли по въпроса. Моля г-н Генади Маринов да потърси мнение от г-н Ичев по темата. По тази улица минават стотици деца за училище, натоварена е допълнително от постоянно спрелите автомобили около двата магазина за авточасти...

Анонимен каза...

26-ти,Вие нормален ли сте?

Анонимен каза...

22-ри и 28-ми ти други думи знаеш ли,защото ми се струва,че ти не си нормален със този беден речник,най близкото здравно заведение за такива като теб е в град Ловеч;поемай веднага,че утре ще е късно.

Анонимен каза...

"със този беден речник"...ама кога се пише "с", и кога се пише "със", къде и как се слагат препинателни знаци...изобщо 29-ти, Вие нормален ли сте?

Анонимен каза...

Аз призовавам господата полицаи да прекарат няколко дена между 16,30 и 17,30 часа пред училище Иван Хаджийски!!!

Анонимен каза...

Жена зад волана е като маймуна с граната!

Анонимен каза...

Ама отбранителна или нападателна?Има разлика...

Анонимен каза...

За маймуната не е важно какъв тип е гранатата. Важното е, че си играе със щифта и всеки момент може да врътне такава катастрофа, че да се чудиш как е малка жена е успяла с малка кола, с малка скорост, с повишено внимание и предпазливос граничеща с флегматизъм да извърши огромна простотия.Това най-се отдава на блондинките. То тъпо, тъпо та чак се носи, но за сметка на това русо, русо, русо.....

Анонимен каза...

Абе жени ли карат, мъже ли карат като се обърне каруцата пътища много, ама въпроса е,че т.н полицаи вместо да се правят на големи баровци като патрулират с 20км на отворен прозорец ,и с черните очила заглежат мадамите или висят в някое кафенце ,да вземат да си вършат работата ,че ми омръзна хем заплатите да им плащаме хем да блеят .И не кръговите движения са виновни ами това ,че като са карали курсовете за кат.В -З.Д.П са го проспали,в много държави в Европа имат масово кръгово движение ,което е много уредено ,НОоооо за грамотните!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |